Jump to content

OyvindLille

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk min 17:00 i går. Bestilte 22/09 09:01. Topp om de så får sms poster det her med når de bestilte, når xbox ble sendt fra lager og når de mottok den. Kan være greit å sammenligne for å se hvor en evt grense for kompensasjon går.
 2. Noen få lucky ones fikk sporing kvelden før ja. Min er fortsatt i Oslo...
 3. Jess... 17:51 kom endelig Xboxen til Norge/Oslo i alle fall. Nå skal den bare flytte seg til Stokke og ligge der en dag før de sender den videre til postkontoret i Porsgrunn. 21 timer tok det fra den ble "sendt" til den ble mottatt på terminal. ETA 13. november. Vedlagte er en liten samtale jeg hadde med en hyggelig jente (ikke ironi) på Elkjøp. Synes det bare var herlig naivt sagt 😛 Ingen sin feil, den er bare på vei
 4. Er det noen av dem som fikk sendingsvarsel i går kl 20:48 som faktisk har fått oppdatering fra Bring om at den er plukket opp?
 5. Fikk varsel om at posten har fått mottatt informasjon om sendingen kl 20:48 i går kveld. Fortsatt ikke blitt oppdatert. Jeg fikk bekreftet bestilling 09:01 22/09 og betalte for prioritert postpakke. Kundeservice har til tider vært frekke samt gitt ulike svar. Rett og slett løyet om at varen var sendt. Noen fikk faktisk beskjed om at pakken allerede var på postkontoret, men at de ikke kunne gi ut sporingsnummer før 10/11.
 6. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor MS har vært så strenge med utsendelsene for leverandørene. Ville tror at det var i deres interesse at konsollene blir levert på launch. Og hvor stor krise er det egentlig om noen får xboxen 1-2 dager for tidlig?
 7. Mase på kundeservice igjen da. Sikker på at jeg blir straffet fordi jeg maser 😂 Skal sies jeg stort sett er hyggelig i tonen og bruker smilefjes ----- Og der fikk jeg også bekreftelse! Så da viser det seg at kundeservice igjen har løyet om hvor i prosessen ordren befant seg i. Merkelig at den kunne være sendt kl 15 når jeg får e-post om at den sendes fra lageret straks.
 8. Xbox series X? I alle dager.. 26/9 og fått allerede? Har ikke fått epost om at den er sendt engang jeg.
 9. Ja, du må ta kontakt med kundeservice eller hvis den allerede er sendt må bruke angrerettskjema og returnere varen når du får den.
 10. Jo, jeg ville jo tro det, men har opplevd fra andre kjeder med lager i Sverige at det kan ta litt tid før du får sporingsnummer for Posten Norge.
 11. Elkjøp sin kundeservice har en laaaang vei å gå. Anbefaler alle å laste ned chat-tråden (json-fil) etter dere har pratet med dem. Da har du det svart på hvitt hva som har blitt sagt. Jeg har blitt lovet at den skulle komme på lanseringsdagen til at den ble sendt senest lanseringsdagen. En lite hyggelig person med navn Patrick sa at alt han kunne tilby meg var å kansellere ordren hvis jeg ikke gadd å vente lenger. Det siste nå var at pakken var sendt og at jeg ville motta sporingsnummer snart. Det at de har sagt at den ligger på postkontoret til folk er jo helt utrolig. Hvis noen har loggen fra samtalen, så anbefaler jeg å sende den til hello@elkjop.no. Evt til en av lederene som Thomas Brandsnes
 12. Hvis den blir sendt fra lager i Svergie (noe flere av produktene til Elkjøp gjør) så er dette vanlig.
 13. Komplett åpnet jo forhåndsbestillingen 22. april. Jeg hadde en forhåndsbestilling der, men avbestilte når jeg ikke fikk noe status fra Komplett når Elkjøp åpnet sin. Kamerat av meg bestilte 22.april hos Komplett og den ble nettopp sendt.
×
×
 • Create New...