Jump to content

ThomasWH

Medlemmer
 • Content Count

  537
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ThomasWH


 1. Da ble det BROIL KING BARON 340! Satt ned fra 5000 kroner (4 brennere) til 3700 kroner! Dette er en grill som er vesentlig BEDRE enn Weber! Dette har mange som har jobbet på Plantasjen og Jernia sagt, og jeg har lest om dette på amerikanske grillform, samt at jeg selv har kjent på grillene før jeg kjøpte denne, og nå som jeg har bygget min egen BROIL KING grill vil jeg bare konstatere at den er FANTASTISK på kvalitet! Ikke rart Weber selger mindre og mindre.. ;) Hehe!


 2. Ja da var tiden inne for å kjøpe gassgrill. Jeg har aldri eid en grill før, men min kjære far kjøpte en Weber E310 (tror jeg den het) for 3-4 år siden, og den fungerer utmerket den dag i dag. Den har knottene oppe på høyre sidebord, så det betyr at den er noen få år gammel. De nye Weberene har knottene foran.

  Jeg MÅ ikke ha Weber, men har skjønt at Weber er verdens mest solgte grill, og den som går for å være best, og har vært kjent for det i mange år. På verdensbasis har vi Napoleon grillene som er mer populære enn Weber i Canada, og nummer 2 i USA. Tviler ikke på at Napoleon er like bra som Weber. Broil King virker også meget bra. Tror disse tre troner på toppen over de beste grillprodusentene i verden i dag.

  Jeg har brukt mange dager og timer de siste par ukene på å lese meg opp på gassgriller på nettet. Gassgrillens historie, særlig fra 80-tallet og til i dag, har vært interessant å lese om. Weber var ikke alltid best. Lynx tronet jo toppen i USA før. Og i dag er slettes ikke Weber det som går for å være den eneste gode griller i USA. USA er selvfølgelig referanse, fordi intet land griller mer enn USA! Canada er også med på grilltoppen i verden. I Canada er det Broil King og Napoleon som gjelder. Napoleon er nok den grillen jeg mest har lyst på, men den har nettop kommet til norge og koster flesk. Den er dyrere enn Weber. Og Weber er, i følge alle (!) utsalsstedene jeg har snakket med, svært overpriset.

  Nordmenn er noen sære dyr. Jeg kan si mye om nordmenn. Jeg er nordmann selv. Etnisk og greier. Men vi er rare. "Alle" skal ha Weber. Fordi det har blitt en "greie". Ja, Weber er en av de beste. Men ikke nødvendigvis den eneste som er best. Det blir som når nordmenn kjøper ny bil. "Alle" skal ha enten Audi, BMW eller Mercedes. Hvorfor? Joda, bilene er gode de! Men det finnes andre gode biler også! Poenget mitt er: "ALLE" skal ha det samme! Og DET synes jeg er MINDRE intelligent! Man har liksom ikke lov til å skille seg ut i lille JANTE-NORGE! (janteloven, argh! den er sterk her til lands enda den!) Bare fordi alle du kjenner har Weber betyr ikke det at du også MÅ ha en Weber! Du er ikke dårligere enn vennene dine hvis du kjøper en annen grill. Fks. er Broil King grillene penere og MINST like bra som Weber. De koster ikke mye mindre heller, så du går ikke ned til "kinagrill" på kvaliteten om du velger en Broil King. Broil King er dessuten er tøffere navn! Uten at det har noe som helst å si. Super 8-brennersystemet til Broil King slår også brennene til Weber! Weber er litt oppskrytt, og overpriset. Og jeg har nesten lyst til å unngå å kjøpe Weber bare for å ikke "følge flokken med sauer". smiley.gif

  Det snakkes jo mye om kvalitet. Man ønsker jo ikke at grillen skal visne hen etter 2-3 år. Man ønsker kanskje å ha den i 5 år. Eller 10 år. Eller lenger for den saks skyld. Man går kanskje lei av grillen sin og ønsker en bedre, større og penere modell etterhvert. Men jeg kan i allefall se for meg at jeg kjøper en grill som jeg kommer til å ha i minst 5 år! Om ikke lenger. Den bør IKKE gå istykker på disse første årene. Noe jeg har skjønt de billigere produsentenes griller gjør/kan gjøre.. Selv om man tar godt vare på dem, renser dem, bruker trekk over på vinteren osv. Garantiordningene til de forskjellige produsentene er jo viktige her. Vet at Weber har gode vilkår. Men det har Broil King og Napoleon også!

  Jeg har vært og sett på gassgriller på Plantasjen, Elkjøp og et par andre mindre kjeder. Jeg ønsker å legge meg på klassen opp til 5000 kroner tror jeg. Dvs. de rimeligste grillene fra de beste produsentene. Eller litt bedre modeller av de billigste produsentene.

  Ønsker selvfølgelig å gjøre det beste kjøpet. Pris er viktig men kvalitet er viktig det også. Så kan ikke bare kjøpe noe ræl heller. Jeg spytter gjerne inn et par tusen ekstra for å få noe som varer lenger. Og utseendet på grillen HAR litt å si. Det blir som med damer; Det vikgitste er hva de har på innsiden, men de trenger ikke å se ut som troll heller! (sier jeg, som har en 10er selv, hehe!)

  Weber Spirit serien, særlig entry-modellen 210, virker veldig kjipe. På ALLE måter. Har vært innom og titet på disse på Elkjøp og Plantasjen tre sommere på rad nå. Dårlige/tynne grillrister, og tynne/dårlige stativer/ben, mye plastikk og generelt et stygt og SVÆRT UTDATERT utseende på hele grillen. To brennere gir også treg oppvarming av maten. Har jeg rett? Man trenger minst tre brennere! Helst tre pluss en sidebrenner! smiley.gif ALLE (!) selgerene jeg har snakket med har også rakket ned på Weber og sier at de billgiste Weberene ikke er noe vits i å kjøpe da de gir for lite for pengene, ser kjedelige ut, og generelt sett er ganske enkle. Jeg syns at de svakeste følger strømmen! Og jeg kjøper ikke Weber bare fordi "alle" andre har det! Seff er en Weber ti 20-30.000 kroner bra! Men jeg begynner med en litt billigere grill enn det! smiley.gif Selv om jeg har pengene...

  Broil King Crown 340, som Plantasjen har til 4000 kroner (med gratis trekk), virker bedre. Og kvaliteten (som jeg har lest meg opp på) skal være på lik linje med Weber. Grillen er penere enn Weber sin E210, og koster 1000 kroner mer. Jeg liker denne best så langt. En selger på Plantasjen som jeg snakket med i dag sa at han selv valgte en Broil King 490, fordi han likte den mye bedre enn alle Weber grillene. Han mente også at Weber sine billgiste griller ikke var noe særlig, OG at nordmenn har en sær greie med å alltid velge Weber, bare fordi "alle andre har det". Broil King selges også hos Jernia. De har faktisk tilbud disse dager. Man får en Braon 340 til 3699 kroner, satt ned fra 5000 kroner! Bør jeg gå for denne? Den er identisk til en Crown 340, bare at Braon 340 har tykkere lokk, og dual-burner istedenfor Super-8 burner. Jeg har skjønt at Broil King har patent på Super-8 brenneren. Er denne et MUST? Den gir vel bedre resultar enn en dualburner? Jevnere? Men så må man veie opp brenner mot lokk, for selv om Crown har bedre brenner enn Baron-serien, har Crown-serien lavere og tynnere lokk og da slipper mer av varmen ut av grillen. Tror nesten jeg går for en Baron jeg! Noen her som har en slik en?

  Napoleon grillene har nettop kommet til norge nå i 2014 om jeg ikke tar feil. Flust.no har noen av disse. Men man får ikke sett på dem i virkeligheten, så jeg kan ikke si noe om dem. Annet enn at de kommer ut best i test i USA gang på gang. Slår faktisk Weber i tester. Jeg hadde nok valgt en Napoleon hvis jeg hadde villet bruke noen tusen ekstra på grill. Kanskje min neste grill blir en Napoleon! Jeg mener å huske at både Napoleon og Broil King har bedre garantiordninger enn Weber.

  Nordic Season grillene virker ganske bra (med forbehold) til å være billiggriller. På lik linje med Innova har jeg forstått, men virker litt bedre på kvalitetsfronten, med tykkere og bedre grillrister osv. Gassknottene eller hva man kaller dem, har også grei kvalitet på noen modeller. Denne har jeg sett på og tatt på. Vurderte en modell jeg tittet på, uten at jeg husker hva den het. Kostet 2600 kroner veiliedende. Da fikk man 4 brennere og 1 sidebrenner. Og 2 års garanti (dårlig). Jeg prutet den ned til 2200 kroner der og da.. Men klarte ikke å kjøpe den, fordi jeg hadde Broil King i bakhodet, og en hel del spørsmål som jeg ville på svar på før jeg kjøpte min første gassgrill.

  Innova er et billigmerke som Elkjøp fører. Her virker det som om man får "mye for pengene" men jeg tviler på at kvaliteten er god. Tror man får 2 (eller var det 5?) års garanti her. Et dårlig tegn. Har tittet og tatt på disse også.

  Landmann har jeg bare lest om på nettet, og denne svenske (?) grillen virker bra til å være litt rimeligere enn de dyreste. En Landmann gril kom best ut i en test for et eller to år siden. Har skjønt at kvaliteten ikke er like bra som Weber, Broil King og Napoleon. Har ikke sett Landmann grillene i virkeligheten. Hvor finner jeg de?

  Futur har jeg forstått har noen gode griller i grei kvalitet. Men har ikke sett på disse i virkeligheten heller. Noen som vet hvor jeg finner de? På Felleskjøpet?

  Tips og råd settes pris på! Har lest meg opp på en del, men har aldri eid en gassgrill som sagt. Er 36 år straks så var vel på tide at jeg fikk meg min egen gassgrill. Hehe.

  Skal jeg bruke 2-3000 kroner på en Nordic Season grill og slippe billig unna? Eller 4-5000 kr på en Weber eller Broil King (eller Napoleon) som definitivt har best kvalitet? Man må jo opp litt i pris på de beste merkene for å få like mange brennere. Må jo ha minst 3 brennere! smiley.gif

  Jeg føler vel egentlig at jeg har (etter MYE research på nettet, bla. på amerikanske grillforum) bestemt meg for BROIL KING. Er dual-burner vs. Super-8 burner go lokkets tykkelse de eneste forskjellene på CROWN og BARON-serien til Broil King? Noen som vet noe om det?

  Da var det ut på tur for å sikle på griller igjen..! Mulig jeg kommer hjem med en! Men hadde vært morsomt med litt feedback fra noen her inne også da! wink.gif


  Mvh.
  Thomas

  WebRep
  currentVote
  noRating
  noWeight

 3. Mottok i dag en lykt til 2000 kr som jeg hadde forskuddsbetalt. Alt var i orden og jeg sparte en tusenlapp på å handle hos Arngren framfor ekstralys.no.

   

  Da har jeg gjort ett kjøp hos arngren.net, og det gikk veldig bra. Jeg fikk ikke noe sendingsnummer så jeg kunne ikke spore pakken, men den kom fram. Men det er jo alltid med hjertet i halsen at en betaler på forskudd og uten Visa men med bare å overføre penger mellom bankkontoer.

   

  Godt å høre at de fortsatt holder koken og at man kan stole på dem!

   

  Men da jeg ringte en av avdelingene de hadde kom jeg til en kar som for lengst hadde sluttet å jobbe der. Han sa at han jobbet i en avdeling i Oslo i 1996, og at Arngren ikke hadde fjernet butikkene fra hjemmesidene sine. Det er kun lageret som er åpent nå, i følge han jeg snakket med. Ganske dårlig av Arngren å ikke oppdatere hjemmesiden sin når han faktisk ikke har butikker lenger! Jeg sendte Arngren en sms men fikk heller ikke svar på den. Trodde jeg kunne ringe butikkene for å få svar på noe jeg lurte på ang. et produkt det hastet å anskaffe, men neida.. :)

   

  Så jeg får vel bare bestille produktet på måfå og håpe det er ok! Og at jeg får det. Når jeg får det, aner jeg ikke.. Skulle helst ha HENTET det! Noen som har erfaring med å hente produkter fra dem?


 4. Det holder vel med et adapter, tar alt. http://www.komplett....aspx?sku=350789

   

  Jøss, adapteret virker jo helt rått.Billig, og ser ut til å gjøre jobben! Skal jo ikke bruke diskene mine. Skal bare få ting ut av dem! :) Men jeg skal også ha alt inn på en ekstern harddisk på 3 TB til slutt. Blir ikke da det enkleste å kopiere alt fra hdB hd, og så ut igjen etterpå til den ekterne 3 TB disken? Evt. kan jeg koble eksterndisken til også, samtidig, og kjøre de gamle hd-filene direkte over på ekstern hd'n!


 5. Har ca 7-8 gamle IDE'er og S-ATA'er liggende her... Hvilken "Kabinett" ting er best å kjøpe for å få kopiert ut alt jeg har på disse til min laptop? Har laptop med 1 TB hd, så jeg kan fylle den istedenfor å ha mange små harddisker liggende!

   

  VIl ha den beste løsningen. Kan godt være rimelig også... Hehe! :)

   

  Fant bla denne.. Er jeg på riktig vei? :) Er denne best? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=637597

   

  Mvh.

  Thomas


 6. wirrumsen mente at du må over 15.000 kr hvis du velger en Mac, ja.

   

  Kan for kuriositetens skyld legge til at man med en MacBook Pro til 15.000 kroner vil få ca 15.000 i 3DMark 06, og at du muligens må opp på "monstermaskinen fra helvete" (slik ser Asus G55VW ut i mine øyne) hvis du skal ha en Asus-bærbar som slår dette. ;)

   

  Da syntes jeg nesten 10.000 3D mark 06 fra en laptop til 7800 kroner er bra!! Er det ikke? På slutten av 3dmark demoen dog, i den ørkenen (hvis jeg husker riktig), gikk det hakkete med 1 frame per second! :D Hehe...

   

  Riktig med det at jeg mente at du må opp på en Mac på 15000 om du ønsker noenlunde spillytelse med en Apple-laptop.

   

  Du kan for øvrig få nærmere 15000 i 3Dmark 06 for halve prisen av Mac'en:

  http://www.mpx.no/k/...ku=757372#extra

  Men da er det hverken Apple eller Asus.

   

  Uansett, lykke til med den nyanskaffede Asus'en!

   

  Sykt så den i5en med MINDRE ram (6 istedenfor 8 som jeg har) er beder på grafikk enn min? trolig pga 650-gfx kortet. min Asus har 630-gfx kort. Men følte jeg måtte ha i7 og 8 mg ram. skal drive en del med videoredigering.


 7. Det å kjøpe en 18 tommers virker litt dumt for meg, ser den veier over 4 kg! Nesten dobbelt så mye som min. Da er den ikke mye portabel lenger. Siden du tidligere har hatt stasjonær hadde jeg heller koblet den skjermen til en annen og mindre laptop. Laptop lyd er nesten alltid crap så det har du høyttalere/headset til:)

   

  Joda dette er mer en stasjonærerstatning men svarte den er rask!!!! Mange ganger raskere enn min 2005 modell Pentium 4 gitt... :) Liker Asusen bedre og bedre!

   

  Men klarte jammen meg å kjøpe en iPad 3 i dag også.. MÅTTE ha et Apple produkt i tillegg gitt! :) Siden Asusen IKKE er portabel. Hehe!

   

  ELLER skulle jeg heller ha kjøpt en Apple laptop til 13k? ;)


 8. wirrumsen mente at du må over 15.000 kr hvis du velger en Mac, ja.

   

  Kan for kuriositetens skyld legge til at man med en MacBook Pro til 15.000 kroner vil få ca 15.000 i 3DMark 06, og at du muligens må opp på "monstermaskinen fra helvete" (slik ser Asus G55VW ut i mine øyne) hvis du skal ha en Asus-bærbar som slår dette. ;)

   

  Da syntes jeg nesten 10.000 3D mark 06 fra en laptop til 7800 kroner er bra!! Er det ikke? På slutten av 3dmark demoen dog, i den ørkenen (hvis jeg husker riktig), gikk det hakkete med 1 frame per second! :D Hehe...

   

  Kan man overklokke en laptop? *laptop noob*

   

  Gaming laptopene fra Asus ser forøvrig ikke superstilige ut. Men de er bygget for å være perfekte for gamere. Og gamere ser stort sett jævlige ut de også... Høhø! Jeg er forelsket i Apple sine produkter. De ser så fine ut.. Ble nesten en Apple til 8-10k....... Men valgte Asus pga. mer power for pengene. K95VM ser mye bedre ut irl enn på bilder! Den er veldig fin! :)

   

  Er det flere måter jeg bør teste den på, annet enn PC MARK 7 og 3D MARK 06?


 9. Siden du har tenkt å spille (Flight Sim X?) gjør du helt riktig i å utelate Apple fra vurderingene. Da må du opp på over 15000 kroner før du får en laptop hvor det går an å spille FSX, men da uten innstillinger på maks.

   

  Asus blir det riktige for deg. Da får du svært mye for pengene, særlig siden du prioriterer ytelse. Jeg ville lagt på et par tusenlapper og kjøpt en Asus G55VW. Plenty ytelse, høy oppløsning på skjermen, og en fryd for spillingen.

   

  Må jeg over 15.000 kroner for å spille X på en laptop? :o Fikk nettop nesten 10.000 i 3Dmark 06. Er ikke dette dugelig for X altså?


 10. Takker Snorre. Jeg skal vurdere G700'en opp mot MX Darkfield. Jeg klarer helt klart ikke å bruke en laptop med mousepad. Øvelse gjør mester, men det er irriterende å dra ting hit og dit uten at man trykker på noe spesielt. :) Så ekstern mus blir det!

   

  Forøvrig.. Er ikke 9604 poeng i 3DMARKK 06 bra? Dette er uten å ha overklokket eller gjort noen forandreinger på K95VM'en overhodet... Kan man overklokke en laptop? :) Jeg har null erfaring med laptop. Min erfaring begynte i går!


 11. Takket igjen for intelligent feedback.

   

  Jeg skrev et langt svar nå men det ble borte. Jaja.. Prøver igjen!

   

  I dag mottok jeg K95VM'en og tester den nå ut. Sålangt virker den rask og fin. Den har ingen av laggene som jeg sliter med her med min 2005 modell P4 stasjonær. :p Jeg liker designet ganske godt, men den er litt tung, 4.x kilo. Skjermen har dårlig innsynsvinkel og jeg liker ikke overflatebehandlingen på denne. Lyden er ok, men mangler seff bass. N76VZ'en løser bassproblemet.

   

  Spørsmålet er nå: Bør jeg sende inn K95'en og få en N76 istedenfor? N76 er jo bedre på mange små punkter! Men chipsettet til K'en er "Express". I følge Asus sine hjemmesider er IKKE chipsettet til N-serien det. Hmmm, weird... Liten bagatell eller skrivefeil hos Asus?

   

  Jeg lengter etter god laptop lyd, og det har N-serien. Men jeg liker K95'en også. Den er kraftig og har stor skjerm i det minste. 8 GB ram bør holde til det meste, og 1000 GB hd funker også ganske greit.

   

  Minnekortleseren overførte 10 GB bilder og videofiler (fra sommerens Sweden Rock Festival) uten problemer på bare noen få minutter. Disse bildene fikk jeg ikke engang ut på min 2005 modell stasjonær - Og stasjonæren klarte heller ikke spille av HD filmene jeg tok opp med mitt Fuji FinePix EXR600 kamera! :D

   

  Jeg _HATER_ mousepad, og må bestille/kjøpe en normal mus snarest. Noen som har tips her? Bør jeg gå for ledning når jeg har laptop eller trådløs mus? Jeg gamer IKKE (noe annet enn MS FS X) - Hvilken mus er best fo rmeg? Det handler jo om å prøve mus og å finne en som føles bra. (Herregud dette høres ikke bra ut for koffertfolk som meg...)

   

  Men man kan trygt si at det var på tide med ny pc... Og K95VM'en har levert så langt!

   

  Mvh.

  Thomas


 12. Takker igjen for nye og intelligente innspill.

   

  Da er første boot igang. K95VM er en svært god laptop som kombinerer høy ytelse (!) med relativt lav pris (7800 kr). Skjermen er stor, 18", og lyden er god. Men skal man ha ordentlig god lyd er N-serien til Asus best. Og vi holder oss til å diskutere alt innen Asus nå. Jeg ELSKER Apple, men må vente med å kjøpe en Apple til en gang jeg har råd. Nå må jeg ha mest bang for bucks. Syntes Asus K95'en ser bedre ut irl enn forventet, også enn på bildene. Dette er toppmodellen i K-serien. Kommer med feedback på bruk senere. Spørsmålet nå er om jeg trenger å bytte K95'en mot en N76. Vi får se...!!

   

  X er det eneste spillet jeg kommer til å spille, dette vet jeg... Da jeg er super-flyentusiast! Pilotdrømmen brast pga. alvorlige helseproblemer, så da ble det simulator på meg! :p

   

  Mvh.

  Thomas


 13. Takk for kjempebra feedback alle sammen! Apple er glemt.. Får kjøpe en sånn en neste gang! :) Nå har jeg lyst på N76VZ da denne virker hakket vassere enn K95VM. Problemet er bare at jeg fikk nettop vite at bestillingen min på en K95VM gikk igjennom. Jeg bestilte den for 3-4 dager siden. Da fikk jeg ikke tid til å ombestemme meg. Tror varen er sendt ut også! :p Crap.. Jeg hadde virkelig lyst på N76VZ'en!! :(


 14. Hei godtolk,

   

  Jeg har hatt egen PC siden 1992, men sverget til stasjonær. Jeg har klart å kun kjøpe ny PC to ganger på disse 20 årene, dvs. jeg har hatt 3 stk helt til nå. Har oppgradert dem minimalt, og kun vært avhengig av overklokking. Men nå er Pentium 4 1.6GHz'en (overklokket til 2.33GHz, not bad, eh?) klar for utbytting. Etter noe som virker som år (!) med grubling, har jeg kommet frem til at jeg har lyst på en laptop istedenfor å kjøpe ny innmat til Lian Li miditower kabinettet mitt. Laptop er dyrere, og kan ikke oppgraderes på samme måte som en stasjonær PC, men de er lettere å ta med seg, og så slipper man å bygge dem. Jeg nekter nemlig å kjøpe en ferdigbygget stasjonær PC. Så da var det første valget tatt: Jeg går for laptop. MEN HVILKEN LAPTOP SKAL JEG VELGE?

   

  Jeg kunne jo bare ha spurt dere... Hvilken er best? Men der jo bare å bruke prisguide og sortere til den dyreste kommer øverst! Så jeg har tenkt meg litt om. Jeg spiller nesten aldri på PC, men (!) elsker MS Flight Sim, og den nyeste utgaven av dette, krever en del power. Da hadde stasjonær PC vært best. Så jeg får prøve å fokusere på hva jeg egentlig bruker mest tid på, og det er surfing, bilderdigering, og snart videoredigering. Dvs. jeg trenger litt power egentlig. Jeg tror jeg velger prisklassen rundt 8000 kroner pluss minus tusen kroner. Da får jeg i7, 1TB hd, 8GB ram, bra nok grafikk kort (ikke til de beste spillene, dog!), og 18" skjerm.

   

  Jeg ville egentlig bare ha ASUS, fordi jeg lenge har respektert denne produsenten mht. hovedkortene de har laget osv. Og har alltid kjøpt ASUS hovedkort. Og jeg er merkehore, dvs. jeg holder meg til et merke resten av livet. Men så tittet jeg litt på Apple sine produkter. Jeg elsker iPhonen min. Men, en Apple vil aldri føles som en fullverdig "normal" PC. Hvis jeg velger Apple føler jeg at jeg "MÅ" ha Apple OS på den.

   

  Valget har lenge stått mellom en Apple laptop, og en ASUS laptop. Begge til rundt 8000 kroner.

   

  Jeg har kommet frem til at ASUS K95VM gir mest for pengene. Den har de ovennevne spesifikasjonene, som jeg syntes er imponerende. Den har dog ikke det beste gafikkortet, men det virker bra til det meste, minus de tyngeste spillene. Har jeg rett?

   

  Så hva sier folket, bør jeg gå for denne ASUS'en eller en Apple? Vennligst ikke bland andre merker inn i dette. Jeg syntes ETT Merke er mer enn nok. Til og med Asus har mange fine modeller det er vanskelig å velge mellom. Vurderte noe stilig på se på.. Men jeg syntes ytelse og stor skjerm er viktigere enn en superslank "show off" laptop, egentlig.. :)

   

  Feedback settes stor pris på...!

   

  Min første laptop.. Woohoo!

   

   

  Mvh.

  Thomas


 15. Kjenner ikke til D-Link sine kameraer, men du burde se etter en POE løsning da får du strøm fra nettverks-kabelen. Trådløse IP-kameraer er ikke så trådløse siden de trenger strøm.

   

  Programvaren er også viktig, logitec sine kameraer har fått mye skryt, men koster litt da.

  En kamerat har omtrent samme problem som deg og kjøpte 700E, har internt minne og tar opp bare når det er bevegelse er en funksjon, bra gjengivelse i mørket samt et bra program.

   

  Logitec 700E er sikkert et av de beste på markedet, men koster også 2600 kroner, som er dobbelt så mye som D-Link kameraet. Tror jeg går for D-Linken og rapporterer tilbake her om hva jeg syntes!


 16. Er ikke dette et bedre produkt til en overkommelig pris? http://www.komplett....aspx?sku=744672

   

  Vel, det er noe helt annet en det du spurte om i førsteposten :)

   

  Det ER sant! ;) Men.. Kanskje det er best å gå for en slik løsning med bevegelsessensor som gjør at kameraet bare tar opp når noen går foran det? Trådløst, slik at jeg får tatt opp alt på pc'en min som er bare noen titalls meter unna? Eller? Jeg er tom på dette feltet, så det er derfor jeg spør her! :)

   

  Ang. forskjellen på 932 og 942 kameraene til D-LINK fant jeg dette:

  http://forums.dlink....p?topic=46130.0

   

  Men anbefales det å kjøre WiFi eller nettlagring av video? Hvordan går jeg frem her? Tips?

   

  Da går jeg ut i fra at dette er det beste kameraet på markedet, til den prisen (ca 1300 kroner) ? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=744673

×
×
 • Create New...