Gå til innhold

MetroN

Medlemmer
  • Innlegg

    958
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MetroN

  1. Nei, men om du bytter ut A med B så vil det samme skje i de to andre. Tingen er at man ikke kan vite om man kunne gjort noe annerledes enn det man gjorde. Så faktisk fri vilje fører til at 1 ting skjer i et valg. Ikke fri vilje fører til at 1 ting skjer uten at det er noe valg. Så, ser vi på hva som faktisk skjer så spiller det ingen rolle om vi har fri vilje eller ei. Historien forløper seg uansett som en rekke hendelser så debatten har ingen praktisk betydning. Om jeg skriver denne teksten fordi jeg velger det, eller fordi jeg nødvendigvis må gjøre det så blir jo uansett teksten skrevet.

     

    Blir ikke dette en form for etterpåklokskap?

     

    Det finnes situasjoner der man i både i nåtid og ettertid ser at man ikke hadde noe valg, ingen alternativer (eller alternativene blir regnet som så dårlige at de ikke regnes som reelle alternativer).

     

    Men, det finnes også situasjoner der man har et valg, man har reelle alternativer. For eksempel: Det faktum at du svarte på mitt spørsmål.

     

    Kunne du ikke valgt å la være å svare på spørsmålet mitt?

  2. Praktisk sett er denne debtatten om fri vilje eller ei rimelig meningsløs.

     

    Har jeg fri vilje kan jeg velge A.

    Har jeg illusjonen om fri vilje tror jeg at jeg valgte A.

    Har jeg ingen av delene så gjør jeg A.

     

    Uansett hva som er tilfellet så skjer A.

     

    Siden man i et evt valg bare kan velge ett av alternativene så forløper livet seg som en serie hendelser. Det samme skjer om man ikke har noe valg. Med fri vilje har man en oppfattelse av at man kunne valgt anderledes. Med illusjonen om fri vilje har man en oppfattelse av at man kunne valgt anderleds. Uten fri vilje, eller illusjonen om det, så spiller ens oppfattelse ingen rolle da en evt oppfattelse nødvendigvis er det uavhengig av fri vilje :)

     

    Er det garantert at A forekommer i det første tilfellet?

  3. Jeg bruker søt i forskjellige sammenhenger. Det kan feks være hvis han spør hva jeg syntes om utseende hans,og jeg ikke syntes han er pen,kjekk elns er søt et perfekt ord. Gutter som ikke er kjempe kjekke, er som regel søte og uskyldige. Selv liker jeg søte gutter!! Det er selvfølgelig positivt,men kjekk,sexy osv er mer positivt!!

     

    Hvis du smiler masse,er alltid glad,og er en liten sjarmør- kan det være du får stempelet søt,og i denne sammenheng KJEMPE positivt!

     

    MEN

     

    Hvis noen ganger kan jenter bruke søt når hun ikke vil såre gutten, ved å si at han verken er kjekk,sexy osv.

     

    Ta det som et kompeliment gutter!

     

    Flott at du liker søte gutter.

     

    Men det å bli kalt søt er som å bli gratulert med med 2. plassen.

     

    Bare sånn generelt:

    Hvis en jente omtaler en gutt som "ikke stygg" hva menes egentlig da?

  4. Takk for svaret toy_man. Jeg tror han er litt i mellom. Han virker ikke veldig selvsikker, men tror ikke han forstår hvor mange jenter som syns han er kjekk heller :)

    Takk for de trøstene ordene ;) Jeg får bare se hvordan det går, kan jo ikke vente i alle evigheter heller...

    Uansett takk for at du svarte! :D

     

    Noen gutter må få en tilbakemelding som "Du er kjekk" før de forstår at de er kjekk. Ellers ville det aldri falle dem inn at de er kjekk.

  5. Ganske individuelt med andre ord ... :) Dere som synes det er vanskeligere, gjelder det kun når man tar kontakt selv, eller også når hun tar kontakt?

     

    Ja, jeg er sjenert rundt pene jenter. Det sitter igjen fra ungdomsskolen/videregående. Men nå som jeg har kommet litt lenger uti livet, ser jeg at det bare er tull. Og jeg har fått høre fra venninner, som også er pene jenter, at jeg ikke har noen som helst grunn til å være sjenert. Jeg skal visst være både sjarmerende og vittig. Men sjenansen forsvinner ikke med et knips. Det må jobbes med.

     

    Jeg er sjenert i innledningsfasen. Vet ikke helt hva jeg skal si, bryte isen, dra samtalen videre. Løsningen på problemet er trening, trening, trening. Hvis hun tar kontakt slår nok "hva i helvete?" inn. "Prater hun til meg? Meg???" Der tror jeg løsningen ligger i å innse at det jeg har å by på er mer enn nok. Tror jeg.

  6. hei folkens

     

    Nå er det lenge siden jeg har vært her inne. Men dette maset om lønn og lignende kan vi droppe. har jobbet snart ett år som ufaglært nå og jeg har det laveste lønnstrinnet mulig i politiet. jeg klarer meg med bil, hus og ferieturer. Trenger man mer penger er det værsågod å søke på annen høyere utdanning.

     

    Dette forumet var ment fra "politistudent" til å være et sted hvor man kan snakke om opptaket , veien til PHS og generelle spørsmål om politiet. Kan vi ikke holde det innen for den rammen?

     

    Prøver meg for 2 gang i 2010 på PHS , stiller med 2 nye alderspoeng og skal ta tre eksamener til jul. Treningen er på topp for tiden.

     

    Hvordan ligger folket an?

     

    Jeg skal søke for første gang til våren. Jeg får ingen alderspoeng, studerer et årsstudium som gir meg 60 studiepoeng hvis jeg står på alle eksamener. Det gir meg ca. 45 konkurransepoeng, kanskje litt i underkant, om jeg ikke tar helt feil. Vet naturligvis ikke om det holder. Jeg skal nå starte med målrettet trening, og driver å tester hvordan jeg ligger ann. Er veldig positivt overrasket over hvordan jeg ligger ann på pull-ups, har ikke fått testet benken. Er fullt klar over at flest stryker på kondisjonstesten, og at fysikken ikke er det som teller mest. Lurer på hvordan jeg kan forberede meg på intervjuet, og tenker daglig over hvorfor jeg vil bli politi.

  7. Skulle ønske de lot oss bruke "Denel NTW-20".

    Men den blir jo litt overkill med tanke på at det er en anti-materiel rifle. :p

    Hehe, hadde den bare blitt balansert så hadde det sikkert gått greit :)

     

    For meg er det viktig det, at det hele blir balansert (valg av våpen, perks, og hele greiea) at alt har både fordeler og ulemper, slik at det ikke finnes en ting som alle velger fordi det er "best". Slikt blir kjedelig...

  8. Jeg må innrømme, jeg trodde MW2 kom ut 10 oktober, til jeg plutselig en dag oppdaget (noe jeg egentlig visste fra før) at amerikanerne skriver måneden først... :fun:

     

    Fem minutter etterpå finner jeg nyhetene om at PC-versjonen er utsatt til 24 nov... :eek:

     

    Jaja, skuff, men jeg skal ha det til PC. Det finnes ikke noe alternativ... bokstavalig talt. :)

    Må bare prøve å ikke se på videoer og reviews på nettet de to ukene, så jeg ikke får spoilet noen overraskelser... :p

     

    Forresten, så er jeg positiv til looken på våpnenen jeg har sett sålangt i in-game videoer. Noen kommentarer?

  9. Det kommer helt an på hvordan du ligger an nå, men jeg vil si at du bør begynne så tidlig som mulig :) Det er greit å klare kravene med god margin, selv om det ikke nødvendigvis har noe å si så lenge du består.
    Begynn idag! :)

     

    Hehe :p

     

    Jeg har trent en stund, spesielt kondisjon de siste 5-6 månedene. Har hatt enorm framgang. :) Når det gjelder styrke så følger jeg en plan som fokuserer på å løfte egen kroppsvekt. Håper på å være ferdig med denne en gang før jul.

     

    Jeg spurte bare for å kanskje få litt info om når jeg senest burde komme i gang med f. eks: benkpress hvis jeg skulle ha noen som helst sjanse om å klare kravet før opptaket.

    Men selv om jeg ikke har trent den øvelsen på lang tid, så har jeg antagelig et lite grunnlag igjen der...

     

    Men, nå skal jeg ikke gi inntrykk av å være en treningsfrik (for det er jeg virkelig ikke), som tror at så lenge jeg klarer det fysiske så vil det gå greit. Jeg er utrolig "redd" for intervjuet. Du kan trene lett trene opp fysikk, men personlighet... det er vanskelig.

×
×
  • Opprett ny...