Gå til innhold

ss1108

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ss1108

  1.  

     

    5,7 tommers skjerm, QHD og SD805. Det høres jo unektelig flott ut men hva med musikk-kvalitet, kamera, batteri og ikke minst pris?

    Uansett batteri så vil en slik skjerm spise batterikapasitet. LG G3 fikk marginalt større batteri og det er vel tvilsomt om Note 4 kommer med noe over drøye 3000 mAh så da er det best å oppgradere fra Android 4.4.4 til Android L asap

    Gleder meg til å se flere specs

    Hæ? Note 3 hadde allerede 3200 mAh, såklart de vil ha over 3000, noe annet ville vært total failure ihvertfall.

     

    Jeg er spent på å se hvilke designretning de tar, om det blir vanntett og klumpete som S5, eller tynn og kompakt i retning tablet S - med sistnevnte ser jeg problemer med å få inn stort batteri ihvertfall.

    Det jeg mener er at LG G3 ikke fikk nevneverdig større batterikapasitet i forhold til G2 og at jeg ikke tror Note 4 kommer til det heller. Vet den ligger over 3000 mAh men det blir nok ikke noe større da de nok kommer til å prioritere flatere telefon i stedet for større batteri. Derfor Android L

     

    Skal bli interessant å se om Samsung kommer til å selge en oppgradert Note 3 også. De har jo gjort det med galaxy-modellene. Om det blir en del forskjell i pris hadde det vært et godt alternativ

  2. 5,7 tommers skjerm, QHD og SD805. Det høres jo unektelig flott ut men hva med musikk-kvalitet, kamera, batteri og ikke minst pris?

    Uansett batteri så vil en slik skjerm spise batterikapasitet. LG G3 fikk marginalt større batteri og det er vel tvilsomt om Note 4 kommer med noe over drøye 3000 mAh så da er det best å oppgradere fra Android 4.4.4 til Android L asap

    Gleder meg til å se flere specs

  3. Jeg har tenkt å kjøpe dett kortet med en 4690k og lurer på hvilket kabinett og minne som er bra nok til et oppsett som ikke trenger noe fancy greier. Skal bare ha en maskin som skal brukes til nett, musikk og nett-tv + at den skal gå 24/7 med distributed computing (climateprediction.net o.l.)

    Trenger også å vite hvilket selskap som bygger dette enkelt og greit for en rimlig penge

  4. Jeg tror folk som velger å kjøpe telefon nå, uten at den gamle er ødelagt/utilstrekkelig, kan komme til å angre seg.

     

    - Android Art skal gi mye bedre batteritid (36% i denne undersøkelsen)

    - ARM A53/A57 kjerner skal gi 50-150% bedre batteritid

     

    Det kan fort bli et skille mellom dagens som må lades hvert døgn og de som kommer til vinteren som yter minst like bra men bare trenger å lades to ganger i uka.

     

    Men vil ikke de mobilene man kjøper nå kunne oppdateres når den nye androiden kommer?

  5. Det er vel snarere snakk om opptil 20% forbedringer i noen programmer (ref. AnandTech), men som ventet betyr det svært lite for ytelsen spill. Forbedringene i cache-ytelse og "instruksjonsvinduet" er interessante, men blir ennå mer spennende når vi får 6- og 8-kjernesvariantene til krevende arbeidsmaskiner.

     

    Er det konkrete planer for 6+ kjerner for Haswell?

    En annen ting: Nå koster Ivy/Sandy Bridge 6-kjerneren 4000 kroner, vil Intel fortsete å selge denne så lenge det ikke er noen 6-kjerner på Haswell og vil prisen komme til å falle?

×
×
  • Opprett ny...