Gå til innhold

MG10

Medlemmer
  • Innlegg

    649
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MG10

  1. 50z skrev (5 timer siden):

    bruker du integrert grafikk? da er csm ikke mulig, ref manualen
     

     

    Wow! 🥳😃🎉Ja, det var problemet 👍 Jeg satte i grafikkkortet og da funket det.

    Fant ingenting om det i manualen og Asus support nevnte heller ingenting om det. De mente jeg måtte sende kortet i retur...

    Tusen takk for hjelpen!!! 😃👍

     

     

    • Liker 1
  2. Takk for forslag/hjelp så langt.

     

    Tenkte også at jeg måtte velge CSM i "advance mode", men det valget var grået ut, så ikke mulig å velge. Tenkte også at jeg skulle prøve å konvertere disken, men før jeg fikk prøvd det fikk jeg svar fra Asus som sa at RAM brikkene (Kingston Fury) ikke var støttet og at det var årsaken.. Har bestilt nye brikker så får jeg prøve igjen når de dukker opp i posten..

     

  3. Nettopp byttet hovedkort og koblet til SDD med Windows 10. Alt ser greit ut i bios bortsett fra at jeg ikke får valgt "boot priority"..( De kommer ikke opp på venstre side, der jeg skal kunne velge prioritet).

    Noen som vet hva som kan være galt?

    SDD med windows er nå satt tilbake i gammelt HK slik at jeg kunne skrive dette (så, ja den virker).

    IMG_3476.jpg

    IMG_3475.jpg

    IMG_3477.jpg

    IMG_3474.jpg

  4. Jeg hadde denne funksjonen for en ukestid siden men den forsvant.. For meg er det ikke artister jeg vil blokkere, men alle de idiotiske anbefalingene/spillelistene jeg får servert på "home" siden bla. Redaksjonens valg, Focus, Sleep, Popular playlists, osv.

    Det er sjelden jeg søker opp artister som jeg vil ikke vil høre på, så derfor er det ikke nødvendig å blokkere dem heller.

    • Liker 1
  5. Hei!

    Jeg har et eldre HK som ikke hverken har M.2 eller PCI Ex3..

    Så det jeg da lurer på er om det er mulig å bruke PCIe 2.0 x16 (dual x16 or x16, x8, x8), PCIe x1 eller PCI slots som mitt HK har til å koble til et M.2 adapterkort? I så fall, hvilken hastighet kan jeg forvente? Og hvordan er kvaliteten på disse adapterene? Ser at det er store prisforskjeller. F.eks

     

    https://www.ebay.com/itm/M-2-NVMe-PCIE-SSD-Adapter-Card-to-PCI-Express-XP941-SM961-960Pro-For-Samsung/123237391133?hash=item1cb1855b1d:g:7bcAAOSwWLlbQLa- (56 Kr)

     

    https://www.dustinhome.no/product/5011091150/3pt-m2-ssd-adapter-card-1x-pcie-nvme-2x-sata-m2 (545Kr)

  6. Jeg savner muligheten til å kunne fjerne/blokkere artister og visse spillelister. Husker en dag jeg åpnet appen og hele hjemskjermen var dekket av album/spillelister med Drake. Hits, Moods, Focus, "Ta vare på hverandre" og Sleep spillelistene hadde vært herlig å få vekk.
    Mistenker at div artister/plateselskap betaler får å få sine album/spillelister plassert på forsiden av appen. Det er jo forståelig når det gjelder gratisbrukerene, men for dem som betaler for Spotify brude det være mulig å kunne få velge selv.

    • Liker 2
  7.  

     

    Irriterende hvor lite butikker det er som fortsatt ikke har S7 Edge i sølv.

    Er det noen som har prøvd S7 Edge med Samsung sine VR-briller? Anbefalest det eller er det bare en artig nisje-ting ennå?

     

    Jeg blir kvalm av 5 minutter med dem på, så ikke noe for meg. Artig er det da, selv om det blir litt VHS-kvalitet med forstørrede piksler

    Ryktes at skjermen på S8 vil være i 4K for å få bukt på dette problemet.

    Ser for meg at ikke langt inni fremtiden så kan fks fotballkamper sendes fra 360-VR kamera på stadion og tv-skjermen kan byttes ut med telefonen. Men dit er vi ikke kommet ennå. Så spørsmålet er egentlig om VR på telefon har ett bruksområde utenom en litt flashy leketøy-funksjon?

    Jeg synes det er ganske kult, i hvertfall noe av det. 360° videoer (feks film, konserter og sport) ser som allerede nevnt dårlig ut, men spill som Sisters, Affected - The manor, Bandit six, End Space, Twisted Realms og Cosmos Warefare er noen av spillene jeg har testet som funker ganske bra. Ellers er Groovr også ganske kult.
  8. Hva med å få ei kasse hvor du får plass bak HK brettet også? Ser litt halvjalla ut det du kjører nå :p

     

    Hva mener du med plass bak hk? Enig i at det ser jalla ut + at en SSD bare henger etter kablene. :p men det er jo ikke noe jeg ser til vanlig så det er ikke så viktig.

     

     

    Ja, er så lei alle kablene som henger og slenger inni kabnettet nå, så med en modulær strømforsyning kommer det til å se ryddigere ut.

     

    Og hvis du i tillegg bruker noen minutter på å samle de kablene du bruker i noen strips, så vil det se enda bedre ut.

     

    Ja. jeg får se hvordan det blir når jeg for den nye strømforsyningen. Er egenlig ikke så opptatt i om det ser bra, fint eller kult ut, bare det er rydding og oversiktlig nok slik at det er lett å komme til hvis jeg skal skifte ut noe senere.

  9. Hei igjen :)

     

    Skulle akkurat til å bestille EVGA Supernova 750 G2 så ser jeg 850 G2 og vurdere derfor også den.

    Men jeg ser at viften er 150mm og på min nåværende Cooler Master iGreen Power 500W er viften kun 120mm

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817171010

    Jeg ble derfor litt i tvil om den nye strømforsyningen vil passe i mitt kabinett?

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119106

  10. Takk for svar :)

    Burde ikke HK gi fra seg noen pip hvis noe var feilkoblet?

    Skal åpne kabinett og sjekke om det er noe som ikke er koblet skikkelig til, evt ta ut HK. La akkurat merke til at jeg ikke har skrudd fast delene siden skruene ligger igjen her på bordet. :p

×
×
  • Opprett ny...