Gå til innhold

Eskil87

Medlemmer
  • Innlegg

    1 595
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eskil87

  1. 11 hours ago, KapteinKaos02 said:

    Har kjøpt Pro varianten fra Onecall. I følge dekningskartet så skal det være 5G dekning her hvor jeg bor, men får ikke noe 5g på telefonen. Under spesifikasjoner på Onecall sine sider står det "Blir tilgjengelig i slutten av 2022" Er dette et Onecall issue eler er det telefonen som ikke klar for 5G ennå?

    Det ligger hos OneCall. Har sett 5G på min Pixel 7. 

  2. On 10/9/2022 at 7:06 PM, Nerowulf said:

    Vurderer ny mobil, hvorav Pixel 7 og 7 Pro er på lista. Er riktignok ikke helt overbevist over størrelsen. Alt for mange mobiler er for store.

    Ser det er glatt glass-flate på baksiden. Dette fører vel til masse fingermerker? Hvilken farge gjør mobil minst møkkete (visuelt sett).

    Det er verdt å ta en titt på Pixel 7. Det virker ut i fra deg jeg har lest som om at de fleste som foretrekker mindre mobiler synes at denne ikke er alt for stor. 

    Tipper at Lemongrass vil være best av Pixel 7 fargene med tanke på fingeravtrykk hvis du ikke skal bruke et deksel. Styr i alle fall unna Obsidian. Kjøpte en Pixel 7 Pro i Hazel selv, den fargen skjuler fingeravtrykkene godt. 

  3. 14 minutes ago, nosgis said:

    I UK har de kampanjer hvor man får en gratis Pixel Watch ved kjøp av Pixel 7 Pro. Er det slike kampanjer i Norge?

    Dessverre så valgte Google å ikke kjøre noen slike kampanjer i Norge. Det er litt synd, en kampanje der man kunne fått med en Pixel Watch eller Pixel Buds Pro som i mange andre land ville absolutt hjulpet Google å etablere seg enda sterkere på hardware fronten her i landet. 

    De fleste andre land hadde også veldig brukbare trade-in muligheter. Så heller ikke noe til det her i Norge.

  4. Har hatt en Samsung Galaxy S9+ siden 2018. Det har vært en solid telefon. Bestilte en P7Pro nå, bytter egentlig kun siden S9+ har nådd end of life med tanke på oppdateringer. 

    Det blir spennende å se hva Google har fått til med Pixel 7. Kameraet ser ut til å være utrolig bra. 

    Endelig en telefon uten et dusin apper som ikke lar seg slette. 

  5. Deal.no står på sitt. De nekter å gi meg ny vare og begrunner med at de ikke får tak i den samme varen lengre. Har pratet med folk på jobben som har drevet butikk og de sier jeg har krav på ny vare til tilsvarende pris hvis de ikke lengre får tak i originalen.

     

    Sendte de en link til tråden. Tar kontakt med forbrukerrådet senere i dag.

     

    Konklusjon; Styr unna Deal.no - De har elendig kundeservice.

  6. Har fått svar fra Deal nå. De vil ikke gi meg en ny disk. Selv om jeg er innenfor garantirammen (3 år) vil de kun gi meg 60% av den originale kjøpesummen tilbake. Kan de gjøre dette når disken har 3 års garanti? De begrunner det med at de ikke lenger får tak i disken. 

  7. Har en Intel 335 240GB som har tatt kvelden. I BIOS vises disken plutselig som [SandForce{200026BB} (0MB)]. Det er nå tre år siden jeg kjøpte den. Garantien gikk visst ut etter to år, men leste at man skal ha 5 års reklamasjonsrett via forbrukerkjøploven.

     

    Tok kontakt med butikken jeg handlet av (Deal.no) å fikk beskjed at de kunne kreditere meg for disken. Det jeg stusset på var at de ville trekke 40% av prisen for tiden den har vært i bruk. Hadde håpet de ville sende meg en ny disk. Har jeg noen rettigheter/krav å komme med eller er de godt innafor loven når de vil erstatte kjøpssummen -40%?

     

     

  8. Starter å bestille deler i kveld, håper på noen siste innspill :)

     

     

    - Beklager at jeg gjentar meg selv - Har noen erfaring med "Windforce 3X" kjøleløsningen som er på det skjermkortet jeg har satt opp? Høyt/medium/lavt støynivå?

     

    - Har noen erfaring med Deal.no? Ser ut som de kommer best ut på pris for dette oppsettet. Men ser at en god del deler har status som "Leverandørlager: 1-3 på lager" Er dette til å stole på?

×
×
  • Opprett ny...