Gå til innhold

AngryPolarBear

Medlemmer
  • Innlegg

    424
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AngryPolarBear

  1. La oss drepe litt tid før sesong 7 begynner ved å finne ut hvilken sesongavslutning som var den beste. Er det en ting 24 klarer, så er det å lage herlige avslutninger som gir frysninger og lager spekulasjoner.

     

    Personlig er jeg stor fan av sesong 1 sin. Teri Bauers død kom som et sjokk ettersom alt tydet på et klassisk lykkelig slutt. Sesong 6 sin var også herlig, spesielt med tanke på at resten av sesongen hadde en heller laber kvalitet. Konfrontasjonen med James Heller var meget velspilt og velskrevet.

     

    Min rangering blir derfor som følger:

     

    1

    6

    5

    3

    4

    2

  2. James Morrison (Bill Buchanan) har på sin nettside gitt beskjed om at han trolig ikke vil komme tilbake for en sesong 7. Men det er også kommet informasjon som kan tyde på at dette ikke stemmer. Chloe skal være med i den nye sesongen.

     

    Produsentene ønsker å få Gary Oldman til å spille bad-guy. Det er uvisst om han har sagt ja eller nei til tilbudet. Får de til det så ville det vært flott, men det ser ikke så alt for lyst ut fordi han er en veldig opptatt mann.

    9335100[/snapback]

     

    Bill Buchanan kommer etter all sansynlighet tilbake. Han sa opprinnelig at han ikke var tiltenkt en rolle i sesong 7, men fordi Afrika-plottet ble skrapet er han nå tilbake. Den nye sesongen skal jo foregå i Washington.

     

    Å få Oldman som bad-guy hadde vært fantastisk. Fyren er en av Hollywoods beste skuespillere, og etter de svake slemmingene fra sesong 6 så er det viktig å få inn en interessant og spennende karakter her.

     

    Det at den nye sesongen skal bli mer personlig og mindre fokus på enorme trusler synes jeg bare er bra. Sesong 6 var mer eller mindre oppkast av tidligere plott og temaer og det er derfor viktig å få til noe nytt hvis sesong 7 skal bli en suksess. Det at LA er skrapet er også herlig, begynner å bli passe lei den byen nå.

     

    Og jeg skjønner ikke helt hvilke store katastrofer Jack kunne stått ovenfor i sesong 7 som ikke har blitt brukt før? Nå har vi hatt atombomber, virus, nedskytning av presidentens fly, nervegass, terrorbomber, attentat mot presidenten etc...

  3. 5 beste regissører jeg tar på rappen:

     

     

     

    5 Plass

     

     

    David Fincher

     

    3 på topp

     

    Se7en, Fight Club og Zodiac.

     

    --------------------------------------

     

    4 Plass

     

     

    Michael Mann

     

    3 på topp:

     

    Heat, The Insider og Collateral

     

    --------------------------------------

     

    3 Plass

     

     

    Sergio Leone

     

    3 på topp:

     

    Once Upon A Time In The West, Once Upon a Time In America og For A Few Dollars More.

     

    --------------------------------------

     

    2 Plass

     

     

    Martin Scorsese

     

    3 på topp:

     

    The Departed, Casino og Goodfellas

     

    --------------------------------------

     

    1 Plass

     

     

    Christopher Nolan

     

    3 på topp:

     

    The Prestige, Memento og Batman Begins

     

     

    Andre regissører jeg har sett mye av, som var nærme en topplisteplassering er: Steven Spielberg, Quentin Tarantino, Francis Ford Coppola, Coen-brødrene, Frank Darabont og sikkert en hel del mindre kjente utlendinger jeg ikke kommer på i farta.

  4. Jeg fallt av 24 i sesong 4 for noen år tilbake, men har de siste månedene kommet meg tilbake i serien igjen og er nå ferdig med alle sesongene. Jeg visste at sesong 6 ble regnet av mange som seriens svakeste, og hadde derfor skrudd forventningene litt ned. Det gjorde nok at jeg nøyt sesong 6 litt mer enn andre her inne, selv om jeg helt klart er enig at "sett-det-før-faktoren" var ganske stor her.

     

    Likevel har jeg vanskelig for å skjelle ut manusforfatterne, det må være utrolig vanskelig å være original hele tiden etter 6 sesonger med 24 episoder. Spesielt når man har et såpass låst konsept som det 24 har.

     

    Kan oppsummere litt av hva jeg synes har vært positivt med denne sesongen:

     

    - Kiefer Sutherland sitt herlige skuespill, han fortsetter å overbevise.

    - James Cromwell. En brilliant skuespiller det var artig å se han på skjermen.

    - Når Jack eier Abu Fayed, biter seg løs og torturerer Graem. Brilliante øyeblikk.

    - Cheng Zhi. Liker kinesere som bad-guys, spesielt bra at han har noe personlig mot Jack

    - Bill Buchanan. Bare elsker den karakteren. Skulle gjerne hatt han som sjef.

    - Tom Lennox. Hard, ærlig, vet-hva-han-vil-type. En av de beste rådgiverne hittil i 24.

     

    Desverre ble muslim/atombombe plottet litt for uinteressant, og det var mye oppbrukt konsepter og ideer her. Synd at man drepte Curtis, og at James Heller har blitt mer usympatisk gjennom sesongene. Dessuten skulle man utforsket Phillip Bauer og The Company-plottet mer. Fayed og Gridenko var dessuten helt middelmådige som bad-guys.

     

    Min rangering:

     

    Sesong 1 - 5 - 3 - 2 - 4- 6

  5. Får ta tre filmer som ikke er nevnt her, så nominasjonene mine har noe for seg:

     

    The Prestige - Manus og regimessig er dette en av de mest gjennomførte filmene jeg har vært borte i. Nolan er rett og slett i en klasse for seg selv. En ekstremt fascinerende historie om besettelse, hevn, rivaleri og hvor mye man er villig å ofre for magien.

    Once Upon A Time In The West - Tidenes beste western. Den håndfaste regien og bruken av den fantastiske musikken gjør dette til en bauta i filmhistorien. Legg til en spennende historie og noen herlige barske karakterer, og du har en film som funker på alle plan.

     

    The Godfather 2 - Stilfull, spennende og vellagd mafiafilm som det oser klasse av. Ser man alle tre filmene, skjønner man fort hvorfor Pacino gjør en av historiens beste rolletolkninger. En herlig gangsterfilm og et mørkt personlig drama på en og samme gang.

  6. Jeg tror han hadde spilt Aget 47 utrolig bra.

    Ivertfall etter at jeg så dette!

    8694742[/snapback]

     

    Synes det der virka i overkant teatralsk ut. Jeg er ganske sikker på at Olyphant eier Bateson som skuespiller. Nå synes jeg ikke den nye hitman-trailern virka så jævlig overbevisende ut heller. Virker som om vår leiemordervenn skal være en slags frelsende messias som skal utslette ondskap på vår klode. Er virkelig ikke det Hitman dreier seg om.

  7. Egentlig kunne Friends kvitta seg med hele jentegjengen. Ikke en sjel av dem er morsomme. Anniston kunne hatt en gjesterolle, så ville vi gutta hatt noe fint å se på.

     

    Egentlig er det kun gutta som duger. Ross har virkelig potensiale, men desverre bestemte manusforfatterne seg for å presse han inn altfor mange sentimentale scener. Chandler var også til tider en artig kar, med mange kvikke kommentarer og tørre vitser. Desverre ble han tøffel med Monica på sin eldre dager, og endte opp som en kjedelig type.

  8. Har vel egentlig ingenting med noe som helst å gjøre, synes det bare er litt morsomt med folk som er "lure-høye". Har en kompis som er "lure-høy", alle innbiller seg at han er en høy person, men så er han egentlig ganske lav.

     

    Anyways, Cruisern er en liten intens mann. Jeg trodde lenge at jeg var den eneste som fortsatt likte fyren. Veit ikke helt hvorfor så mange hater at han hopper i sofaer....

×
×
  • Opprett ny...