Jump to content

Hyperio

Medlemmer
 • Content Count

  8651
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Hyperio


 1. Om Moreno går i boks, så har vi jo ham og Enrique til å fighte om venstrebacken. Dermed står det mellom Manquillo, Flanagan og Johnson på høyre.. om Johnson ikke går, da.

   

  Usikker hva jeg synes om å kun ha to unggutter til høyrebacken, thou. Ikke at Johnson er bedre.

  Hva med Martin Kelly? Er ikke han back on track?

   

  Hater forresten dette som står på liverpool.no: "Brendan Rodgers har ifølge Barrett innrømmet at det er helt avgjørende at han får inn en ny spiss før transfervinduet stenger".

   

  Flott, da legger du ikke press på de vi har på topp nå. Og ikke minst da gir du bare andre klubber en god grunn til å dra ut tiden og opp prisen. Håper for all del ikke det kommer et desperat overpriset idiotkjøp. Og hva hvis han ikke lykkes med et slikt kjøp siden han har gått ut og sagt at det er "helt avgjørende"? Skal han bare erklære at sesongen er tapt før den har startet? Jeg har elsket Rodgers og det meste han har foretatt seg fra dag en, men jeg blir skuffet over denne uttalelsen. Det er ikke det at han ikke har rett, men at han bare veikt går ut offentlig med det slik.

   

  Og er det bare jeg som er veldig kritisk til det som skjer i vinduet denne sommeren? Troppen virker ekstremt urytmisk nå. Et helt nytt lag nesten, jeg er skeptisk til om dette er den riktige veien å gå nå.

   

  Unge lokale talenter sendes bort, det samme gjør spanjoler som urettmessig får kritikk uten å nesten ha fått sjansen på grunn av tidenes spisspar i fjor. Synes bare det er mange overganger som gjøres nå som jeg ikke er med på.

  • Like 1

 2. Tre selvmål da? Haha, blir aldri i verden 3-0 frøken. Men tror heller det blir en litt kjedelig kamp vi kanskje vinner med knapp margin. Suarez har vel egentlig ikke herjet særlig mot "storlagene", men så har jo Tottenham latt seg herje med...

   

  Er spent på laget vi stiller. En litt snodig og ustabil backfirer skal sys i hop. Det samme skal midtbanen med muligens både Gerrard og Hendo ute. Blir vanskelig nok dette.


 3. "Regler satt av Det internasjonale skiforbundet (FIS) hindrer Planica i å bygge større enn Vikersund.

   

  Inntil videre kommer begge de to bakkene til å ligge på maksmålene av hva som er tillatt - en høydeforskjell på 135 meter fra hoppkanten til overgangen mellom unnarennet og sletta."

   

  Jeg vil se ordentlig skiFLYGING for svarte svingende.

×
×
 • Create New...