Jump to content

Bata

Medlemmer
 • Content Count

  1997
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Bata


 1. Hva vitsen er med å ha to forum for lille Norge? Det er flere enn to, men to konkunransedyktige forum, og ser du ikke vitsen med å ha et alternativ til diskusjon.no? Hvorfor skal vi ha monopol? Ett stort forum med sine sett regler ? Diskusjon har blitt så stort og har vært så stort lenge at forumet ikke lengre har personlighet, alle "radikale" meninger blir druknet ned av nay sayers og politisk korrekte meninger. Rett og slett kjedelig å være der.


 2. Er helt i mot disse kriteriene for vurdering av anmeldere. Det er jo nettopp de som tør å gå utenfor rammene som leverer de gode anmeldelsene!

  Selvfølgelig, det må ikke nødvendigvis være sånn, men anmeledere må tørre å ha egne meninger og det bidrar dette deffinitivt ikke til!

   

  For all del, "sterke karakaktere" som Yathzee vil nok ikke la seg påvirke i like stor grad av sånn bullshit, som jeg velger å kalle dette, men sider som gamereactor vil jo bli skrytt opp i skyene, latterlig spør du meg. Ikke at jeg har noe direkte i mot gamereactor, det er bare at de ikke leverer varene.


 3. Fillern, G5en min har startet å bugge. Den lager den "koble til/fra lyden" like etter den har fryst i noen sekunder, akkurat som at det er noe brudd i ledningen eller noe sånt. Har fått tak i 2 av de kassene jeg også, blir spennende å se hva det blir av de.

  Hadde samme problem (G5 '07), så bytta jeg til MX518 og har ikke støtt på problemet. Hatt MX518'n lengre enn G5 musa nå. Konklusjonen: MX518 = WIN.


 4. Vet ikke hvilken rase du foretrekker, men på liquipedia er det noen sider som omhandler slikt: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Zerg_Strategy | http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Terran_Strategy og http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Protoss_Strategy

   

  Vil anbefale å spille igjennom kampanjen om du er ny til RTS eller vil ha en flott opplevelse (så fremt du ikke har gjort dette)

   

  Om du er ute etter basics så vil jeg anbefale tutorialen. (her er det snakk om å få det inn med teskje.)

  Haha, er ikke så ny til RTS at jeg trenger campaign for å lære basics, jeebus har spilt RTS siden WC II, dog aldri spes serriøst da. Tenkte jeg kunne legge litt tid i SC II og bli litt mer skilla enn snittet. Men føler ærlig talt ikke at jeg lærer mye av wikiartikler om buildorder, vil heller spille med noen som har erfaring og kan spillet tvers igjennom, trenger ikke være en platinumleague dude helelr da :p


 5.  

  At det kompetetive miljøet er glemt er jeg ikke enig i, og det er ikke så lenge siden de sist disket opp med en konkurranse via bloggen til spillet. Dessuten er det nevnte miljø som har fått forandret en del items oppigjennom, da spesielt The Sandman.

  Men du skjønner at balansen i spillet , spesielt for det kompetetive miljøet er slått fullstendig ut av kontroll med alle de nye mekanikkene og forsåvidt gjenbruken av de gamle. Løsningen har jo hele tiden vært å utelate dem fra spillet. Det er jo kjedelig at Valve lager ekstremt mye ting som er helt ubrukelig i det store og det hele for en stor del av miljøet som spiller fast og kanskje mest?


 6. Nei, forstår jo at Valve er et selskap som tjener penger og har investorer.

   

  Men mikrotransaksjoner mener jeg ikke er veien å gå, nå er det for sent, spillet føles, jeg veit ikke? Sjelløst, men dette har man klaga over siden de begynte med nye "items", spesielt etter at hatter ble introdusert.

   

  Det kompetetive miljøet er i det store og det hele glemt og har ikke gidda å spillt mer enn én eller to PCWer/mixer de siste seks måneder..

  :(


 7. Aspirant, fordi han pimpa hardwaren sin i første post ;)

  Før du går all in "fanboi killah machine from hell" her, så spiller jeg for det meste Team fortress 2 og BF Bad Company 2, som hardly kan kalles DA:O.

   

  Jeg elsker deg. Du er en sånn FF VII purist. Lover. GRAFIKKEN VAR KANSKJE STYGG, MEN HISTORIEN GUTTAH.. CHEA!

   

  Må også redigere inn:

  Før du maser om hvor stygt grafisk spillene han nevnte er, Deus Ex hadde grisefet grafikk for sin tid. F.eks.

   

  Jeg beklager Batabusa, men jeg får bare ikke til å ta meg nær av dine forsøk på psykoanalyse av mine preferanser innen spill som du proklamerer som bombastiske.

   

  Deus Ex hadde ræva grafikk (jeg spilte det for første gang for 3 uker siden!) men stemningen satt som ett skudd. Risen hadde middels historie, men fyflate for en vakker verden. Trine har omtrent ikke historie, men steike for en beauty og stemning. Portal består omtrent bare av hvite vegger, men fytti så morsomt og hjerneaktiverende.

   

  Nå gleder jeg meg til neste bombastiske uttalelse om hvem jeg er :D

  "Bombastiske" l bezzerwisser, fornøyd? Jeebus, store ord gjør deg ikke kulere. Og for sin tid, Deus Ex, hadde fet grafikk. Du har sikkert ikke levd saa lenge da. Og vi snakker om estetisk vakkert, ikke underholdningsverdi vs. grafikk som du tydeligvis vinkler dette mot. Men ja, Portal var estetisk RENT, vakkert... Myesh.

  Og jeg brukte jo bare din hersketeknikk her da. Psykoanalyse som du kaller det, ropte og maste om hvilken DA:O fan jeg var. Naa faar du gi deg snart.

   

  Edit: Typo.

×
×
 • Create New...