Gå til innhold

SirAnderz

Medlemmer
  • Innlegg

    1 515
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SirAnderz

  1. Så lenge vi ikke vet mer om døgnrytme, treningserfaring, matvaner++ Har vi ingen bedre forutsetninger til og gi bedre råd for akkurat deg enn det som allerede er svart på i andre tråder.

    8856560[/snapback]

     

    Legger meg vel i 12-1 tiden, drar på jobb kl hall 10.. .. Har trent en god del før, så har et veldig greit utgangspunkt... Hva mener du med matvaner?

  2. Somsagt, har littt sixpack, men hvordan få frem siste dæsj før sommeren? Tenker å ta to uker nå med å jogge før jobb.. Har ganske bra med energi så er ikke redd for å bli trøtt, gjør uansett ikke så mye.. Men kan det være en bra måte å forbrenne litt? Spiser heller ikke usunt, og prøver å spise 5-6 ganger hver dag..

     

     

    Noen flere tips? vet det er mange tråder her om dette, men ville høre hva som er best i mitt tilfelle..

  3. Gjerne det Dracoknight! En china drage er det jeg tror passer best da en euro drage blir mer eventyr, selfølgelig er jo drager eventyr, men vet ikke hvorfor men slike china drager appelerer mer til meg.. Men husk på det med trommestikkene og korset da, her et et lite bilde for å bare vise hvordan man kan gjøre det, tenker trommestikkene: http://www.impawards.com/2002/posters/drumline.jpg noe i den duren.. Tror du at du får det til? Dragen trenger forresten ikke å se så "slem" ut, vet ikke hvordan du får den til å se blid ut heller da men :p

×
×
  • Opprett ny...