Gå til innhold

Sameboe

Medlemmer
  • Innlegg

    8 886
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sameboe

  1. JM og Shaw går ikke overens lengre. Er nok mye syk og skadet fremover han nå før han blir solgt i januar.

    Tror nok ikke at Shaw selges. Lovende back, som i tillegg er engelsk. Vil nok satses på han. Er han profesjonell så får han heller ta til seg kritikken, fremfor å bli grumpy.

  2.  

    Cuptrykket er samme font som den på bildet som Sameboe la ut. 

     

    Aaah... Dette tar meg tilbake til gode gamle dager da Sameboe troppet opp på united - city kamp med 32 bakpå drakten sin.

     

    Rett etter at tevez gikk til city :D

     

    Hver gang sameboe blir nevnt i forbindelse med drakter. 

     

    Huskes fortsatt 8 år etter ja...

    • Liker 1
  3. 1. Hvilket lag vinner PL 16/17?

    Man Utd

    2. Hvilke lag rykker ned?

    Burnley, Hull og West Brom

    3. Hvilke lag overrasker?

    Middlesbrough

    4. Hvilke lag skuffer?

    Liverpool

    5. Hvilken spiller blir toppscorer?

    Ibrahimovic

    6. Hvem blir årets spiller?

    Ibrahimovic

    7. Hvem blir årets flopp?
    Leroy Sané

    8. Hvem blir årets beste signering?

    Ibrahimovic

    9. Hvem blir årets dårligste signering?

    Fernando Llorente

    10. Hvilke spillere vil få sitt gjennombrudd kommende sesong?

    Oxford, Bailly

  4. Håper virkelig Pogba har en bedre attitude enn den Memphis viste til forrige sesong. Nok med ham, spesielt når han ikke har prestert.

    Tror nok at Memphis blomstrer under Mourinho. Han kjører iallefall et vingspill som er spennende å se på, kontra "van Gaal" som sleit med alle vingene våre (Bare nevner Di Maria her, som herjet i PSG etter han dro fra oss...)

  5. Sotton mistet Vanyama, men erstatteren de har ordnet er røverkjøp! 12,5 millioner pund for Højbjerg. Kan utvikle seg til å bli en klassespiller på midten. Er det noe Sotton har lært seg så er det å hente billige talenter inn, og selge ut folk de har utviklet til blodpris. Og de lykkes stort sett alltid med kjøpene deres.

  6. Hvem er Embolo? Ser at han spiller i Basel, men det er alt jeg vet.

     

    Mkhitaryan, Draxler og Zlatan? Hadde vært det sykeste vinduet for Man Utd noen gang det. Derimot helt enig, nei, vi får ikke alle de. Kanskje ikke én eneste av de heller.

    Embolo er vel det største talentet fra Sveits for tiden. Han er 19 år, men spilt nogenlunde fast for FC Basel i to sesonger allerede. Potensialet er høyt, men er jo med han som alle andre unggutter, man vet aldri om han når potensialet. Se på Sveits spille i EM, så får du se han spille.

  7. Hvordan føles det å ha tidens Gerrard behundrer som United manager da og forsetter dere med fuck off mourinho sangen ?  :lol:

     

    Alt med Mourinho som manager i United er bare feil, feil, feil. Passer ikke inn.

    Er jo ikke no sjokk det. Han er jo den eneste manageren som har vært i nærheten av å få Gerrard til å bytte klubb når han var på topp i karrieren.

  8. https://m.youtube.com/watch?v=-5xSCd5fNds

     

    Helt klart en av verdens beste, og han passer perfekt sammen med Mourinho. Ingen tvil om det.

    Leste statistikk om at 6 stk hadde klart å drible seg forbi han forrige sesong. Det er ekstremt lite! Men når jeg ser på det klippet, så ser jeg at passningsspillet hans kan forbedres kraftig, stoppermessig er han absolutt kvalitet. Kan se ut til at han kan skyves over på backen også.

  9. Alle eksperter mener han bringer med seg konflikt og bråk. Vil vel ikke kalle van Gaal verdens ukontroversielle manager heller når det angår pressen. Personlig liker jeg managere som byr på seg selv, og lager litt show. Det fine med Mourinho er at vi endelig, siden SAF ledet klubben, har en manager som faktisk tiltrekker seg top notch spillere.

     

    Jeg forventer å se Zlatan komme inn, til tross for alder trenger vi en spiller med erfaring inn i gruppa, som vet hvordan det er å vinne ligaen, score mål osv.

     

    Jeg har også ekstremt lyst å få på plass Gareth Bale på høyrevingen vår, ser at media sier at Willian er ønsket, men jeg mener Bale er bedre på sikt!

     

    Midtstopperplassen trenger en forsterkning. Diego Godin, Raphael Varane, Kostas Manolas er alle gode navn! (Sistnevnte er vel den som er nevnt mest)

     

    Og jeg tror sjansen for at David De Gea blir i klubben er relativt høyere nå.

  10. Snart slutt på de fleste storligaene, og da kan man jo se på spillere som muligens bør få komme til EM. En spiller som aldri har vært god nok for Tyskland, har imponert denne sesongen, jeg snakker om Robert Huth. Fortjener han en plass i et tysk landslag som bogner med alternativer: Hummels, Boateng, Can, Ginter, Tah, Süle, Badstuber m.fl.

     

    Jeg mener at Tyskland bør ha med Robert Huth, kanskje ikke i startelleveren, men som en joker på benken. Mannen har i tillegg tilegnet seg mye rutine. Eneste som taler imot han, er at han har lite fartstid i tysk fotball, som mesteparten av resten av laget har.

  11. Så vidt jeg har forstått det så kan du gjære utenfor selve enheten (på minikegen). Den ene pakken har med 3 ekstra minikegs...

     

    Jeg er med i et annet bryggelag der vi brygger 50-60 liter per gang, så dette blir bare for å kunne gjøre det selv med litt mindre hassle. Og ha muligheten til å teste ut oppskrifter og slikt før vi eventuelt brygger i større volum.

     

    5L er i mine øyne helt OK å få utav en slik maskin man kan ha stående på kjøkkenbenken.

    Slik jeg forsto så gjøres alt i maskinen, men mulighet å tappe over på keg. Ville nok heller kjøpt meg et kjøkkenbryggeri på 25l, eller et bryggeri på 60l.

×
×
  • Opprett ny...