Gå til innhold

virea

Medlemmer
  • Innlegg

    182
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om virea

  • Bursdag 08. mai 1983

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

1 653 profilvisninger

virea sine prestasjoner

23

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det kan være plastfilmen. Men etter litt googling har jeg også prøvd å bytte til Safari, og der skjer det overraskende lite (1-2 av 10 klikk ca. fortsatt i Chrome, Safari - nesten aldri). Så noen sier at det kan være fordi Chrome-appen har et loade-problem mens man trykker. I andre tilfeller må folk konstant dobbeltrykke. Så jeg har satt på igjen en plastfilm, men satser på en tur på Eplehuset om jeg finner et eksempel på den skjermbeskyttelsen de setter på. Hater glass.
  2. Det ble i alle fall 10 ganger bedre! Takk. Easy fix i det minste, men må jo være ganske mange som putter på en sånn beskytter ganske umiddelbart, på en vare til 18.000. Kanskje jeg bare må finne en av bedre kvalitet.
  3. Skal teste, siden jeg har flere i bakhånd! Og du har ikke fått riper e.l.? Noen forsikringer krever jo også at man har skjermbeskytter montert for å få erstattet skjerm eller mobil, min gjør i alle fall det.
  4. Nå har jeg hatt telefonen i en uke. Jeg la på en sånn tynn plastfilm på skjermen (hydrogel, typ billig fra internett, aldri hatt problemer med de). Jeg liker ikke sånn temperert glass, på grunn av kanten og tykkelsen - og jeg har ikke knust en skjerm til nå. Jeg opplever problemer med touch-sensitiviteten. Ofte må jeg trykke 2,3,4 ganger på en link i Chrome før den åpner seg. Gjelder også andre apper. Av og til "blinker" bildet/linken - som om man får respons - men ingenting skjer. På trykk 3 eller 4 kan det gå like vel. Skjer ikke hver eneste gang, men ofte nok til at det er et lite problem for tålmodigheten min. Er det fingrene mine som er for tørre/fuktige , Apple som ikke liker plastfilm, skjermen det er noe galt med eller bare en mandagstelefon? Og bør jeg betale for Apple Care + før jeg kontakter Apple med dette - om det ikke er meg det er noe galt med?
  5. Jeg har Mac på jobb, og poster på bedriftens sosiale medier - og tester videoer på telefonen, så AirDrop hjelper veldig i hverdagen. I tillegg hadde jeg iPad og to Apple TV fra før da, så har bare vært veldig Samsung-fan til nå. USB-C hjalp på valget nå. Og så får man mye mer morsomt tilbehør til iPhone😆
  6. Takk for tips! Første iPhone (eller, jeg hadde den 3G-iPhonen man måtte importere fra USA), så jeg har ikke helt skjønt shortcuts ennå! Skal lese meg opp😁
  7. Endelig mottatt telefonen i dag, og portert fra Android. Første savn: En alarm-widget som man kan skru av og på fra hjemskjermen. Burde vært under klokkewidgets?
  8. Note til self: Ikke la bedriften bestille på vegne av meg. Ble bestilt 15.09. Sendt fra Telia i dag, leveres med PostNord, så har den muligens før helga da😁
  9. Noen med leveringsdato 22.09 som har fått opp status "Sendt" eller fått sporingsvarsel ennå? Telefonen måtte jeg bestille via IT-avdelingen på jobben så den kan jeg ikke påvirke leveringstiden til - men jeg har en Watch og et par Airbuds på vei med levering fredag. Greit å vite om jeg må ha hjemmekontor for å ta i mot eller ikke Flytter fra Samsung Galaxy S21 Ultra og til iPhone for første gang - så grugleder meg litt på ny telefon!
×
×
  • Opprett ny...