Jump to content

Eldin

Medlemmer
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 :)
 1. Som de fleste tabloide medier, bare måtte TU gjøre denne tragedien om til å omhandle Norge, også. Holdt dere for gode til det, intill nå.
 2. Er nysgjerrig, men sparer forventningene. Blizzard er ikke det det en gang var.
 3. Kjenner det er få spill som girer meg lengre, etter mange år med flere skuffelser fra flere utviklere. Dette derimot, ser jeg umåtelig frem til (ingen preorder dog, for mange smeller for det). Husker enda så godt når vi satt og spilte Cyberpunk2020 på slutten av 90-tallet. Det er et fantastisk univers. Ser flere likhetstrekk (savner at det er litt mer "gritty" fordet). Hopp på hype-toget, alle sammen! Alle skall med!
 4. Hvis du synes Civ 6 var ribbet for innhold da det kom kan du umulig ha spilt Civ 5 før patcher og expansions. Det var stusslige greier, synes 6 var mye mer komplett ved launch. Jeg har fulgt serien siden Civilization 1, som jeg fikk fingerene i rundt 96/97 hvorpå jeg oppdaget at det var kommet en etterfølger. Civ5 var veldig ribbet ved utgivelse, det er jeg helt enig i. Poenget mitt var at jeg ikke vil betale for ekstra innhold i Civ6 som ble tatt ut av Civ5 etter utvidelsene. At Civ6 virket mer innholdsrikt enn 5 ved lansering, får være dine ord. Jeg syns begge versjonene var nokså ribbet.
 5. Dette kan love bra! Civ trenger sårt en ordentlig utfordrer i min mening. Civ 6 virket så strippa for innhold at jeg ikke kjøpte utvidelsene da jeg nekter å betale for akuratt det samme igjen som jeg gjorde i Civ 5. Melke melke melke. Får følge med på denne!
 6. Er bekreftet at det er ps4 spill, men det spekulerers på om at det kommer så sent at det kommer både på Ps4 og Ps5. Hvilken Ps4 er det du har? Den orginale er ikke i nærheten så ergonomisk bygd som slim versjonen. Jeg har slim versjonen kjøpt for tre år siden og den durte gjennom RDR2 uten noen problemer stabilt 30 og ikke spesielt mye bråk. Jeg har en tidlig utgave av PS4 (før slim og pro kom) og merker at den bråker en del i enkelte spill, men husker ikke helt hvordan den var i RDR2. Merker at enkelte spill henger litt (lagger) her og der dog. Er det oppgradert maskinvare i slim og pro forklarer jo det hvorfor du ikke erfarer det samme. Eneste forskjellen mellom Slim og Orginale (såvidt jeg vet) er at kjøleegenskapene er mye mer ergonomisk, med andre ord, den kjøler ned ps4 mer effektivt og stille. Har en kompis som har orginal Ps4 og den høres seriøst ut som en støvsuger når man pakka den under full load. Mens min kan lage litt bråk kan det nesten ikke sammenlignes mellom den orginale modellen. Får håpe de ordner det i PS5. Min kunne stilt som en rival til den lokale flyplassen i bråk som generes ved pådrag. Av og til mistenker jeg at den er i ferd med å ta av.
 7. Er bekreftet at det er ps4 spill, men det spekulerers på om at det kommer så sent at det kommer både på Ps4 og Ps5. Hvilken Ps4 er det du har? Den orginale er ikke i nærheten så ergonomisk bygd som slim versjonen. Jeg har slim versjonen kjøpt for tre år siden og den durte gjennom RDR2 uten noen problemer stabilt 30 og ikke spesielt mye bråk. Jeg har en tidlig utgave av PS4 (før slim og pro kom) og merker at den bråker en del i enkelte spill, men husker ikke helt hvordan den var i RDR2. Merker at enkelte spill henger litt (lagger) her og der dog. Er det oppgradert maskinvare i slim og pro forklarer jo det hvorfor du ikke erfarer det samme.
 8. Kommer dette på PS5 mon tro? PS4 begynner å slite (lagger og bråker som et uvær når jeg spiller Days Gone på PS4 min vertfall, som også er ganske lekkert) og dette ser jo unektelig pent ut! Blir spennende å se hva det ender opp med å bli slags spill.
 9. Har vært en fan av PDX siden første Hearts of Iron, men utviklingen med DLCer er rett og slett tragisk. Fint at de holder liv i spillene sine, for all del, men når summen av alle DLCene nærmer seg 5 ganger prisen for spillet begynner det å bli tullete. Blir vel til at jeg kjøper dette òg en gang, men det blir vel når de har sluppet en 3-4-5-6 DLCer og selger det i en eller annen slags pakke. Det er jo det det resulterer i, når man vet det vil komme titalls DLCer, at man venter med å kjøpe. Gjelder jo hele bransjen forsåvidt. Et lite hjertesukk fra en gammel gamer.
 10. Kirg på land tror jeg ikke har vært i Anno-serien siden 1503, men ja det er helt klart et element som savnes.
 11. Er det skrivefeil med Ni No Kuni II: Revenant Wings, i slutten av artikkelen eller?
 12. Ser bra ut. Liker at de fortsatt jobber med spillet, lenge etter den (meget skuffende) lanseringen. Fremdeles et steg å gå før visjonen er fullført, men jeg syns de skal ha for at de ikke bare tok pengene og stakk slik mange frykta. Snarere motsatt ville jeg si. Blir spennende å se om det kan få en oppfølger om noen år når den neste konsollversjonen er lansert.
×
×
 • Create New...