Jump to content

Eldin

Medlemmer
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

176 :)

Recent Profile Visitors

1043 profile views
 1. Kvalitet over tid og gjensalgsverdi er jo de store økonomiske uromomentene med disse bilene. Samt de moralske kvalene ved å direkte støtte opp om et av verdens med totalitære diktatur. Hadde du kjøpt en bil fra Nord Korea bare fordi det var billig?
 2. Største ulikheten mellom den tids Japan og dagens Kina, er den massive korrupsjonen. Chinesium er ikke et begrep som har oppstått av ingenting. Generelt skeptisk til alt som er fra Kina som inneholder stål, av erfaring. Kina er jo tross alt intet annet enn en glorifisert mafiastat.
 3. Hvis det holder det det lover, er det jo utelukkende positivt i et miljøhensyn gitt de reduserte utslippene fra frakt. Må dog nevnes at standarden kan bli høy å etterleve for ølkjennerne. Vannkvaliteten er jo et element i det hele og kan jo tenkes at det vil påvirke smaken på sluttproduktet betraktelig. Kommer det med klare krav til vannkvalitet når ølet blandes med vann?
 4. Takker for den lenken, interessant side. Bokmerket! Hva gjelder artikkelen, hver eneste plass jeg har sett denne artikkelen publisert, er det med en overskrift som gjør at en naturlig tenker at det er en atomlekkasje. Forventet lavmål fra tabloidene, ganske skuffende av både NRK og TU. Holder dere for høyere standard enn dette. Spesielt problematisk i dette tilfellet, gitt den smått absurde motstanden atomkraft møter på kontinentet, i disse tider hvor man bør øke atomenergiproduksjonen for å motvirke utslipp fra karbonbasert energi. Slike artikler bidrar jo kun til å gi drivstoff til motstanderne, når man vet at en stor andel kun leser overskriften og ikke selve artikkelen hvor det kommer frem at det er en harmløs Hydrogenlekkasje.
 5. Dette er så vidt meg bekjent ikke noe nytt, og ble utforsket så tidlig som 60-tallet når ICBM var på full fart inn i det amerikanske forsvaret. Mener på at det aldri kom lengre enn konseptstadiet på den tid, uten at jeg klarer å finne igjen kilden for dette (leste selv om det for mange herrens år siden). Den gang var det snakk om å bruke interkontinentale raketter som troppetransport. Teknologien var selvsagt ikke moden på det stadiet. Blir interessant å følge denne utviklingen. Så får det etiske være en annen diskusjon.
 6. En ganske håpløs situasjon, som antakelig vil vedvare til Ethereum 2.0 og skiftet til POS fra POW.
 7. Hvorfor er dette uklart? Hvis det er sjåføren som har det overordnede ansvaret for kjøretøyet, må sitte og følge med på vegen på lik linje som om han selv førte dette, så er det vel revnende likegyldig om han "teknisk sett" ikke kjører selv? Får nå håpe for yrkessjåførenes del at dette "smutthullet", om det virkelig skulle være et, blir tettet. Sliten blir du nok uansett om du fører selv eller må følge med like nøye som om du gjorde det. Kanskje enda mer til, for det må jo være rivende kjedelig med så mye inaktivitet.
 8. Finner det vanskelig å tro at slike "lekkasjer" ikke er ren markedsførings fra EAs side. Det blir litt suspekt når det lekker så nære den offisielle avdukingen, noe som kun bidrar til økt PR og hype frem til onsdagens event, ved å holde det i live i spillmediene lengre.
 9. Et fantastisk spill som varmt (pun intended) anbefales.
 10. Håper det ikke blir seasonpass til flere hundre kroner, kjøpepress for å få bedre våpen, stadige oppdateringer som ødelegger spillbalansen og at spillet forvandeles til det ugjenkjennelige. Nei vent litt, jeg snakker jo om Warzone.
 11. Uansett må en vel kunne enes om at det er bra at Steam får sårt tiltrengt konkurranse.
 12. Kult. Lurer på hvor mange slavearbeidere de bruker i produksjonen? Kjøp kinesisk, støtt et av de mest totalitære regimene vi har sett siden stortyskland.
 13. Mass Effect Legendary Edition! Gud hvor jeg gleder meg. Dessidert den beste spillserien jeg har spilt. Bare kjipt den slutta som den gjorde. Men det blir interessant å spille igjen, kanskje slutten smaker bedre denne gang.
 14. Dette spillet anbefales på det varmeste om du vil la guttevalpen i deg utfolde seg.
×
×
 • Create New...