Gå til innhold

Miss_star

Medlemmer
  • Innlegg

    332
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Miss_star

  1. bbios skrev (10 minutter siden):

    Trur det er appen som har feil, funket fint hos mæi før æ oppdaterte den 😕  Men ut sv chatten bruker du bare sveip.. 

    Ja, og det er nok det jeg kommer til å bruke sånt egentlig. Men da vet jeg at det nok har noe med oppdatering og gjøre. Takk!😊

  2. Telefon mottatt idag, bestilte 14:06 fra Telia.

    Jeg kommer fra Samsung nå og reagerer litt på snapchat. Det er ikke mulig å trykke på tilbakeknappen oppe i hjørne når jeg skal ut av chat med en person, det er heller ikke mulig å trykke på ring eller videosamtale når jeg er innpå selve chatten til noen. Er dette iphone bug eller noe med iphone 15?

  3. Villfaren skrev (3 timer siden):

    Synst denne tråden var artig. Hver gang eg går inn her håper eg på en diskusjon om noe greier som en som aldri har hatt iphone før finner Interessant. Men det eneste er poster om noe dato på akkurat samme måte som barna spør når det er lørdagsgoderi igjen.

    Kommer nok ikkje på besøk her med det første😅

    Lurer på hvordan du tenker folk skal diskutere dette når ingen har prøvd iphonen enda. Kom tilbake etter imorgen når folk har fått den og har litt mer konkret å diskutere 😅

    • Innsiktsfullt 1
  4. Jeg har fått en pakke fra Telia i postappen, men det er fremdeles forventet levering 28.09 i tekstmeldingen. Men forhåpentligvis henger den etter..😅

    Edit: Der komt tekstmeldingen om pakket og sendt pakke. Forventet levering tirsdag, men av erfaring kommer som regel pakkene frem før (bestilte ny telefon for en i familien nettopp og komt frem før). Så gode sjanser for fredag😊

  5. Mortis360 skrev (7 minutter siden):

    Fikk melding fra OneCall med forventet levering den 28.09 selv, ordrebekreftelse 14:20, virker som de kanskje tar i noe med leveringsdatoer?

    EDIT: Er det noen andre som har bestilt fra OneCall / Telia? De deler samme lager og systemer når det gjelder utsendelser av telefoner virker det som.

    Håper det, vet tidligere har jeg ofte fått hva jeg har bestilt noen dager før forventet levering. Satser på det er tilfelle 😊

  6. Eulogy skrev (38 minutter siden):

    Mye krøll med telia i dag. Fikk bestilt nå gjennom chat... Fyttikatta.

    Fikk mail 14:06 med ordrebekreftelse fra Telia, men forventet levering er 28.09. Men håper den dukker opp noe før 🤪 Har du fått melding med forventet levering?

  7. iblazeqt skrev (53 minutter siden):

    På min iphone så skjules slik info kun når den er låst. Om jeg tar opp telefonen med et aktivt snap-varsel, så vises infoen om hvem den er i fra. Pga faceID som åpner telefonlåsen. Om samboer tar opp telefonen, så vises ikke den infoen. 
     

    vet dessverre ikke om apper som løser problemet ditt. Så har ingen andre tips enn å deaktivere varsler i sin helhet. 

    Ja iPhone som jeg kommer fra kunne jeg ha slik at jeg kun fikk opp varsel på snapchat mens tlf var i bruk. Så det går nok på et vis men finner ikke ut av det. 

  8. Har akkuratt bestilt iPhone 13 via Telia, det ble vanlig og ikke pro på meg denne gang. 
     

    Jeg fikk allerede i kveld melding om sendt pakke, noen som vet om Telia faktisk sender søndager elle om det var en typisk standard melding? Får jo litt håpet opp at den kommer tidligere enn antatt😅

  9. minim skrev (1 time siden):

    Jeg liker veldig godt trådløs lading. Har felt ned Ikea ladeplate i nattbordet og på kontoret. De er ikke noe hurtig ladere, men telefonen er ladet hver morgen. Jeg hadde kjøpt magsafe om jeg måtte kjøpe ny i dag, men siden de ikke hadde på lager ved lansering har det bare blitt utsatt her 🙃

    Blir nok magsafe, men litt usikker på hvordan den eventuelt lader gjennom deksel som ikke er Apple sitt ? 

  10. minim skrev (6 minutter siden):

    Det er det nok da. Men det går fint med Samsung laderen din. Ellers støtter den vel trådløs lading også og da har en mye å velge i. Biltema har budsjett variant til 99kr :)

    Ja jeg får ta meg en tur dit etter jobb på mandag, før jeg henter telefonen. Takk for tips, burde muligens tenkt på dette men ble så opphengt i Appleadapter. 😁

  11. minim skrev (1 time siden):

    Den lader også fint fra laptoper eller skjermer med usbc PD. Egentlig er hele USB C standarden den katastrofe. Det er fult i ulike standarder og ingenting er mulig å skille på plugg lenger. Laptopen min lader f.eks kun inn i ene USB kontakten og det er heller ikke det samme hvor en plugger inn USB C skjerm selv om alt ser likt ut og passer. 

    Jeg har en mac fra 2013/2014, jeg tror bare det er vanlig standard USB på denne. Jeg får dermed ikke koblet verken lightning delen eller delen med usb c uten noe form for mellom kobling. Men takk for info.

  12. Comma Chameleon skrev (5 timer siden):

    Du kan bruke den adapteren fra Samsung ja. Du får ikke ikke rask lading som ved den originale laderen du kan kjøpe (som heller ikke gir mer enn 20w lading). Jeg bruker også min Samsung-lader.

    Fuck apple for å ikke støtte standarder når det kommer til lading. Sikkert noen som kommer og sier at de gjør det bedre, men det er feil. De burde støtte både standardiserte ladeporter og hurtiglading.

    Selv om dette er ultra hurtiglader får jeg bare vanlig lading?

    Kommer til å kjøpa, men den rekker ikke frem innen jeg får mobil.

×
×
  • Opprett ny...