Jump to content

teerex

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. At Model Y ikke kommer hit før 2021 er nok ikke fastspikret i stein. Jeg tror den kommer hit høsten 2020, men ikke i så stort antall at markedet blir fornøyd for å si det slik.
 2. De fleste litt større dieselbiler har vel 1000 km rekkevidde på langkjøring vil jeg tro. Min svære Citroen XM 2,1TD fra 1992 kjørte jeg 1500 km på en tank med (fylte over 80 liter). Uten at det trenger å være noe spesielt mål i seg selv.
 3. Vanlige folk med elbil lader om natten mens de sover. Så de slipper egentlig da å tenke over at de lader, hvis det gjør det noe enklere.
 4. Nei det kommer ikke. Derimot så tar det kun få sekunder å plugge inn laderen om kvelden. Og så er det noe som heter kostnader. Når kommer det dieselbiler med så lave driftskostnader? Nei det kommer ikke. Når kommer det dieselbiler med så god akselerasjon? Nei det kommer ikke. Osv. Osv.
 5. Jeg tror du har misforstått konseptet med elbil litt. Det tar forøvrig ikke mange sekundene og plugge inn laderen da. Og så er det noe som heter kostnader....
×
×
 • Create New...