Gå til innhold

Seb784

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Seb784

  1. Denne artikkelen oppfatter jeg som useriøs. Dette har TØI også publisert tidligere, uten å egentlig fremlegge noen agenda annet enn frykt.
    Undersøkelsen er også ufullstendig og ikke sammenlignbar.

    "Trikken i Norge og buss i Norge". Storparten av bussene i Norge kjører ikke i Oslo sentrum, som trikken gjør. 
    Når de samtidig ikke klarer utforme sikre trasser for trikken som den er tvunget til å dele med fotgjengere, så blir det for dumt å si at "trikken er farlig" Det er rett og slett omstendighetene rundt. 
    Det er klart bussen på landsbygda er "tryggere", det er jo ingen i veien for den.
    Alt handler om tilrettelegging, og hvor man kjører. 
     

    • Liker 2
  2. Etter at kortet ble sendt inn til Komplett, så fant de ingen feil på HK. Jeg sendte det inn med CPU og RAM.
    De anbefalte meg å laste ned noen tools, og at de misstenkte lydkortet integrert i HK. Jeg deaktiverte alle lydenheter, og lagget er borte!
    Ringte Komplett igjen igår, og de ville da vite om det holdt å koble ut headsettet mitt. Så skal teste det i løpet av helgen. Virker som det er mindre freezelags, men ikke borte.
    Freezelags skjer uansett hva jeg gjør på datamaskinen. Det er bare mye lettere å legge merke til når du spiller spill, eller spiller av videoer.

  3. 12 hours ago, kremt said:

    Jeg pleier ikke å følge trender eller hypede ting generelt, men sist når jeg kjøpte elbil var det rett og slett vanskelig å se bort fra den store besparelsen. Den tror jeg er vesentlig dårligere på litt dyrere biler, 400-500k>. Man sparer litt på noen ting, men får et stort verditap på den andre siden. Til syvende og sist er enhver bil bare en bruksgjenstand med begrenset levetid "by design". Planned obsolescence er tilstede på mye av det man kjøper i dag, noe som begrenser levetiden og øker kostnaden på nye "dingser" man kjøper, som visse elbiler går under. Kjøper man en ny elbil for å spare 5 tusen i året i bommen, da lurer man seg selv. Men det er mange som tenker slik.

    At verditapet er stort handler vel om prisen på bilen, ikke om det er el-bil eller ikke. 
    Det er klart en dyr bil har et større verditap pr dag enn en billigere bil. Sett i forhold til incentivene er det klart man sparer mer skatt og moms ved kjøp om man kjøper en dyrere bil. Bom satsen er den samme derimot.

    • Liker 2
  4. Har du noen gang monitorert load og temp av CPU, Minne og GPU når dette skjer?

     

    Har du kjørt memtest86 for å feilsøke minnebrikker?

    Jeg har kjørt noen CPU stress tester, og jeg har kjørt memtest86. Ingen feil funnet der.

    Temperaturen på GPU var noe høy, så fikk nytt grafikkort i sin tid. Resten har ikke nevneverdige høye temperaturer. Men har ikke kjørt egne tester for temperaturer, kun bruk medfølgende verktøy fra ASUS.

  5. Jeg har slitt med lag i nesten to år. Lag skjer både om jeg kun gjør én ting, men øker i omfang om jeg har flere programmer gående eller bruker Tab funksjonen ut og inn av spill etc.

    Sporadisk freeze-lags under spilling 

    Video avspilling hakker, også uten at jeg foretar meg noe annet.

    Video hakker veldig (skjerm 2) ved tab'ing ut av spill

    Video (skjerm 2) og lyd lagger om jeg avslutter et spill

    Lyd vil hakke ved tab'ing & ved avslutning av spill

    Pågående chat på discord hakker og blir forvridd ved tab'ing og avslutning av spill.

     

    Mine nåværende specs:

    HK: ASUS Strix Z270H Socket-1151

    Ram: 16GB HyperX Fury DDR4 2133MHz 

    Prosessor: i7-7700K 4.20GHz

    Asus 34" LED G-sync Rog Swift PG348Q

    MSI GeForce GTX 1080 Armor OC

    1 TB Samsung EVO SSD

    2 TB lagrings disk

    Noctua kjøler

    EVGA SuperNova 1000W PSU

    Fractal design

     

    Hva jeg har forsøkt:

    Jeg har forsøkt reininstallere windows 3 ganger

    Har forsøkt windows laste ned drivere, laste de ned manuelt

    Brukt Driverbooster for å finne drivere
    Byttet Skjermkort 1 gang

    Byttet SSD 1 gang

    Byttet strømforsyning

    Sjekket temperatur

    Deaktivert auto-tune funksjon for overklokking

    Byttet Internett leverandør 2 ganger

    Forsøkt sette RAM timings og volt manuelt i BIOS

    Oppdatert BIOS
    Koble av den ekstra HDD

     

    Jeg kommer kanskje ikke på alt jeg har forsøkt, men PC er nå over 2 år gammel og jeg vurderer om jeg skal forsøke få det fikset en gang for alle eller rett og slett kjøpe ny. Takker på forhånd for forslag og svar.
     

  6. Jeg hadde tenkt til å kjøpe denne telefonen i dag, men en venn av meg i Storbritannia frarådet meg det. Hun mente OnePlus kun støtter telefonene sine i 1 år.

    Er det noen som har peiling på dette? Og hvor viktig er det egentlig?

     

    Savner at Tek inkluderer mer slikt i testene sine. Hva leverandørene er kjent for, positivt og negativt.

    Skulle også ønske dere utelot pris i vurderingen. Den vurderingen vil jeg gjerne gjøre selv. :)

  7. Hvordan er det med å kjøpe Huawei telefoner. Er det fortsatt dumt med tanke på Android støtte etc?
    Jeg tenker kjøpe ny telefon, men Samsung som jeg har sverget til de siste 15 årene er for dyre.

     

    Jeg pleier kjøpe toppmodeller, klarer ikke av trege telefoner. Jeg liker et bra kamera og at den er god å holde i. Samsung S7 EDGE syntes jeg er et mareritt å holde i uten telefondeksel. Feiltrykker hele tiden. :p

  8.  

    BK fant ut at vi er i Norge og ikke USA? Er bra det. INGEN utenom eierne til BK ville hatt noe igjen for et sånn søksmål. Motsetning til USA klarer vi her i landet å stille krav til hverandre og ha yrkesetikk uten å saksøke hverandre til døde. BK må ha i mente at når de saksøker en fattig kommune så saksøker de alle som har behov for denne fattige kommunen sine tjenester. Med andre ord alle BK sine kunder.

     

    Helt korrekt. Hvem tror BK at de er? Her i landet skal man ikke ha tullete søksmål grunnet kommunens grove tjenesteforsømmelse og inkompetanse og økonomiske tap. Om folket blir syke i bøtter og spann, så skal vi heller ikke som noen bortskjemte amerikanere forvente noe massesøksmål mot staten som per def sløser skattepenger og sviktet skattebetalerne. Vi skal slå en ring mot den lille vesle kommunen, og rundt de vesle politikere som "tåkefyrstet" vekk all kririkk om sin inkompetanse. Skal skåne de, verne de, og om vi er heldige så gir de oss en ektsra bomstasjon etter kommunevalget... hvis vi er heldige.

    Ja, vi er absolutt ikke USA. Vi skal ikke gi våre skattepenger til tullete PBS-kanaler der vi kunne sett disse politikere grillet i senatet hvis vi hadde noe senat, og noe grilling myntet på å holde folk til ansvar. Vi skal heller se Nytt på Nytt og Med Hjartet på Rette Staden på NRK.

     

    Gud bevare oss fra all slags amerikansk tull!

    Hahaha. Beste svaret! ?

    • Liker 1
  9. Er det flere enn meg som har problemer med telefoner som ikke har ramme rundt? Jeg har en Galaxy S7 EDGE nå og opplever hele tiden at den registrrer trykking når jeg holder rundt mobilen. Samtidig registreres ikke vanlige trykk fordi telefonen oppfatter som at jeg trykker på flere steder tror jeg. Jeg vil gjerne ha en ramme rundt jeg.:p
     

    • Liker 1
  10. Kjøpte hus med Get innlagt. Tull med latency på linja hele tiden, teknikere som aldri fant ut av det (men kudos for at de faktisk prøvde etter beste evne å fikse problemet). Til slutt ble det Altibox, og har vel knapt opplevd nedetid eller noen problemer de siste 8 årene.

    Kan du fortelle litt om det?

    Jeg fikk fiber fra GET, og har slitt med lagging og streamingproblemer nå i snart 2 år. Jeg har 100/100 linje og har hatt teknikere på besøk flere ganger. De sier alt ser bra ut, lav ping etc, og skylder på enhetene mine. Hvordan fant du ut av det?

  11. Simulerer den aldring av materiale da og hvor slitesterkt er materialet etter 5 år? Får den med seg at svettens egenskaper er annerledes om det blir fuktig og tørt om hverandre? Ser ikke ut til at de lar setet tørke mellom hver gang her. De burde også simulere store temperaturvariasjoner. Slik testen fremstår nå virker den ikke omfattende nok.
    Materiale endrer egenskap over tid når materialet forvitrer. Svette også får en annen effekt når det tørkes mellom hver gang.

  12. Dette var ikke en post for å henge ut ASUS. Jeg har heller ikke påstått Asus har mer feil enn andre etc.

    Jeg har problemer med min Asus router. Så enkelt.

    Er det å banne i datakirken å si at man har problemer med visse merker?

     

    Blir litt satt ut av at en påstår jeg lyver, at jeg ikke har kjøpt produktet, andre føler for å nevne at de ALDRI har hatt problemer med ASUS, derfor kan umulig jeg ha det. Får jo nærmest ikke lov snakke om problemet mitt. ?

  13. Takk Zanta.

     

    Jeg oppdaget at feilen var på ruteren for et par uker siden. Jeg kommer ikke til å klage på antennene, som falt avføring en stund siden. Men på ustabilt nett. Også når det er tilkoblet med kabel.

     

    Selv om feilen har vedvart lenge har jeg mistenkt andre problem. Først nå jeg innså at det er ruteren det er feil på.

  14.  

    Kan du ikke heller frastå fra å kommentere om du ikke har noe saklig å komme med?

    "Jeg kjøpte meg en Asus" saklig

     

    Jeg skjønner ikke hvor du vil hen jeg for å være ærlig. 

    Om forumet er fullt av slike holdninger ser jeg ikke helt poenget med å komme hit. Jeg trodde dette var et sted man kunne diskutere ting åpent og hyggelig.

  15. Tror de vil dra litt på smilebåndet når du forsøker deg på å reklamere på en router etter 4 år, som egentlig har 3 antenner, men kun en igjen. Når en skal reklamere skal en vel gjøre det med en gang en oppdager problemet.

     

    På meg høres det ut som om du like så godt kan kjøpe deg en ny :)

    La ved to bilder nå av den løse antennen. Den er forsåvidt ikke knekt, men festpunktet er svært dårlig. Går dessverre ikke laste opp video her.

  16. Tror ikke det er routers feil at antenner knekker.

    4 år på å stadfeste.

    Mistenker at dette er tull/trolling

    Kan du ikke heller frastå fra å kommentere om du ikke har noe saklig å komme med? Jeg er her for å diskutere ruteren min som jeg har problemer med. Jeg er ikke så interessert å høre om dine misstanker om jeg ikke kan ta vare på mine eiendeler.

  17. Tror de vil dra litt på smilebåndet når du forsøker deg på å reklamere på en router etter 4 år, som egentlig har 3 antenner, men kun en igjen. Når en skal reklamere skal en vel gjøre det med en gang en oppdager problemet.

     

    På meg høres det ut som om du like så godt kan kjøpe deg en ny :)

    Ja. Men det med antennene tenkte jeg også klage på. De sitter veldig løst, de kom tidlig av. Kvaliteten virker ikke særlig bra, syntes jeg. Har aldri hatt problemer med løse antenner på rutere tidligere.

     

    Jeg tror reklamasjons tiden for små elektronikk er 2 år, selv om den koster 2 lapper. Så redd du har rett. Skal ikke kjøpe ASUS igjen, det er sikkert.

     

    Problemet med å reklamere med en gang var at jeg ikke forstod at det var ruteren det var feil på. Det tok tid å få stedfestet det. 

     

    Takk for svar! :)

×
×
  • Opprett ny...