Jump to content

Seb784

Medlemmer
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 :)
 1. Etter at kortet ble sendt inn til Komplett, så fant de ingen feil på HK. Jeg sendte det inn med CPU og RAM. De anbefalte meg å laste ned noen tools, og at de misstenkte lydkortet integrert i HK. Jeg deaktiverte alle lydenheter, og lagget er borte! Ringte Komplett igjen igår, og de ville da vite om det holdt å koble ut headsettet mitt. Så skal teste det i løpet av helgen. Virker som det er mindre freezelags, men ikke borte. Freezelags skjer uansett hva jeg gjør på datamaskinen. Det er bare mye lettere å legge merke til når du spiller spill, eller spiller av videoer.
 2. Tror han siktet til at du er en ganske typisk kommentarfelt skeptiker som ikke bidrar med stort annet enn nettopp det, og at svaret derfor var ett litt oppgitt humorinnslag med en god dose ironi? Men hva vet jeg
 3. At verditapet er stort handler vel om prisen på bilen, ikke om det er el-bil eller ikke. Det er klart en dyr bil har et større verditap pr dag enn en billigere bil. Sett i forhold til incentivene er det klart man sparer mer skatt og moms ved kjøp om man kjøper en dyrere bil. Bom satsen er den samme derimot.
 4. Koste hva det koste vil? Tror de færreste kjøper bil med det i tankene, med mindre de har en utømmelig lommebok. Jeg gremmes hver gang jeg må kjøre en bil med forbrenningsmotor under panseret. Ikke pga miljøet, men treg reaksjonstid, bråk og kjøreopplevelse.
 5. Jeg har kjørt noen CPU stress tester, og jeg har kjørt memtest86. Ingen feil funnet der. Temperaturen på GPU var noe høy, så fikk nytt grafikkort i sin tid. Resten har ikke nevneverdige høye temperaturer. Men har ikke kjørt egne tester for temperaturer, kun bruk medfølgende verktøy fra ASUS.
 6. Har jeg vært for dårlig på å forklare kanskje, eller ble det for omfattende?
 7. Jeg har slitt med lag i nesten to år. Lag skjer både om jeg kun gjør én ting, men øker i omfang om jeg har flere programmer gående eller bruker Tab funksjonen ut og inn av spill etc. Sporadisk freeze-lags under spilling Video avspilling hakker, også uten at jeg foretar meg noe annet. Video hakker veldig (skjerm 2) ved tab'ing ut av spill Video (skjerm 2) og lyd lagger om jeg avslutter et spill Lyd vil hakke ved tab'ing & ved avslutning av spill Pågående chat på discord hakker og blir forvridd ved tab'ing og avslutning av spill. Mine nåværende specs: HK: ASUS Strix Z270H Socket-1151 Ram: 16GB HyperX Fury DDR4 2133MHz Prosessor: i7-7700K 4.20GHz Asus 34" LED G-sync Rog Swift PG348Q MSI GeForce GTX 1080 Armor OC 1 TB Samsung EVO SSD 2 TB lagrings disk Noctua kjøler EVGA SuperNova 1000W PSU Fractal design Hva jeg har forsøkt: Jeg har forsøkt reininstallere windows 3 ganger Har forsøkt windows laste ned drivere, laste de ned manuelt Brukt Driverbooster for å finne drivere Byttet Skjermkort 1 gang Byttet SSD 1 gang Byttet strømforsyning Sjekket temperatur Deaktivert auto-tune funksjon for overklokking Byttet Internett leverandør 2 ganger Forsøkt sette RAM timings og volt manuelt i BIOS Oppdatert BIOS Koble av den ekstra HDD Jeg kommer kanskje ikke på alt jeg har forsøkt, men PC er nå over 2 år gammel og jeg vurderer om jeg skal forsøke få det fikset en gang for alle eller rett og slett kjøpe ny. Takker på forhånd for forslag og svar.
 8. Jeg hadde tenkt til å kjøpe denne telefonen i dag, men en venn av meg i Storbritannia frarådet meg det. Hun mente OnePlus kun støtter telefonene sine i 1 år. Er det noen som har peiling på dette? Og hvor viktig er det egentlig? Savner at Tek inkluderer mer slikt i testene sine. Hva leverandørene er kjent for, positivt og negativt. Skulle også ønske dere utelot pris i vurderingen. Den vurderingen vil jeg gjerne gjøre selv.
 9. Hvordan er det med å kjøpe Huawei telefoner. Er det fortsatt dumt med tanke på Android støtte etc? Jeg tenker kjøpe ny telefon, men Samsung som jeg har sverget til de siste 15 årene er for dyre. Jeg pleier kjøpe toppmodeller, klarer ikke av trege telefoner. Jeg liker et bra kamera og at den er god å holde i. Samsung S7 EDGE syntes jeg er et mareritt å holde i uten telefondeksel. Feiltrykker hele tiden.
 10. Helt korrekt. Hvem tror BK at de er? Her i landet skal man ikke ha tullete søksmål grunnet kommunens grove tjenesteforsømmelse og inkompetanse og økonomiske tap. Om folket blir syke i bøtter og spann, så skal vi heller ikke som noen bortskjemte amerikanere forvente noe massesøksmål mot staten som per def sløser skattepenger og sviktet skattebetalerne. Vi skal slå en ring mot den lille vesle kommunen, og rundt de vesle politikere som "tåkefyrstet" vekk all kririkk om sin inkompetanse. Skal skåne de, verne de, og om vi er heldige så gir de oss en ektsra bomstasjon etter kommunevalget... hvis vi er heldige.Ja, vi er absolutt ikke USA. Vi skal ikke gi våre skattepenger til tullete PBS-kanaler der vi kunne sett disse politikere grillet i senatet hvis vi hadde noe senat, og noe grilling myntet på å holde folk til ansvar. Vi skal heller se Nytt på Nytt og Med Hjartet på Rette Staden på NRK. Gud bevare oss fra all slags amerikansk tull! Hahaha. Beste svaret! 😄
 11. Er det flere enn meg som har problemer med telefoner som ikke har ramme rundt? Jeg har en Galaxy S7 EDGE nå og opplever hele tiden at den registrrer trykking når jeg holder rundt mobilen. Samtidig registreres ikke vanlige trykk fordi telefonen oppfatter som at jeg trykker på flere steder tror jeg. Jeg vil gjerne ha en ramme rundt jeg.
 12. Kan du forklare med nøyaktig hva du mener og hvordan man gjør det? Sliter med freezelag selv. Har ikke klart å finne noen løsning på over ett år. :S
 13. Kan du fortelle litt om det? Jeg fikk fiber fra GET, og har slitt med lagging og streamingproblemer nå i snart 2 år. Jeg har 100/100 linje og har hatt teknikere på besøk flere ganger. De sier alt ser bra ut, lav ping etc, og skylder på enhetene mine. Hvordan fant du ut av det?
 14. Simulerer den aldring av materiale da og hvor slitesterkt er materialet etter 5 år? Får den med seg at svettens egenskaper er annerledes om det blir fuktig og tørt om hverandre? Ser ikke ut til at de lar setet tørke mellom hver gang her. De burde også simulere store temperaturvariasjoner. Slik testen fremstår nå virker den ikke omfattende nok. Materiale endrer egenskap over tid når materialet forvitrer. Svette også får en annen effekt når det tørkes mellom hver gang.
×
×
 • Create New...