Gå til innhold

solaN -

Medlemmer
  • Innlegg

    299
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av solaN -

  1. Om du løper og sykler osv (kardio øvelser) kan alltid både fett og muskelprosent bli redusert. Et godt kosthold ville såklart bestått av en god del karbohydrater etter trening og godt fordelt utover dagen. Ellers en vanlig kost med en god del proteiner og grønnsaker/frukt. Siden programmer er hver dag i uken kan det nok være lurt å jekke opp spisingen om du ikke har trent så mye fra før.

     

    Om du tar vekk svømmingen vil det såklart bare bli mindre trening på visse områder av kroppen pluss svømmeteknikk. Svømming inngår i programmet fordi de har en del svømming i militæret(i alle fall i noen løp). Så å ta det bort vil jo gjøre at du sliter mer med svømmingen når du kommer inn, men men.

     

    Lykke til! :)

     

    Mvh Lars

  2. Jo, stemmer. Whey er hurtigvirkende, derfor vil det lønne seg å ta før trening også, for at kroppen kan ta av proteinet når du trenger det under treningen. Kroppen bygges jo såklart også etter trenig, derfor tar man pulveret rett etter trening også. Om du skal ta tre doser(90-100g) pr dag, ville det lønt seg å ta rett før, rett etter og 1 time etter.

  3. det har seg slik at når du trener hver dag, har kosthold og drikke mye å si. Om du følger deg svimmel til tider, eller kanskje sliten e.l kan det være et tegn på at du overtrene, som kan gjøre at fremgangen stagnerer. Når det er sagt, så vil det lønne seg å dele de 60 grammene proteinpulver på to porsjoner, en før trening og en etter. Vil nok også anbefale å ta inn en del karbohydrater rett etter trening for å restituere fortere. Kanskje da gjennom bananer e.l.

     

     

    Beklager langt svar, svaret du ønsket er inni der et sted ;) Lykke til med treningen!

     

    Edit: Regner med at du går på Whey 80 eller noe lignende? Om du har annet pulver, som ikke er mysebasert, burde det tas andre tider.

  4. Jeg har hatt litt problmer selv, men morra og søstra mi maser som bare f, så da kommer jeg opp etter hvert(delvis fordi jeg legger meg sent) :p. Uansett har jeg skaffet den perfekte vekkerklokke, er en stor musikkfan i tillegg, så det her : LINK hjalp veldig.

  5. Nå kommer det opp "Verdi må angis for alternativ -n".

    Koden ser fortsatt slik ut:

    @echo off
    Set alarmtid=12:40
    set alarmmusikk=C:\Users\Lars\Desktop\alarm\cocaine.mp3
    
    
    
    
    
    
    color 0a
    if not exist "%alarmmusikk%" goto alarmmusikkerror
    :loop
    if %alarmtid%==%time:~0,5% goto alarm
    ping 1.1.1.1 -w 1000 -n 4>nul
    goto loop
    
    :alarm
    %alarmmusikk%
    :alarmloop
    color a0
    ping 1.1.1.1 -n 3 -w 1000 >nul
    color 0a
    ping 1.1.1.1 -n 3 -w 1000 >nul
    goto alarmloop
    
    :alarmmusikkerror
    Echo Filen "%alarmmusikk%" eksisterer ikke!
    pause>nul
    exit

     

    Om jeg setter på \cocaine.mp3 bak location så kommer det bare opp

    C:\Users\Lars\Desktop\alarm\cocaine.mp3 eksisterer ikke :S

  6. Hei, jeg lurer på om det er mulig å lage en kommando/program som starter pcen etter klokken på pcen. La oss si kl. 8 på morgenen. Jeg har pcen på ventemodus.

    Og etter det har jeg også lyst til at Winamp skal starte, og spille av en sang. Dette skal vel kunne la seg gjøre, men jeg suger i programmering/koder.

     

    Takk på forhånd for alle svar :)

  7. Steam konto er gratis, mens spillet koster penger. Du kan bare legge spillet på en bruker.

     

    Om du har en 1.6 account så bruker du den. Jeg har aldri kjøpt fra nettet, men om du får en cd e.l. så kan du sikkert bruke den på accounten. Jeg har ikke satt meg helt inn i det, men jeg er 100 % sikker på at du kan bruke en account du allerede har med 1.6.

×
×
  • Opprett ny...