Gå til innhold

Malakai

Medlemmer
  • Innlegg

    425
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Malakai

  1. Det her har blitt en veldig følelsesladet diskusjon. Mang et troll har kommet ut av skapet, men det representerer ikke nødvendigvis brukernes normale oppførsel. Tror de fleste misliker at de store tar de små, spesielt over noe så trivielt som å reservere gamle navn til nye gamer. Jeg har i min lange tid på diskusjon.no hatt 99,9 % hyggelige og hjelpsomme poster, men lot følelsene ta overhånd i den diskusjonen som nå er i gang. Jeg oppførte meg rett og slett patetisk, men sinne ble for stort. Tror det også gjelder veldig mange av de som skriver hat poster for øyeblikket. Så for min egen del unskylder jeg dårlig oppførsel. Men forstår at mange tar ut sinne sitt her. Takk for meg, nå skal jeg holde kjeft og holde tankene mine for meg selv.

  2. edit. Og hvorfor kan man ikke slette bruker her ?

    Innlegg tilhører brukerkontoen, og dersom kontoen slettes - forsvinner innleggene. Ihvertfall slik jeg har forstått det. Som kjent er innleggene dine Edda's eiendom så lenge de ligger her.

     

    Om det er viktig for deg å komme deg vekk, foreslår jeg at du sletter alle personlige opplysninger i profilen din, sletter avataren og ber en moderator stenge kontoen din.

     

    Jeg har bedt de fjerne meg før, og det vil de ikke gjøre.

  3. Marker-funksjonen var forresten ein genial sak. På oppdrag der du ikkje hadde nedteljinga og ikkje faila når du datt var det genialt å kunne trykke RB+Opp og være på plass igjen.

     

     

    Vet. Er også genial å ha når man ikke er på noe oppdrag men finner et digg sted og vil prøve på et vanskelig triks som krever at man må prøve en del ganger på før man klarer d :)

     

    Det kan du på skate 1 også.

  4. Til informasjon er det ingen eiere som kan diktere det redaksjonelle. Om noen har moderert så er det enten en administrator eller (bruker)moderator. Beskjed fra andre er ikke gyldige. Dette på generelt grunnlag.

     

    Og nei, jeg involveres ikke i alle modereringer som blir foretatt. Det er ikke praktisk mulig og ville vært en enorm flaskehals. Det er kommet flere klager, så denne modereringen skal undersøkes slik vi gjør når klager kommer (og jada, den skal prioriteres).

     

    pisser i buksa for å holde dere varm... Tror det er litt for sent nå.

     

    edit. Og hvorfor kan man ikke slette bruker her ?

  5. Hmm. Etter å ha spillt skate 2 i en del timer, både career, party play og online battles, må jeg si skate 1 er mye bedre. Får ikke noe særlig feel av å være i en by. Hele byen er jo en gedigen skate park. Føles nesten som tony hawks. Usannsylige dropper og triks. Venta veldig lenge på det spillet her å er en smule skuffet. Bevares, det er gøy, men ikke som skate 1. Det jeg dog liker er handplants, hippi jumps og boneless.

     

    Dessuten. Party play uten runde score ? wtf. Samt nye replay editoren suger. For omfattelig. Det var jo fett med enern at du kunne lage en replay på 20 sec. Nå tar det 5 min.

     

    Støtter opp om gamespot scoren - 7.5. Fatter ikke at det går ann å herpe alt som var bra med eneren. :nei:

  6. Er det bare jeg som tuller eller går det ikke ann å se hvem som har sammenlagt score i party play ? Man ser jo hvem som vinner runden men ikke hvem etter flere spots. Altså hvem som eier flest spots.

     

     

    edit. Det var da det på demoen ?

  7. Ikke trommer i løs form ennå. Vil anbefale deg å kikke på Ion drum rocker i stedet http://www.drumrocker.com . Mitt 5 sett røyk i går. Denne gangen funker rød tromme bra men mini jacken(!!!) til cymbal er fucked. Alltid ett eller annet piss med de. Å spiller man på medium merker man ikke dritt. Det er når rullene kommer at man begynner å slite de hardt.

     

    Noen som har ion drum settet ennå ? Jeg sjekket med de, og de leverer ikke til europa, men de har en forhandler i danmark. Hakke sjekket pris ennå. Noe av det fete med de trommene er at de har midi ut og kan brukes som midi trigger (tilhørende midi control prg ) + at de kan bygges ut til 8 trommer(cymbaler). Det er dog kun interesant hvis man skal bruke de som trommer uten spill.

     

    Forhandler i danmark: http://www.eet.dk (mount er ikke inkludert i prisen) Men 4 pads, 2 cymbaler og 1 basstromme pedal i metall.

  8. Det stemmer, slå blå og gul samtidig. Det er en TÅPELIG måte å aktivere Starpower på. Spiller man på expert er det på mange låter få pauser hvor man har tid til å tromme gul og blå samtidig.

     

    Da er løsningen med drumfills for å aktivere overdrive som på Rock Band 1/2 mye bedre.

     

    Du trenger ikke pauser. Kan slå gul/orange i stedet for det du skal slå. Mister ikke note streak på det.

  9. Hei!

     

    Skal du tjene penger i terran conflict kan du jo bygge deg fabrikker. Det er ivertfall min måte. For og gjøre det mulig trenger du litt penger. Start gjerne med og fullføre hovedoppdrag for terran rasen. Da får du noen fly gratis som kan selges, samt penger for noen relativt enkle oppdrag. Så snart du har spart opp 1 mill credits kan du leie en Freighter. De finnes i de fleste hovedsystem til de forskjellige raser. Mitt tips er og starte opp en Wheat Farm fabrikk eller Cahoona Bakery fabrikk i Argon Prime sektoren. Da sanker du fort noe gryn til og starte opp en ny fabrikk, så en til, så en til... Bruk det raskeste skipet du har til og scoute rundt. Husk at en må leie freighter for og bygge fabrikker. Og save ofte. De forkjellige rasene tilbyr forskjellige sorter fly. Her er det lett og gjøre en tappe, sørg derfor og alltid ha en save til backup før du handler :)

     

    NB! Det finnes flere gratis forlatte fly rundt i X-universet. Disse eg sinnsykt greie og ha i starten, men jeg vil ikke røpe hvor de er med mindre noen spør først.

     

    Si ifra dersom det er noe mer!

     

    Da spør jeg ;D Hadde vært kjekt å finni noen nye skip til å begynne med. Har et kart over alle sectorer, men ser ikke ut til at de står der. http://eng.x3tc.ru/x3_tc_map/

  10. Uff, det er tragisk låtutvalg på dette spillet. Har spilt det mye i jula. Alt for mye obskure 70 og 90-talls greier man bare har lyst å komme forbi etter 1-2 fails. Satt bare og ropte på en skikkelig rockelåt, mens det istedet kom ENDA en 90-talls alt.rock drittlåt eller britpop på 9 minutter. Var så ille at vi bare tok dem på Easy eller beginner for å bli ferdig med de.

     

     

    Haha. Ironisk nok det jeg liker :)

     

    Smaken er som baken. Du vil nok like rockband bedre tror jeg, sjekk ut songlist på nett. Ellers skulle jeg gjerne sett noe klassisk rock alla ac/dc, jefferson airplane eller greatful dead som dlc.

     

    Ryktene går jo også om turboneger. Ac/cd kommer vel som rockband greie så det blir ett must have.

  11. Uforståelig at du vil bytte det ut, men ligger vel på rundt 1000,- brukt.

     

    Har selv hatt rockand settet. Stusselig i forhold til GH settet. Dette fra en mann som har byttet tromer 4 ganger...

     

    Rockband har masse fete sanger og er dødsgøy på gitar, men trommene er ikke noe å skryte av - bortsett fra at de stort sett funker (har bytta en gang der også).

     

    Ellers må jeg ha verdens snilleste naboer. Jeg bor i blokk, og de finner seg i 2-3 timer trommer om dagen i snitt(untatt søndag). Er en regel i obos at man kan øve frem til 19:00. Stakk trynet ned til naboen kl 21:00 og spurte om det gikk greit med en time trommer. Ikke noe pes. -takk for at du sa ifra :D Var på grunn av at jeg lastet ned noen sanger jeg ville teste.

     

    For de som har lest tidligere poster har jeg ikke fått noe svar fra ion drums ennå, så vet ikke om de støtter GH. Særs spent :)

  12. Både lillebror sitt tromesett og settet til en kompis jeg har spilt hos hver kveld i ferien funker perfekt fortsatt. Spilte hele carreer på bass, gitar, trommer i jula, han spiller nå på hard på trommer. Så ALLE blir nok ikke ødelagt.

     

    Gi det ett par uker på expert... ;) Eller en uke.

     

    Henter mitt 5 sett nå.

     

    Edit. Regner med å bestille http://www.drumrocker.com/products/index.php, når jeg får tilbakemelding fra de.

     

    Med Ion trommesettet, får du bare 4 trommer i spillet da (5 med basstromma da)

     

    Det tror jeg ikke stemmer, fordi du kan bygge det ut til 8 trommer hvis du vil (kan bruke det som midi trigger), Men det spørsmålet har jeg sendt dem på mail. Så vet ikke noe sikkert før jeg får svar.

     

    Ellers akurat hentet nytt sett som de har fått inn i dag, så håper det er av nyere produksjon og varer en stund. Time will tell :p

  13. Både lillebror sitt tromesett og settet til en kompis jeg har spilt hos hver kveld i ferien funker perfekt fortsatt. Spilte hele carreer på bass, gitar, trommer i jula, han spiller nå på hard på trommer. Så ALLE blir nok ikke ødelagt.

     

    Gi det ett par uker på expert... ;) Eller en uke.

     

    Henter mitt 5 sett nå.

     

    Edit. Regner med å bestille http://www.drumrocker.com/products/index.php, når jeg får tilbakemelding fra de.

  14. Det mest vanlige er å bruke isopropanol,blå fåes kjøpt på jernvare og noen bensinstasjoner. Den bruker jeg selv da ren isoprop. går under narkotika og krever spesial tilatelse fra et eller annet departement. Rusten er jeg veldig usikker på, men isoprop. tar ihvertfall overflate rust.

  15. Ellers for de som har lagt merke til min evinnelige banning over trommesettet, (bytta ut 4 stk) så har jeg funnet ut en grei midlertidig fix. Den røde tromma har det jo med å ryke. For en del er det sånn at hvis man trykker ned på den lager den lyd, men ikke med alskens slagkraft, når den er ødelagt seff. Etter mye prøving og feiling fant jeg en måte å få liv i den igjen uten å skru opp. Jeg satte først en ispinne, eller en del av den, mellom den røde ringen og hardplasten. Det funka bra men var litt for tynn, så skled litt av, hvilket gjorde annslag ustabilt igjen. Jamma derfor en passende stor umbrako nøkkel mellom, og vips så var det javnt annslag igjen. Følsomt og fint - og ikke minst jevnt. Eksprimenterte også med trommetunern (med midicablen), men endte opp med å sette den på 10 igjen. Dette etter at jeg kunne hamre HARDT på tromma uten å få lyd. Håper dette kan være til nytte for noen som har problemer med settet i jula og ikke orker stå 3 timer i kø for å bytte midt i julerushet. Oki, thats it and thats that, god jul.

     

     

    edit. Har testa det i rundt 10 timer, og funker bra så langt.

  16. Serr? Da er det sykt kjipt å selge en pakke med bare en gitar, da...

     

     

    Jeg kjøpte GH4 med gitar(Pakke) på Platekompaniet og kjøpte 1x gitar hos Spaceworld(bare gitar), så det selges definitivt.

     

    Seriøst? De solgte gitar seperat? Da burde de vel selge trommesettet seperat og da?

     

    Nei. de selger faktisk ikke trommesett separat ennå (har snakket med spaceworld og elkjøp) :/ Kommer dog helt sikkert snart.

     

    Ellers må jeg spørre igjen. Noen som har rundt en 50-100 spilletimer på ett sett ennå ? Kan jo umulig bare være meg som får dårlige sett. Spiller jo med håndleddene også, og så svakt det lar seg gjøre.

     

    Rød tromme er sært ustabil på annslag, de andre funker bra. Bruker jo den langt mer da. Hmmmm. Jeg vil at det skal funke, men nå funker den ikke en gang til å jamme. :(

×
×
  • Opprett ny...