Gå til innhold

Vademecum

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vademecum

  1. Har hatt flere slike opplevelser, slik som quicksaving IRL, men dette forekommer bare ved veldig lange økter over flere dager og vedvarer ikke. Skal sies at det er lenge siden jeg har vært så ivrig når det kommer til spill at jeg fullfører dem bare avbrutt av mat, søvn og toalettbesøk.

     

    Kan ikke se at dette er en stor sak. For all del, det kan være ille for de med psykiske problemer.

  2. WD Green (Eco): 5400 RPM. Lavt forbruk, lite støy, dårlig ytelse

    WD Blue (Standard): 7200 RPM, hadde heller gått for black

    WD Black (Performance): 7200 RPM, hørt gode ting om disse

    WD Red (NAS): 5400 RPM. Har et par av disse (3TB), lavt støynivå, ikke de raskeste, 24/7 drift

    WD RE (Servere): 7200 RPM. Dette er nok det øverste sjiktet til WD, 24/7 drift med lang levetid

    WD AV-GP (surveillance-/streaming-disker): 5400 RPM. Hadde holdt meg unna disse etter hva jeg har lest

     

    Red, Black, RE eller Green.

    Mulig du prioriterer annerledes.

    • Liker 1
  3. Mener jo mye bra, men gjør altså noe annet i praksis. Slikt virker jo ikke akkurat tillitsvekkende.

     

    Forøvrig vil jeg berømme hw.no for denne artikkelserien, fint dere tør sette fokus på valget. Jeg mener at disse artiklene, i folkeopplysningens ånd, burde vært tilgjengelig for alle. Litt sært at akkurat dette stoffet ligger på "ekstra" (selv om det er godt/informativt egenprodusert matriale).

    Stiller meg selv enig i dette. Både at SV kan vedta lover som innskrenker individers frihet og rettigheter uten å tenke seg om i førsteomgang og at dette er nødt til å være en ekstra-nyhet, jeg skal dog ikke legge meg for mye opp i hvordan Mediehuset Tek velger å drifte sidene sine.

    • Liker 2
  4. Antar at det er hovedkortet som er synderen, ikke bruk auto, men sett opp timings til det som er standard til de minnebrikkene du bruker.

     

    Dersom det er minnebrikkene som er problemet så kan du kjøre en minnetest. Mange bios kommer med memtest86, hvis du finner dette så kan du teste brikkene, dersom det ikke følger med kan du laste det ned og legge det over på floppy, cd/dvd eller minnepenn, husk å sette boot til riktig medie. Hvis du har en minnepenn så kan jeg anbefale Yumi, da kan du lett sette opp flere distroer, operativsystemer ol. på minnepennen. Yumi har en lang liste med distroer og andre programmer som dban, memtest86 etc., du kan la Yumi laste de ned selv, eller følge lenken til distroen/programmet du har valgt. Utover minnetest, så anbefaler jeg deg å bare bruke 1 ram-brikke av gangen til du finner den potensielle synderen.

  5. Vennligst utdyp, mer informasjon om din hardware vil være til hjelp, spesielt om det er en bærbar eller stasjonær PC du har. Bærbare sliter som regel med dårlig varmespredning og luftflyt, dette forverres over tid ettersom støv og drit samler seg og fører til enda dårligere luftflyt.

     

    Noen ting du kan gjøre: Rense maskinen for støv; trykkluft er optimalt, hvis du bruker støvsuger så hadde jeg ventet en stund med å slå på maskinen igjen så den statiske elektrisiteten blir utladet først. Som nevnt i posten over så kan det også være en god ide å bytte kjølepasta hvis dette er gammelt/tørket. Hvis du har en bærbar maskin så kan du mest antakeligvis finne guides på nettet for hvordan maskinen demonteres, du trenger nok også en ganske liten philips-skrutrekker. Du kan klokke ned grafikkortet (evt. prosessoren også). Igjen, hvis du har en bærbar, så kan det hjelpe å ta ut batteriet mens maskinen er tilkoblet strømnettet.

     

    Nedlastningslenke til hwmonitor, du kan bruke dette programmet for å se temperaturen på komponentene:

    http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.23-setup.exe

  6. Megaman 2

    http://www.youtube.com/watch?v=n-0p8K6eJs8

    Legend of Zelda

    http://www.youtube.com/watch?v=uyMKWJ5e1kg

     

    Nostalgibrillene sitter forøvrig som støpt når det gjelder Unreal Tournament, Deus Ex, Planescape Torment, Fallout og System shock 2 på PC. Tekken 1+2 og Crash Bandicoot på playstation. Hadde en eldre bror med Amiga, husker ikke navnet på flesteparten av spillene han hadde, men jeg husker Altered Beast ganske godt. Alt jeg kommer på i farten.

     

    Edit: C&C Red Alert 1+2, dem cutscenes

  7. Altså... manglende sikkerhet er selvsagt kritikkverdig, men det er helt meningsløst å trekke det frem for å rettferdiggjøre hans tillitsbrudd.

     

    Om jeg glemmer å låse døra før jeg drar hjemmenfra, vil jeg fortsatt ringe politiet hvis du driver å bærer TVen min ut av huset når jeg kommer hjem. ;)

     

    Mjoda, men man har et visst ansvar. Hvis du går inn i en butikk med bilen ulåst og gående, så vil du få straff når en unge setter seg inn og dreper to fotgjengere. Hvis dette var et så stort økonomisk tap, så er det god grunn til å følge sikkerhetsrutinene. Selvfølgelig, det han angivelig skal ha gjort er ikke riktig og han er ikke et barn, men det kunne lett blitt unngått.

  8. ingen stopper dem fordi de skal jo ta de slemme.

    post-107732-0-37561100-1326467959_thumb.jpg

    "To those who scare peace-loving people with phantoms of lost liberty, my message is this: Your tactics only aid terrorists, for they erode our national unity and diminish our resolve. They give ammunition to America's enemies, and pause to America's friends. They encourage people of good will to remain silent in the face of evil."- John Ashcroft defending the Patriot act.

    • Liker 1
  9. * Menyene er uoversiktelige og knotete, typisk at de ikke tar seg bryet med å lage en skikkelig port.

    * Alt for mange fetch-quests

    * Svake og dårlige dragekamper (og det er alt for mange av dem)

    * Spilte på Master fra første stund, spillet er alt for lett

    * I klassisk bethesda stil, er teksturene noe en amatør kunne lagd og jeg har funnet alt for mange grafiske feil og annet tull, men stabiliteten er langt bedre enn på oblivion.

    * Tab kan brukes til å gå fra samtaler, endelig.

     

    Det at man har muligheten for dual-wield hjelper lite når kampene kunne vært lang mer engasjerende. Du har one handed og two handed med sine undergrupper: sverd, øks og hammer. Den eneste forskjellen mellom dem er at de har hvert sitt perk og at slagene er litt tregere/raskere. Hva med en følelse av at du bruker et annet våpen? Muligheten til å bruke et våpen i en ELLER to hender? Styrkekrav? Spyd? Kastevåpen? Stats? RPG? Dragonborn?

     

    Nå gjenstår det bare å se hvor lenge det tar før en god nude-mod er ute.

    post-107732-0-05066500-1322839398_thumb.jpg

     

    Nei, jeg løper heller tilbake til Dark Souls.

    post-107732-0-33485400-1322839574_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...