Gå til innhold

SirOppvask

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SirOppvask

  1. Big Bang-konsert på Sentrumscene 19.12.2008

     

    Så blir det jul i år også. Big Bang kommer og synger julen inn, og det i grevens tid. Fem dager før selveste dagen går de på scenen.

     

    Det ryktes om et forrykende sceneshow og et band med visjoner om å overdøve sølvguttene! Kanskje litt fjåsete sagt, men hva vil du at jeg skal si når Norges desidert beste band har annonsert førjulskonsert?!

     

     

    BigBang2005.jpg

     

     

    Sees vi på Sentrumscene 19. desember?

  2. Chiefwiggum

     

    Noe av det verste jeg vet er når jeg treffer noen folk i en sosial sammenkomst som på et større party av noe slag, i familiemiddager, på bussen, på butikken eller på joggetur, er personer som på død og liv skal direkte sitere trykket du har på t-skjorten. Det er i farten ikke alltid like lett å huske hva som står på akkurat den t-skjorten du tok på deg en tirsdag morgen når en fjern dott av en idiot står med et idiotisk smil med øynene dine rettet mot brystet ditt og med en tilgjort ”cool”-stemme stotrer frem noe høyest intelligent som får deg til å tenke: ”hvor i huleste fikk han det fra?”. Verre blir det når personen foran deg skal begynne å rette på t-skjorten jeg har på meg slik at han får sett hele trykket og enda verre blir det når han etter å ha sitert det originale trykket skal begynne å oversette dette (da gjerne fra engelsk) til norsk. Som oftest er det en onkel eller annet familiemedlem som begir seg ut på oversettelsen og det er egentlig da det virkelig begynner å bli ille må jeg ærlig innrømme, for fyren som sist brukte engelsk på folkehøyskolen i 1982.

     

    Jeg skal derfor ikke begi meg ut på den generaltabben å prøve å oversette ditt brukernavn, herr chiefwiggum. Men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker navnet ditt i den engelske utgaven heller. Det ruller dårlig over tungen og ordets betydning er ikke noe jeg fester meg nevneverdig med eller klarer å assosiere noe som helst med. I tilegg bruker du ikke stor bokstav som rett og slett går på rettskrivning mann! Det du imidlertidig scorer på er at brukernavnet ditt er såpass uortodoks at folk fester seg ved det; at når folk ser igjen navnet ditt rundt om på forumet her får det dem til å tenke: ”ja, det var han som var aktiv der og der ...”. Du trekkes også opp ved at du lykkes å stable ganske mange flotte bokstaver i ett og samme ord. Jeg tenker da på hvordan du har puttet inn den minimalistiske ”i”-en inn sammen med den krumme ”u”-en og de to innholdsrike ”g”-ene. Disse kunstneriske sammensetningene har du klart å stokke til tre forskjellige engelske ord (klapp på skulderen for det), men da til ett enkelt ord som ikke sier så mye, dessverre.

     

    Karakter: 1/10

     

    Endring: du kan ikke regne med at alle ser på Sipmpsons! Etter et googelsøk etter at innlegget var offentliggjort ser jeg jo det at brukernavnet ditt er hentet fra et sted og da at man kan knytte brukernavnet ditt opp mot noe, men å hente brukernavnet sitt fra en så kjent serie er så lite gjennomtenkt og lite kreativt at karakteren blir stående ...

  3. Russland argument for å gå inn militært i Georgia er at de skal forsvare egne borgere i landet. Jeg er ikke helt opplyst om hva som har forårsaket dette, altså hvorfor det på dette tidspunktet skulle være nødvendig å forsvare russiske borgere i Georgia. Saken omhandler utbryterrepublikken Sør-Otssetia (se kart), en republikk ingen land i verden har anerkjent, og som Russland og Georgia har vært i konflikt om tidligere; dette fordi Russland utleverer russiske pass til sør-osseterne som juridisk sett gjør dem til russiske borgerer. Det er altså disse Russland forsvarer når de nå innvaderer Georgia med tungt pansrede kjøretøy.

     

    Hvis man skal legge lista for diskusjonen så lavt som til ”han starta!!”, så virker det som at Georgia trakk det første kortet, men på en annen side kan man si at Russland bruker ”han starta!!”-argumentet for alt det er verdt til å fullstendig overkjøre Georgia. Hva som egentlig motiverer Russland til å denge så hemningsløst på Georgia vet jeg rett og slett. Noe mange andre stiller seg bak; som f. eks utenriksministeren i Sverige (som til nå har kommet med den kraftigste kritikken mot Russland), statsministeren i Storbritannia og vår egen utenriksminister Støre.

    post-105906-1218489591_thumb.png

  4. Teit å bøffe stoler. Alle bør være snille og greie, det som gjør festival til festival. Fellesskapet, liksom. Tjuvradder kan pelle seg vekk.

     

    Vi satt på dem i fellesskap under partyteltet vårt før de ble ødelagte (ja til dels herpa med vilje av noen tjuvrander), når de var så ødelagte at det ikke gikk an å bruke dem mer tok vi i felleskap og kasta stolene i haugen sammen med de andre - alt dette for at vi under partyteltet skulle få det fint i fellesskap på Hovefestivalen 2008. Etter hvert ble det tomt for brukanes stoler og da gikk vi ut i felleskap på Hovecampen etter nye stoler. Skulle noen beskylde oss for å ha ødelagte en av deres stoler prøvde vi på ingen måte å legge skjul på det fordi vi ikke hadde kontroll på hvilke stoler vi hadde tatt! Så de som kom opp til oss for sin frastjålede stol pleide i det minste å få med seg en knerka en under armen, tusslenes til sitt eget telt. Noe jeg synes var sikkelig realt gjort av oss med tanke på fellsskapet, liksom ...

     

    Sjelv vill jeg ikke ta på meg cred for å ha vært ute å stjelt stoler, men heller rette en takk til de som gjorde det i gruppa våres for FELLESSKAPET!!!

  5. Skulle USA innvadere Iran (også!) vil det føre til en fullstendig global katastrofe. Først og fremst med tanke på oljeprisene som vil stige betraktlig og rasker enn hva de gjør nå. Vi i Norge tar dog ikke dette så ille innover oss (i hvertfall ikke ennå), mens i mange andre steder i verden er vil det bryte ut i kaos - matmangel. For olje betyr kun en ting og det er transport; det å kunne frakte noe fra A til B. Livsnødvendig varer vil bruke ekstremt mye lenger tid til B enn hva det vanligvis tar - om det i hele tatt når frem. Så kan du si at de fattigste landene fra før ikke impoterer så mye varer, men de ekspoterer (dog i en liten skala) til andre og for mange land er nettopp eksport den viktigste næringsveien. Mange vil miste jobben og i ytterste konsekvens kan en arbeiderklasse bryte utøve store demonstrajoner vi ikke har sett maken til siden den idustrielle revolusjon.

     

    Jeg tror Iran i motsettning til Irak kan klare å mobilisere en styrke som virkelig kan bite fra seg mot et USA som fra før står godt plantet med det ene benet nede i grønnsaksbollen. Iran sitter på enorme ressurser og er mye sterkere enn det den vanlig mann i gata tror. Iran ligger dere og lurer som en "underdog" og er svært lukket vi vet derfor ikke nøyaktig hvor langt de har kommet innenfor utviklingen av atomkraft. Vi vet såklart at de har det, men ikke hva av det de har som er hva! Hva skal brukes som våpen og hva er energiutvinning? Og hva får egentlig en av verdes største oljeprodusenter i verden til å produsere ennå mer energi i form av atomkraft? De klarer jo ikke engang å få olje produksjonen i ordentlig flyt. Utenlandske selskaper innvaderer all oljen slik at Iran blir stående med stående med SvartePer - den oljen nesten ingen vil kjøpe.

     

    Jeg støtter USA i at det er noen ugler i mosen samt noen ubesvarte spørsmål knyttet opp til Irans atomkraftprogram, men se på dere selv og HOLD KJEFT!! Jeg fraråder noen i det hele tatt å innvadere Iran, i frykt for en global krise.

  6. OwnIndex måler ditt maksimale oksygen opptak (VO2max)

     

    Spørsmålet er: hvordan klarer den lille pulsklokka å måle det maksimale oksygen opptaket? Fra tv2-sporten har jeg sett at fotballspillere i oppladningen til seriestart har målt oksygenopptaket ved å jogge på tredemølle mens de puster inn i en "gassmaske" lignende sak. Ledningene til "gassmaska" er koblet til masser av instrumenter, som tilslutt skriver ut en haug med grafer en lege tar hånd om. De måler nok sikkert andre finurlige greier samtidig med tanke på at det nesten kommer en roman med grafer, men jeg er nesten 100% på at det maksimale oksygen opptaket er blant de.

  7. Første Super Tuesday-tall.

     

    Huckabee vinner West Virginia, en konservativ stat.

     

    Huckabee: 52%

    Romney: 47%

    McCain: 1%

     

    Delegater på republikansk side, hvor tallene fra West Virginia er talt med. For seieren i West Virginia får Huckabee 18 delegater mens de andre republikanerne ikke motater en eneste en.

    Navn Delegater

    John McCain 94

    Mitt Romney 66

    Mike Huckabee 44

    Fred Thompson 8

    Ron Paul 6

    Duncan Hunter 1

    Rudy Giuliani 2

     

    Listen ovenfor er tatt fra aftenposten.no og er siste nytt fra nominasjonene som pågår for fult. Det jeg ikke forstår er: hvorfor står Giuliani og Hunter i dete hele tatt oppført på denne listen i det hele tatt? De har jo trekt seg! Jeg ønsker derfor at vi får en redgjørelse for hvem som har trekkt seg og hvem som er med, både på republikansk og demokratisk side.

  8.  

    Jeg ser med stor begeistring på de nye planene ved reguleringene på Hove området. Som de skriver i artikkelen var ikke Hovelandsbyen så veldig praktisk anlagt. Det gikk i all hovedsak ut på å få skyfla mat og Hoveprodukter til en klissvått publikum stående på en grusplass. Klart det funka, altså det kunne jo ikke annet, men ved at man får tak over hode kan man nyte maten de serverer på tørre benker med grønt gress som underlag. Ser også ut til at de ”knakker” opp et frokost sted hvor man kan få seg litt enkel, lett og forhåpentligvis ikke så dyr mat.

     

    Et par store navn til nå så tror jeg dette kan bli bedre enn i fjor.

  9. I '07 jobbet jeg med litt av hvert, blant annet med å rigge opp og ned på Hovescenen, trivselsvakt og i bandmottakelsen. Fikk også noen muligheter til å oppholde meg backstage....

    Så jeg var heldig i '07. :)

     

    Det der hørtes jo ikke så sabla ille ut da. Så for meg søppelplukking kl. 0700 om morgen i en halvmeter gjørme, jeg. Som det sikkert var noen som gjorde. Så er man heldig kan man altså ende opp med å få en grei eller la meg si akseptabel jobb, som det virker som du hadde på Hove08. Selv knakker jeg ut de 1850 spenna den festivalen skal ha. Hove uka er den eneste uka jeg ska ta meg helt fri og da skal jeg være fullstendig fri!

     

    Måtte vi bare få litt bedre vær enn i fjor. Bare bitte bitte litt. Opphold hadde hjulpet noe sinnsykt.

  10. Niks, skal jobbe der neste år også!

     

    Hva slags jobber gjør du der egentlig?

     

    Niks, skal jobbe der neste år også!

     

    Hva slags jobber gjør du der egentlig?

     

    Niks, skal jobbe der neste år også!

     

    Hva slags jobber gjør du der egentlig?

     

    Niks, skal jobbe der neste år også!

     

    Hva slags jobber gjør du der egentlig?

  11. Syntes Hove-festivalen 08 sålangt virker skuffende kontra 07-festivalen. Greit nok med In Flames, men de hadde faen ikke trengt å booke Killswitch Engage, Bullet for My Valentine og Dimmu Borgir i samme slengen også?

     

     

    Iår var det virkelig saker på metalfronten med Slayer, Mastodon og Cynic blant annet.

     

    Kan si meg delvis enig med deg at de helt store navnene ikke har dukket opp på Hove 08s artistliste (så langt) kontra årets. Med navn i år som; Gojira,Slayer, Unearth, Chimaira og Lamb of God (på metal fronten), Queens Of The Stoneage og Kaiser Chiefs fordi som liker å ha kontroll på sin egen puls (HAHA!!) og fordi som digger HipHop; Clipse, Ludacris, Diplomats og Papose, når ikke 08-lista opp i kneestående en gang. Forhåpentligvis kommer det tilnærmede store artister etter jul.

     

    Dimmu Borgir er jo i og for seg et sinnsykt anerkjent metalband. Er det eneste i sin sjanger som har solgt til gull og er utenfor Norges grenser det mest kjente bandet fra Norge.

  12. Det med gratantien er vell ei stund sia at den ble hevet til to år? Jeg har uansett hevet kjøpet av min dv6060.

     

     

    Hvilke problemer hadde du med den modellen?

    feil med lydmodulen

    batteriet røyk

    byttet hk på grunn av at trådløskortet forsvant

    feil med skjermen

    påknappen reagerte nesten ikke

    Mere tror jeg ikke det var på et år.

     

    Hadde samme modell og med mange små feil. De to største problemene med min var at den til tider ikke fant noen trådløse nettverk i et enkelt område i det hele tatt. Det andre problemet jeg hadde var at PCen enkelte ganger (uten å være i bruk og uten strømkilde) kunne lage en helvets pipelyd som ikke kunne stoppes på annen måte enn at jeg tro ut batteripakken.

     

    Til slutt ga jeg opp og kjøpte en MacBook som jeg til nå ikke har angret et sekund på.

  13. Det er store sjanser for at det blir stillingskrig på Anfield i morgen. 1-1 eller 0-0 er et meget sannsynlig resultat. En kamp Liverpool bare må vinne for å henge med i rotteracet om seriemesterskapet. Fordi alle de fire topplagene kommer stort sett til å ta like mange poeng fra de 16 øvrige (som ikke på ingen måte regnes som noen utfordrer til ligatittelen) og da vil matchene de fire topplagene i mellom bli svært avgjørende. Skulle vi tape i morgen og Arsenal slå Chelsea vil ManU og Arsenal stå med henholdsvis 39 og 40 poeng kontra Liverpool med 30 poeng! Som etter alt og dømme vil være en stygg tabellsituasjon for Liverpools del.

  14. Juletilbud på festivalpass: 1650 kr.

     

    Hadde vært kjekt å spart noen kroner, men har ikke kommet noen band jeg virkelig brenner for å se. Derfor kommer jeg til å vente litt og sjekke om det kommer noe fett. Var der i fjor og det var konge! Så tviler ikke på at jeg havner på Hove også i sommer.

×
×
  • Opprett ny...