Jump to content

Sleepy Gary

Medlemmer
 • Content Count

  721
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

209 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7273 profile views
 1. Det er feil. Med 600 elever, der det er 30 flere jenter enn gutter. Blir det 315 jenter og 285 gutter. 315 + 285 = 600 elever 315 - 285 = 30 flere jenter 285/600*100 = 47.5 % av elevene er gutter.
 2. SprengeMobil fyller bensin i diesel bilen til Mr supergomp som en prank. Hele motoren blir ødelagt, den nye bilen hans blir vraket og siden han nettopp hadde byttet yrke til taxi-sjåfør mister han også jobben. Han må nå flytte inn og bo sammen med SprengeMobil. De forelsker seg og adopterer en gutt fra Uganda.
 3. SprengeMobil kritiserer Sleepy Gary for hvordan han lager historie til bildene. Han mener ekte realistiske historier ikke hører hjemme noen plass og folk må bruke fantasien sin og dikte opp morsomme historier. Sleepy Gary tenker seg om, har han kanskje rett. Det er jo som tittelen i tråden sier finn opp en historie til bildet leken. Ikke finn ut hva historien bak bildet er leken. Hovedgrunnen til at Sleepy Gary liker å poste i tråden er alle de rare bildene i tråden, og hva slags historie som ligger bak dem. I dag lærte han om to brødre som var verdens sterkeste unger og kunne ta over 20 stå på hendene push-ups. For noen dager siden oppdaget han en morsom SNL sketsj som gjorde narr av skremme videoer på internett. Dette er det nå streng slutt på. Mr supergomp poster så et nytt bildet. Sleepy Gary må nå motstå fristelsen og finne ut hva den ekte historien bak bildet er. Han må nå selv finne opp en historie. Lars Emil kommer brått på at han har glemt sin lille sønn Lars Åge i bilen i den varme solen i det han skal holde en viktig pressekonferanse.
 4. De rumenske Stroe brødrene begynte å trene da de bare var to år gamle og har mange Guinness Book of World rekorder i forskjellige styrke-øvinger.
 5. Skuespiller Bobby Moynihan slår hånden gjennom en falsk skjerm laget av greenscreen papir i en sketsj på SNL.
 6. I Stephen Hawkings ungdom var han frontman i et punkrockband.
 7. Seymour prøver å stikke ut vinduet idet Superintendent Chalmers kommer inn på kjøkkenet.
 8. En youtuber lager en film der han løser en V-Cube 7 så fort at den faller fra hverandre.
 9. Gitarist-legende og moromann Øystein Sunde drar fram Kommunistcaster gitaren sin når Moskva Symfoniorkester kom på besøk. Musikerne fra det tidligere USSR likte ikke gitaren.
 10. Mr Super badass gomp bryter nå retningslinjer ved å siterer bilder, men har bestemt seg for å være litt snill denne gangen, ved og poste et bilde andre også kan se. Han velger et bilde av en lettkledd asiater som leker med barberskum.
 11. Mr supergomp poster et bilde som ikke virker med vilje fordi han er badass and doesn't give a fuck.
 12. Lindemann har fått seg en ny dukke med fancy laserøye, som han stolt viser fram under konserter.
 13. Billie Eilish er stor i kjeften, og beviser det ved å spise gitaren sin.
×
×
 • Create New...