Gå til innhold

mtk939

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mtk939

  1. Hei jeg fikk maskinen min på fredag. På lørdag oppsto det ET rart problem. TASTatURET er litT rart r blir til RW, W blir til RW, Caps Lock blir til Caps lock+t, T blir til Caps lock+t T, s blir til FS, F blir til FS, G blir til G< OSV. eR DET noen som vet HVA JEG SKAL GJØRE, SKAL JEG FSENDE DEN Tilbake... eller kan jeg< reparere det SELV UTen å brytE GARANTien

  2. Har koblet alle tre pc'ene på en switch, men på den ene kommer det Limited or no connectivity de andre fungerer det på. Pc'ene skal ikke kobles til internett, men være koblet sammen via lan. Jeg tror det har noe med instillinger å gjøre. Håper noen kan hjelpe meg :cry:

  3. Hei har akkurat kjøpt og inbstalert E4400, asrock 4coredual-vsta og mist 500watt

    Når jeg trykker på power starter pc'n den kommer inn i bios og den boter fra hardisken, så kommer det opp noen alternativ starte windows normalt, starte isikkerhetsmodus, sikerhetsmodus med nett og siste fungerende instilinger. så trykker jeg på start windows normalt og så tar det litt tid og så er den inne i bios igjen. da kommer den til valgene og det samme skjer igjenn. må jeg reinstalere xp når jeg kjøper nye deler eller er det noe annet jeg kan gjøre??

×
×
  • Opprett ny...