Gå til innhold

Lord-of-the-End-Times

Medlemmer
  • Innlegg

    674
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lord-of-the-End-Times

  1. http://www.toll.no/templates_TAD/GuideArticle.aspx?id=196288&epslanguage=no

    "For reisende er det tillatt å medbringe legemidler til Norge inntil ett års forbruk fra et EØS-land, og inntil tre måneders forbruk ved innreise fra land utenfor EØS."

     

    Det må være lovlig innkjøpt i anskaffelseslandet og du kan bli krevd dokumentasjon på det.

     

    Husk det er mange forfalskninger i salg, noen er helt uten virkning og noen av dem er direkte farlige.

     

    Takker :) blir der noen uker så får testa ut hvilke jeg liker best :) hehe.

    Får vel kjøpt det reseptfritt på apoteket nedi der? Får huske å ta med kvittering da.

  2. Oppstarten av pcen min er helt vanlig og får logget inn på brukeren og skrevet passord.Men den står usannsynlig lenge på velkommenmeldingen og etter ei stund blir skjermen svart men den viser musepila.. står den og går dukker også skjermspareren opp. samme skjer i sikkerhetsmodus. Jeg kan trykke ctrl alt del. Prossesser som explorer.exe og slik dukker ikke opp. Noen som har noen forslag? Trenger dere mer info?=)

  3. Hei, det er garantert feil forum men jeg aner ikke hvor jeg skal poste det!

     

    JEg må få sendt en pakke idag som skal være fremme idag, og lurte på om det var mulig at ei slik pakke kan sendes med toget? Går det? Hvor mye koster det eventuelt?

  4. Jeg går på uio nå og har faget exphil i tillegg til mitt vanlige studie. Ser over oversikten over forelesninger at det er 4 forelesninger i uka. Altså fellesforelesning I, II, II og IV. Er det meningen at man skal gå på alle sammen, eller er det de samme forelesningene, bare at det er på forskjellige tidspunkt slik at om man f eks en uke kan gå på fellesforelesning II istedetfor I? :) Eller er alle forelesninger forskjellige? ;)

  5. Slik jeg har skjønt det er "roid rage" bare en myte, men samtidig høres det realistisk ut at økte testosteronnivåer kan føre til mer aggresjon.

     

    Roid rage er for all del INGEN myte.

     

     

    Jeg synes det er latterlig at dere kaller bolere for dårlige mennesker. Jeg har utrolig mange venner, både bolere og ikke bolere... Og faktisk! Den personen jeg vil kalle det beste mennesket av dem har trøkka som faen med store syndebukker innen steroider som Anadrol. Såklart finnes det mange drittsekker som trøkker, men det finnes like mange dårlige personer som er dopingfrie. JA, man kan bli gal av doping, men om man var en god person før man startet å dope seg så vil han fremdeles være en god person etterpå. Det er mulig det er flere dårligere personer som starter å dope seg enn gode personer. Men å forhåndsdømme alle bolere før de kjenner dem blir feil.

     

    En boler har det motsatte av hva en jente som har anoreksia har. Han har megareksi. Dette er en sykdom jeg må innrømme jeg lider av selv, og folk får tro hva de vil men det er ingen morsom sykdom. Jeg veier nå 100 kg, har six pack er 18 år. Løfter 220kg i markløft, 200 kg i knebøy. Alt uten utstyr. Jeg har som mål å stille i nm i bodybuilding og har en ganske stor kropp for alderen. Når jeg ser meg i speilet så føler jeg meg liten, selv om alle andre sier jeg begynner å bli alt for stor til at det er pent. Jeg vet det ikke normalt å være så stor som jeg er på alderen min, og at jeg egentlig burde være fornøyd med hva jeg har klart, men det klarer jeg ikke. Jeg klarer ikke si til meg selv at jeg ser bra ut. Jeg blir aldri fornøyd. Jo større jeg blir,jo større vil jeg bli og det tar mer og mer av tiden min, pengene mine og mitt sosiale liv. Akkuratt som det gjør med anorektikere (bortsett fra økonomisk). Jeg fungerer helt fint ellers. Skal studere psykologi nå og er en ellers vanlig gutt som kan ta seg en fest. Men jeg klarer aldri å bli fornøyd med kroppen min, og jeg gruer meg hver eneste gang jeg skal på stranda fordi jeg synes jeg ser liten ut og gruer meg til å dra av meg t-skjorta selv om jeg får 1000 missunnelige blikk fra gutter, og endel kommentarer fra jenter som vil ta på musklene mine... Hehe :p

     

    Jeg får heletiden høre at jeg er veldig snill og følsom, så selv om jeg har et liv som heletiden preges av at jeg føler jeg må bygge meg større så betyr ikke det at jeg er en dårlig person ovenfor mine medmennesker.

     

    Hehe. Mulig dere ser på noe av det som skryt, men jeg vil heller fortelle sannheten enn å ikke fremstå som skrytende her. Dette er et ganske alvorlig tema. At han tilba trådstarter steroider er bare en bittebitteliten bagatell.

×
×
  • Opprett ny...