Gå til innhold

steinrik

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av steinrik

  1.  

    For en meningsløs artikkel! Bortimot null info om oppskytningen utover at den feilet...

     

    Dette er ren latskap fra journalisten sin side.

    For noe tull! Hvilken informasjon er det du mener mangler som ikke baseres på ren spekulasjon?

    Tull? Hadde journalisten orket å skrive noen ord om bakgrunnen for oppskytningen og kanskje spesielt om lasten som gikk tapt (Jeg er interessert, men ingen romnerd. Dette er det første jeg har lest om akkurat denne oppskytningen. Satellitten(e) som utgjør lasten er ofte resultatet av års eller tiårs innsats fra svært mange mennesker. Men det vet jeg fremdeles ingenting om etter å ha lest artikkelen... Hvorfor skal jeg komme tilbake hit neste gang jeg ser en interessant overskrift?) hadde artikkelen vært langt mer interessant. Jeg er fullstendig klar over at det finnes rikelig med info andre steder, men er det virkelig for mye å be om at journalisten bruker noen minutter på å gjøre artikkelen mer utfyllende og interessant, fremfor å sende folk videre til andre nettsteder for å finne ut mer? Er leserne ikke mer verdt enn det?

    • Liker 8
  2.  

    Betaler med gleder noen kroner mer i mnd for å ha butikker å gå til

     

    Hva skal du med butikken? Har ikke handlet telefon eller abonnementet noe sted siden 1999 jeg. Kundeservice er stort sett 8 siffer unna. Gidde ikke kjøre til en overpriset butikk for samme hjelpen

    Har fått førsteklasses service når jeg har trengt det og helt uten å sende vekk mobilen i en uke eller tre.

  3.  

    "VW vil konkurrere med Tesla? Tesla har 400 000++ helelektriske biler utstyrt med datakraften, sensorpakken og snart også programvaren for full selvkjøring. Ingen andre produsenter har i nærheten av datamengden Tesla har tilgang til gjennom disse. Data er nøkkelen til trygg og effektiv L4/5 full selvkjøring. Det finnes ikke en eneste bilprodusent som engang nærmer seg det Tesla ALLEREDE har på veiene. Tesla er på ingen måte perfekt, men de er i sin egen divisjon på alle felter når det gjelder selvkjøring og fremtidens biler. Selv ikke Googles Waymo er i nærheten. Det er bare å se på fakta for å forstå hvorfor Tesla allerede har vunnet løpet.

     

    Tesla har ett forsprang, men når f.eks. VAG setter igang så blir de nok hentet kjapt inn. "

     

    Nei.

     

    "Audi skal produsere minimum 100.000 av E-tron hver år. (Så Fully Charged sin test hvor en av sjefene i Audi ble spurt om hvor mange de skulle produsere pr år, og han ville ikke si ett tall, men la til at alle vet at man ikke tjener penger på å produsene færre enn 100.000 biler), så kommer VW med sin ID sattsning neste år, som nok kommer med langt høyere tall enn det, da første mann ut blir Golf klassen, men langt billigere etter det som sies."

     

    Men fremdeles langt unna det Tesla gjør idag.

     

    "Skal Tesla henge med, så må de ikke bare produsere enda flere biler, få ned prisen. Men de må også få opp kvalitetskontrollen. Man vinner dessverre ikke alltid på teknologisk kvalitet (Hilsen Betamax)"

    Du velger(?) å glemme de 400 000 bilene som Tesla allerede har på veiene og som samler inn data de andre produsentene bare kan drømme om. Dette er data fra alle mulige (og umulige) hendelser fra virkeligheten og ikke bare fra svært avgrensede laboratorietester som dem Waymo bygger sine systemer på. Waymo er nok de som er nærmest å konkurrere med Tesla. Spørsmålet er ikke om Tesla kan henge med, det er det åpenbart at de gjør, men om noen av konkurrentene har noen slags mulighet til å ta igjen det teoretiske og praktiske forspranget Tesla allerede har opparbeidet seg. Ingen andre produsenter har sensorpakken, datakraften eller erfaringen Tesla har. Du sier Audi _skal_ produsere x antall biler. Tesla produsere _allerede_ flere biler og vil bare øke produksjonvolumet i tiden fremover. Tesla har heller ingen ICE-arv som må beskyttes, i motsetning til tradisjonelle produsenter som GM og VAG. Man har en svært sterk posisjon når man tilbyr markedets mest attraktive løsninger som ingen konkurrenter kan matche og til en pris markedet åpenbart aksepterer. Tesla dominerer allerede elbil-markedet og har alle forutsetninger for å dominere markedet for selvkjørende biler med sine løsninger som slår det konkurrentene har planer om å lansere i lang tid fremover. Om kort tid vil svært mange Model S, X og 3 få installer de kraftigste datamaskinene som er installert i noen personbil. Da er det bokstavelig talt bare programvareoppdateringer som skal til før Tesla når L4/5. Med fare for igjen og igjen å gjenta meg selv: ingen andre er i nærheten av å ha noe som kan konkurrere med det Tesla allerede har på veiene og ihvertfall ikke når Teslas egenutviklede supercomputere kommer i drift i løpet av kort tid.

    • Liker 2
  4. VW vil konkurrere med Tesla? Tesla har 400 000++ helelektriske biler utstyrt med datakraften, sensorpakken og snart også programvaren for full selvkjøring. Ingen andre produsenter har i nærheten av datamengden Tesla har tilgang til gjennom disse. Data er nøkkelen til trygg og effektiv L4/5 full selvkjøring. Det finnes ikke en eneste bilprodusent som engang nærmer seg det Tesla ALLEREDE har på veiene. Tesla er på ingen måte perfekt, men de er i sin egen divisjon på alle felter når det gjelder selvkjøring og fremtidens biler. Selv ikke Googles Waymo er i nærheten. Det er bare å se på fakta for å forstå hvorfor Tesla allerede har vunnet løpet.

    • Liker 9
  5.  

    Her er det bare å få pengene tilbake, ansvaret må ligge på brukeren selv og ikke noe dystopisk opplegg som dette her.

    No fun allowed. Faen for en gjeng med gjøker.

     

    Her er det bare å være litt tålmodig.

    Dette er software, så det er ikke noe problem for dji å forandre på det.

    Problemet er ikke softwaren men at DJI går inn og gjør endringer langt utover det norske lover og regler krever,

     

    Aldri DJI!

  6. Tåpelig såkalt "test". Å kjøpe en Android telefon er vel ikke det som er det mest åpenbare valget til de som er ute etter et slikt deksel. De har vel gjerne en iPhone fra før, og det er vel de færreste som har behov for et slikt deksel. Jeg har iallefall ikke noe problem å komme meg igjennom en hel dag om ganske heftig bruk på min XS Max.

    Her synes jeg Tek.no fremstår ganske useriøst må jeg si, ikke at jeg blir overrasket over det dessverre....

     

    Sammenligningen er for å vise hvordan Apple, i motsetning til alle andre mobilprodusenter, gjør direkte narr av kundene sine, i tillegg til at de gjøre alt de kan for å suge så mye penger ut av dem som mulig.

    To bevis:

    - Apple er den eneste produsenten som ikke legger ved en hurtiglader til sine toppmodeller til ti tusen kroner. Alle andre produsenter regner dette som en selvfølge!

    - Apples batterideksel kan ikke kalles annet enn en vits fra et selskap som et kjent for fantastisk design.

    • Liker 4
  7. Så han er ikke spesielt interessert i de som er gode på å jobbe sammen med andre for å løse store problemer, altså. De som vurderer sin største utfordring som noe som går forbi enkeltpersonsoppgaver, avskriver han som løgnere.

     

    Det forklarer endel om forsinkelsene... En fabrikk full av kreative individualister på siden av samlebåndet. 

     

    Hva? Husket du å åpne øynene når du leste artikkelen? Han er åpenbart ute etter folk som både er i stand til å løse utfordringer på egenhånd og i samarbeid med andre, alt ettersom hvilken utfordringer man står overfor.

    "De som vurderer sin største utfordring som noe som går forbi enkeltpersonsoppgaver, avskriver han som løgnere." Mulig du bør prøve å lese det som faktisk står i teksten i stedet for å la deg blinde av fordommene dine.

     

    Prøv igjen.

    • Liker 7
×
×
  • Opprett ny...