Jump to content

steinrik

Medlemmer
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 :)
 1. Morsom tanke! Men det har vært prøvd før, uten særlig suksess... (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Convair_F2Y_Sea_Dart)
 2. Småligheten kjenner få grenser. Og, eh, noen, synes tydeligvis at de er i en posisjon til å dømme andres motiver for å gjøre det de gjør...
 3. Finner de på kinesiske nettbutikker for en billig penge. Kjekt å ha en fysisk butikk å gå til om (eller egentlig, når) de slutter å fungere
 4. For noe tull! Hvilken informasjon er det du mener mangler som ikke baseres på ren spekulasjon? Tull? Hadde journalisten orket å skrive noen ord om bakgrunnen for oppskytningen og kanskje spesielt om lasten som gikk tapt (Jeg er interessert, men ingen romnerd. Dette er det første jeg har lest om akkurat denne oppskytningen. Satellitten(e) som utgjør lasten er ofte resultatet av års eller tiårs innsats fra svært mange mennesker. Men det vet jeg fremdeles ingenting om etter å ha lest artikkelen... Hvorfor skal jeg komme tilbake hit neste gang jeg ser en interessant overskrift?) hadde artikkelen vært langt mer interessant. Jeg er fullstendig klar over at det finnes rikelig med info andre steder, men er det virkelig for mye å be om at journalisten bruker noen minutter på å gjøre artikkelen mer utfyllende og interessant, fremfor å sende folk videre til andre nettsteder for å finne ut mer? Er leserne ikke mer verdt enn det?
 5. For en meningsløs artikkel! Bortimot null info om oppskytningen utover at den feilet... Dette er ren latskap fra journalisten sin side.
 6. Hva har dette med Macbooker å gjøre? Praktisk talt ingenting. Men det er i det minste riktig...
×
×
 • Create New...