Gå til innhold

Huni

Medlemmer
  • Innlegg

    365
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Huni

  1. Arbeidsgiver kan dekke deler eller hele abonnementet ditt. Hvor mye er opp til arbeidsgiver. Du må imidlertid skatte av denne fordelen (beløp opptil 366 kr i måneden blir lagt til inntekten din). Dekker arbeidsgiver mer enn 366 kr får du dette «gratis».

    Du kan selvsagt også få hele eller deler av mobiltelefonen, men hvordan dette slår ut skattemessig er jeg usikker på.

  2. Fra Netcoms nettside: https://netcom.no/ku...i-utlandet/tips

    Japan og Sør-Korea støtter 2100 MHz, dette er frekvensen som støtter 3G-nettet. Alle mobiler som støtter 3G kan benyttes i Japan og Sør-Korea, det er da viktig å ha 3G slått på.

     

    På Telenor sine sider: Du bør teste din telefon når du lander. Dersom din telefon ikke kan benyttes kan du leie UMTS telefon på 3 flyplasser i Japan (og putte i ditt sim-kort).

     

     

    To operatører: NTT DoCoMo og Softbank Mobile.

     

    Ellers kan det fort bli dyrt med datatrafikk i utlandet. Med Smart abonnementet koster det 30 kr per MB (uavhengig av operatør)

     

    Til sammenligning pris per MB:

     

    Onecall: 10 kr (kun Softbank)

    Chess: 29 kr (Softbank) 112 kr (NTT)

    Telenor: 112,50 kr (begge)

    Talkmore ca. 112 kr (Begge?)

    MyCall (Lebara): 50 kr (?)

    Tele2: 10 kr (begge)

     

    Håper dette gjelper deg litt :)

     

    Edit: Tele2

  3. Har du inngått denne avtalen som bedrift og ikke som privatperson har du ikke angrefrist på samme måte som ved et privatkjøp. Ut i fra det jeg skjønner må du nok derfor betale. Om de kan tvinge deg er en annen sak, men de kan sende det til inkasso. Blir ikke dette betalt kan de vel i teorien gå til retten og erklære bedriften din konkurs.

     

    Jeg må legge til at jeg absolutt ikke er noen ekspert på området, så mulig jeg tar feil.

    • Liker 1
  4. Er i samme situasjon selv, og og eneste mulighet for å bli kvitt anrop på nettbrettet er å skaffe seg tvilling med kun data. Apps og anropssperren på Noten bare "legger på", noe som fører til at anropet også blir avvist på hovedkortet. Har også forsøkt med viderekopling uten at det har hjulpet.

     

    Jeg har ikke tatt meg bryet med å bestille datatvilling, men setter brettet i flymodus når jeg er hjemme eller andre steder der jeg uansett bruker wifi. Så får jeg bare overleve at det kommer et anrop eller to når jeg er på tur...

  5. Er det mange som bruker Multiview?

     

    I utgangspunktet trodde jeg at man bare kunne bruke de forhåndsbestemte Samsung appene, men etter oppdateringen kom også LectureNote opp som alternativ.

     

    Noen som vet om det finnes flere apper som er kompatible? Eventuelt en oversikt?

    Vet det går an å roote Noten og gjøre multiview kompatibel med alle apps, men jeg lurer på hvem som også fungerer uten root.

  6. Jeg har også 1 GB inkludert og det holder i hauger til både mobil og tabben. Har jo trådløst nett både hjemme og på skolen, men bruker mobilnettet stadig andre plasser også, som på cafe (der de ikke har nett eller jeg er for lat til å spørre om passord), bussen og toget. Og mobilen er i tillegg på mobilnettet nesten konstant...

  7. Jeg har tvillingsim fra Talkmore. Skal ikke innkommende meldinger og telefoner også dukke opp på nettbrettet? De ba meg presisere om simkortet skulle i telefon eller nettbrett,og etter det ble nettbrettet stille. Men jeg kan både ringe og sende meldinger FRA det...

     

     

    Jeg bruker også tvilling, men fra Chess. Jeg får opp både innkommende meldinger og anrop...

×
×
  • Opprett ny...