Gå til innhold

Hypernicus

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hypernicus

  1. Om alle mennesker hadde levd etter og trodd på den filosofien du presenterer

     

    Enten har menneske sjel eller så har det ikke. Denne filosofi er vidt kjent og det er INGEN som har klart å finne feil. Når ikke høyt utdanna folk har klart det så forventer jeg ingenting fra dette forumet hvor sånne som deg bare sier "menneske har ikke sjel fordi det er ekkelt". Hvis livet skal ha meningen og et av aksiomene ved et hierarkiesk filosofi skal lages systematisk må menneske ha sjel, ellers ville det bety at livet har ingen mening. Det finnes ingen tilfeldigheter. Universet er skapt for menneske, hvor lykke er dets mål, og å leve kun et eneste liv for så å aldri mer eksisterer bryter med dette prinsippet. Dette er bare overflatisk, beviset ligger på linken, men så forventer jeg heller ikke at så mye som 1% av lesere kommer til å lese noe som helst. Dette forumet byr ikke på noe filosofisk intellektuelt av interesse som jeg allerede ikke vet om, eller så bare få vet om som ikke nevnes høyt om i samfunnet generelt, spesielt Norge.

  2. Men hvordan kan man da trene sjimpanser til aa kommuniesere med mennesker paa tegnspraak? Ikke kom aa fortell meg at det er instinkter.

    Jeg skrev tydelig at instinkter er ferdigprogrammering. Man kan lage et program til å handle etter hva som skjer og hvordan responsen skal være. Et enkelt eksempel: IF, ELSE, THEN.

     

    Mange dyr er intelligente nok til aa ressonnere seg frem til loesninger,

    Her gjør du som mange andre som ikke definere bevissthet å tilegne dyr egenskaper som vitenskapelig ikke finnes.

  3. Du kan altså ikke bortforklare det sterkeste beviset for at evolusjonsteorien stemmer? Nei, jeg hadde ikke trodd noe annet heller. Det at du selv har haleben, er bevis godt nok for at evolusjonsteorien stemmer, og at jeg og deg er et resultat av en lang tids utvikling.

    Mennesker har øyner, ører, hals, magesekk, tarmer, hjerte, hjerne... Det må jo bety at vi også er dyr. Dette er totalt fravær av å identifisere noe essensielt. Det essensielle som skiller oss fra dyr er at vi ressonnerer ved å tenke rasjonelt og logisk. Dette forutsetter bevissthet. Observasjon viser at dyr ikke har bevissthet og dermed kan de ikke ressonnere. Handlinger fra dyr kommer av ferdigprogrammering som kalles for instinkter. Dataprogrammer er også ferdigprogrammert men er ikke instinkter da de ikke er levende.

     

    Halebein er heller ingen unntak da dette ikke er noe essensielt ved menneske og dyr.

     

    http://www.angelfire.com/mi/dinosaurs/tailbone.html

  4. Plutselig bare skjedde det, og editering virker ikke. Har prøvd gang på gang og fjerne disse tingene avmerket i rødt på bildet, men hver gang kommer de tilbake når jeg fyrer opp FireFox for første gang, faner og nye vinduer. I tillegg starter ikke nettleseren i maksimert vindu. Har til og med prøvd å re-installere.

     

    image1fo3.gif

×
×
  • Opprett ny...