Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Godt anlegg for en rimelig penge


Anbefalte innlegg

Hola!

 

Har sittet og tenkt litt på å hive inn et litt bedre anlegg i bilen, i alle fall bedre enn det som er der. Er en stasjonsvogn, og tenkte ikke på noe storanlegg. Kanskje en spiller og en lydpakke med sub. Pris? Har vel ikke tenkt så mye på det, men kanskje rundt en 5000 om det er mulig. Problemet er bare at jeg har ikke noe peiling på slikt. Går bare i virr av alt jeg ser om 4x50W, RMS, 1000W sub og alt det der, og klarer aldri å få noe greie på det. (noen som vil forklare? :ermm: )

Endret av el_salvad
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

og du må ha en forsterker til nye høytalere. VELDIG få høytalere som klarer seg med det spilleren gir. Og du må som oftest ha en mono-forsterker til subben også. Du kan kjøpe en Dynabel 4kanals forsterker til 2000 www.dynabel.no

og morel tempo 5 eller 6 (ut i fra hvilken størrelse du har fra før: 1700-1800 vis jeg husker rett ;) det blir 4000. + kabler osv! www.morel.no kjøp Sky høytalerkablene til 13 kr meteren. De låter veldig bra til prisen. Jeg bestilte 15 meter når jeg først var i gang. Tenkte at det var sykt mye, men det holdt på centimeteren!! Evt du kan kjøpe Dynabel BF0756 som har en 600 watts subwooferutgang innebygget i 4kanaleren. Koster tho 3500 kr, men det er mye rimeligere enn å kjøpe en monoforsterker utenom vis du skal ha subb. Du må jo også ha en subb, og da vil jeg anbefale det du har råd til fra RE. www.morel.no Mye bra her, og du vil ikke angre et sekund ;) Men kan sette opp et mere rimelig oppsett for deg vis du har lyst. Kan klare å presse det ned til 5-6000 :) Men det går jo såklart utover lyden :)

Lenke til kommentar

Mitt forslag:

- 2 stk. SAGA USC9975 2 x 75 watt, kr. 1 796,-

- 1 stk. dynaBel DB-12, kr. 498,-

- 1 stk. Peerless Resolution 5 eller 6 avhengig av hva du har plass til, kr. 1 348,-/1 398,-

- 1 stk. Alpine CDE-9871R, kr. 1 295,-

 

bf0752.jpgbf0752.jpgdy9712.jpgpe6406.jpgal2103.jpg

Totalpris kr. 4 987,- :)

Endret av epifant
Lenke til kommentar

En forsterker til komponentsettet og en brokoblet til subben. Da unngår man at eventuell forvrengning i bassområdet påvirker resten av systemet, ettersom komponentsettet mates av en egen forsterker med egen strømforsyning.

 

Soundmagusen er riktignok et godt kjøp, men dobbelt så dyr som Sagaen. Dessuten trenger man ikke 1500 watt for å sparke liv i subben ;)

Endret av epifant
Lenke til kommentar

Soundmagusen er riktignok en kraftigere forsterker, men ettersom trådstarter spurte om noe som bare skulle være bedre enn originalt forsøkte jeg å holde meg til det. Jeg er helt enig med deg i at man vil få bedre lyd dersom man øker budsjettet, komponentene jeg listet opp er det billigste jeg kan anbefale og samtidig stå inne for resultatet :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...