Gå til innhold

Foto

Gi et gledesutbrudd på julaften - skriv en setning her


1 reply to this topic

#1 Teah

Teah

  Bruker

 • Medlemmer
 • 0 innlegg
 •   30. november 2011

Skrevet 30. november 2011 - 20:01

Siden denne høsten har min søster ønsket seg noe ganske sært til jul. Nemlig en tekst - skjønnlitterær – og dessuten skrevet av flere personer. Det hadde vært kjempe morsomt å kunne gjennomføre dette takket være DEG og ditt tastatur!

Den trenger ikke å være lang.

Første mann på mølla får begynne historien og dermed bestemme tema. Du trenger ikke å skrive langt, det holder i massevis med kun en setning.

Tusen takk på forhånd for seriøse (og ikke-seriøse?) bidrag og god jul! :roll:
 • 0

#2 Setw88

Setw88

  Bruker

 • Medlemmer
 • 0 innlegg
 •   16. desember 2011

Skrevet 16. desember 2011 - 13:16

Første Kapittel: Norges Største Snø Slott!

Snøen hadde tatt over alt det grønne ute, kulden begynte og omdanne de klare vinduene med et lag av dugg. Det skjedde så fort i løpet av 24 timer så hadde hele gårds plassen blitt hvit.

Jannicke gledet seg så utrolig mye til og gå ut fordi i dag så var det Lørdag denne dagen var jo en fri dag hvor hun bruke hele dagen på alt mulig. Siden Jannicke hadde akkurat fyllt 7 år for 3 måneder siden så nektet ikke moren henne og gå ut alene. Planen i dag var bruke mest mulig tid ute sånn at hun kunne lage det fineste snø slottet Norge noen gang har sett.

Jannicke dro den nye HelloKitte vinterjakken over skuldrene, men det ble for vanskelig så hun bestemte seg for og rope Mamma jeg trenger hjelp. Moren kom inn i gangen Jannicke kunne se at Moren akkurat hadde stått opp siden det lange blonde håret hennes sto til alle kanter.

Moren var alenemor og Jannicke visste ikke helt hvem hennes far var siden han hadde stukket fra moren etter fødselen.


En annen ting som hun gledet seg til var at senere på dagen skulle de lage Jule kaker sammen. Mamma sine hjemmelagde Pepperkaker var noe av det beste Jannicke visste om.

Moren til Jannicke dro Jakken av og gikk bak sånn at det var lettere og dra jakken på Jannicke. Hun så på Jannicke litt fortvilet å sa: Men Jannicke er det ikke litt tidelig og gå ut klokken 09:00 på morgenen?
Jeg kan ikke vente lengre hva om snøen forsvinner? svarte Jannicke utålmodig.

Etter en kort stund var alt fra top til tå på plass så Jannicke løp ut så fort hun kunne. Pass på så du ikke faller og slår deg på trappen. Ropte Moren til Jannicke bekymret.

Jannicke hadde ikke en stor venne krets de som var i klassen hennes bodde borti mot en time unna med bil og det var vanskelig for Moren til Jannicke å kjøre henne hele tiden siden hun jobbet hjemme som Web designer.

For Jannicke så var dette ikke noe problem fordi hun hadde alltid sin Fantasi venn Kristine som forsto alt.

Dette innlegget har blitt redigert av Setw88: 16. desember 2011 - 13:56

 • 0


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere