Gå til innhold

Untold Legends - noen som skal ha det?


Anbefalte innlegg

Jeg likte faktisk Untold Legends på PSP og selv om PS3-versjonen ikke akkurat har blitt skrytt opp i skyene, har jeg planer om å kjøpe dette. Har sjekka litt screenshots og litt videoer fra Youtube og jeg synes det ser sinnsykt fett ut. Er selv RPG/MMORPG fan og selv om hack'n'slash action-RPG'er som Untold Legends ikke akkurat er min favoritt, så syns jeg det her ser veldig lovende ut. Noen andre som skal ha det eller har det/har spilt det etc.? Jeg trodde forresten det skulle komme i butikkene denne helgen, men ser ikke ut som noen har det på lager enda.. :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Fikk spillet for ett par dager siden, ilag med ett par andre spill.

 

Har ikke testet online ennå, men har spillt to-player offline coop i hele dag ilag med en kamerat, (du kan spille 1-4 stykker på lag samtidig om du har nok kontrollere offline, står 2-4 Network Play på boksen, og regner med det fungerer identisk med offline coop).

 

Spillet virker veldig langt, og de som har spill PS2-versjonen (Ikke PC) av Baldurs Gate og likte det, kan jeg si at gameplay-messig er dette veldig likt, bare litt mere forskjellige ting du kan gjøre.

 

Her er det bare at det er litt mindre fokus på story'en (så langt vi har komt de siste 12-13 timene i strekk) og levellene er MYE større enn vanlig, og vi har ett stykke igjen å spille tror jeg.

 

Personlig kunne jeg ønsket mere lange story-video klipp, og færre ingame-engine videoer hvor de viser monster og lignende.

 

Du starter spillet i vanlig single-player så kan en venn bare plukke opp en ekstra kontroller, trykke på Start-knappen og dere er da to spillere som løper rundt på skjermen, og spiller da coop på kampanjen.

Han kan også bruke samme knapp og velge 'drop-out' for å gå ut av party'et, og om du fortsetter da å spille ett par timer før en annen kamerat på besøk, da kan han bli med når som helst med en ny karakter uten at det går utover han andre kameraten sin karakter, eller at du må begynne på nytt eller noe. :)

 

Det er ikke split-screen, så begge blir holdt igjen innen samme område på skjermen, dette gjør at evt. områder der dere må hoppe opp til kan bli litt venting, men om det er noen plasser man kan ramle ned og dø, er sjangsene dobbelt så store for å klare det.

Så det går opp i opp, tror jeg.

 

Checkpointene hvor dere gjennopliver lagmedlemmer, autosaver, eller saver er veldig bra plassert, så det er skjelden dere må løpe langt på samme bane to ganger, om begge eller en av dere skulle dø.

Det er også her du bygger utstyr, eller bygger magiske ting på rustningene av såkalt magisk essens.

Dersom du finner noen støvler (foreksempel) som er dårligere enn de du bruker, kan du når som helst ødelegge tingen for så å ta ut essensen av den, for å bygge ting og tang senere på slike checkpoint.

 

Puzzle'ne er litt vanskligere enn vanlig på western hack'n slash RPG (tenker da mest på Badurs Gate 1 & 2 på PS2, da det er de jeg har spillt på på hjemme-konsoll)..

 

Loadetid er ingen problem iforhold til Untold Legends på PSP, her tar hvert område tar ca 30 sekunder å loade, eller noe slikt... Da spiller du ihvertfall i en time på det brettet, før du må loade neste gang.

 

Sa jeg at brettene var store? De er det..

 

Vet ikke om dette er ett spill jeg vil anbefale å spille åleine, ihvertfall ikke om du ikke er sikker på om du liker western hack'n slash på konsoll. Det kan kanskje bli litt einsformig isåfall.

Men det er absolutt ett veldig fint spill å ha dersom du har en kammerat eller to, som liker lignende spill, og ønsker å ha noe dere kan spille sammen på.

(Samme gjelder forøvrig for BG-spillene på PS2, synes jeg)

Endret av KongRudi
Lenke til kommentar

Vell, er ikke blant de som er kjent å utvikle de peneste spillene, og grafikken er jo litt subjektivt tema.. :-/

 

1280x720 resolution gameplay-video klipp kan du se her...

 

Bilder i samme størrelse også, video og bilder er komprimert så du skal ha litt bedre bilder tenker jeg, når det blir klistret på tv'n din.

Screenshotsene på siden var ihvertfall litt fælere enn hvordan det så ut på min 1080p-TV, når opplegget var i bevegelse.

 

Her er ett av de, post-53075-1180069639_thumb.jpg

 

resten finner du på: http://playsyde.com/leech_2901_1_en.html

Lenke til kommentar

Kongrudi:

Det var da merkelig, fordi hos meg ser det ut som et playstation 2 spill.. Jeg kan se store firkanter.. Det er rett og slett dårligere en for eksempel shadow of the colossus til ps2.

 

Inne på settings kan jeg ikke sette noen video innstillinger heller som jeg klarte å finne.

Dette er rett og slett for dårlig, kan ikke bruke 600 kroner på noe sånn drit.

 

Prøvde forresten å connecte til noen spill online, men det gikk ikke.. Fikk at Hosten hadde droppa ut i et kritisk øyeblikk eller noe.

 

Ingen som joina om jeg laget en game heller :/

Endret av betebete
Lenke til kommentar

Prøv å sette til 720P istedenfor 1080i (vet ikke hvor det er best å gjøre dette på PS3 eller TV, men du får se hva som blir best hos deg).

Grunnen til at jeg foreslår å prøve i 720p, er at det er det som er opplistet som native scale bak på esken av mitt spill ihvertfall. :-)

 

Kan ikke spille med deg heller, siden den trådløse routeren min ble ødelagt igår.

Dreiv å testa ut å forandra på oppsettet på den, og så glemte jeg å logge meg ut, og surfet videre på nettet, med router-oppsettet åpent i ett åpent vindu i bakgrunnen.

Og plutselig så begynte powerlysene på linksysen å blinke vilt, av og på, av og på.. såpass raskt at jeg ikke rekker å installer ny firmware heller.. :(

*grrr* håper det ikke kommer noe kuult på PSN i dag, mangler akkuratt 3 meter på ethernet-kabelen, linksysen fungerte egentlig bare som 'skjøt' ut til stuen, og vil ikke ommøblere, for da må jeg rydde.. :(

Endret av KongRudi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...