Gå til innhold

Skal ha ny telefon med alle de tekniske finessene! :)


Anbefalte innlegg

Hei, har sett litt rundt på telefoner nå og har funnet ut at jeg skal ha meg en ny telefon. Det skal være en mobil som f. eks htc desire. Har tenkt litt på samsung galaxy s, men vet ikke om den er verdt prisen i forhold til LG P500. En kompis har nylig kjøpt htc desire hd og jeg vet ikke helt om jeg vil kjøpe likens telefon som han. Så hjelp og anbefalinger hadde vært knall. Muligheter for å surfe på nettet veier også tungt sammen med muligheter for å spille spill. Må også tåle å ligge i lomma og være med meg på fester.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har en kompis som også skulle ha mest mobil for pengene, og skulle bruke den til spill. Endte med at jeg anbefalte han Huawei U8800 til 1700 kr med kontantkort. P500 er en veldig god telefon i forhold til prisen, men til spilling har den noen ulemper.

 

For det første så får den 100% CPU-bruk når man tar på skjermen, så det blir lite ytelse igjen til spillet. Tror dette vil bli fikset i Android 2.3 oppdateringen, men det er umulig å vite når den kommer. Det andre er at den

, noe som gjør den ubrukelig eller dårlig egnet til flere spill (
). Det tredje er at prosessoren ikke er så veldig rask, men den er rask nok til en del spill. Du kan søke litt på youtube etter spill til P500, LG-GT540 eller andre telefoner med det chipsettet for å se hva slags spill den klarer og hvor bra den klarer de.

 

Huawei U8800 har mye raskere prosessor (samme som Desire Z, nest raskeste telefon på det norske markedet om man ikke rooter ut ifra smartphonebenchmarks.com, gitt at Nexus S ikke er på det norske markedet enda), har 4 ganger så mye internminne som P500 og har bedre multitouch. Den har også full flashstøtte (tror det er den billigste telefonen som har det). Tror den telefonen også har høy CPU-bruk når man tar på skjermen fordi det ikke er fikset før i Android 2.3, men man merker nok ikke like mye til det fordi den har raskere CPU. Tror du kan få denne telefonen for ca. 2500 kr (1700 operatørlåst til Djuice). Er usikker på byggekvalitet, og det har ikke kommet noen tester av den enda. Men ut ifra spesifikasjonene ser det ut til å være et godt kjøp.

 

En annen ide kan være å kjøpe telefoner som Galaxy S med et abonnement som gir veldig god pris for telefonen. Har hørt at det er noen gode tilbud av den typen nå for tiden. Om jeg skulle velge mellom Huawei U8800 og Galaxy S til samme prisen tror jeg ville valgt Galaxy S. Den har bedre multitouch (5 fingre), og hardwaren er raskere. Selv med Samsung sin dårlige software scorer den litt høyere på Quadrant etter Android 2.2 oppdateringen enn det U8800 gjør. Og AMOLED som Galaxy S har er jo et stort pluss.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...