Gå til innhold

Tråd kun for fans?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

DanieL, skal jeg le eller gråte?

 

Mener du virkelig at

 

haha, tapte mot et andre divisjonslag.....et bra et sådan;D

 

Neste gang kamma spiller mot vålerenga skal enga tape hardt.....Enga skal rykke ned....har ikke noe å eliteserien å gjøre cool.gif

 

er en konstruktiv mening?

 

Ikke rart at de supportere reagerte veldig på det!

Lenke til kommentar

Nå var det ikke snakk om det søppelet der spesielt men at det ble uttalt at vi andre ikke kan komme med våre meninger. Skal innrømme det var uheldig at et sånt innlegg startet diskusjonen men jeg ville lurt uansett når VIF-fansen vil ha rent meningsinnavl.

 

Vil de kun høre meninger fra andre fans kan de gå på Klanens forum eller vpn spør du meg.

 

EDIT: Og forresten syns jeg du er ganske usaklig når du kommer med en påstand om at jeg ikke klarer å se at det ikke ligger noe konstruktivt i det nevnte innlegget.

Endret av DanielL
Lenke til kommentar

Starter man en tråd på et offentlig diskusjonsforum som dette er det selvsagt åpent for alle meninger. Trådstarter kan ikke påberope seg noen rett til at innleggene skal være vinklet i utelukkende positiv retning. Spesielt ikke når trådens tittel er så generell som "Vålrenga-tråden".

At det dukker opp sysnpunkter som for trådstarter er negativt er en del av "risikoen" en tar ved å gå ut på et fora som er åpent for alle. Det er imidlertid forskjell på drittslenging og saklig kritikk. På dette fora er det ønskelig med sistnevnte.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...