Gå til innhold
  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    17
  • visninger
    17 850

WTF? morgendrøm.


Gjest

680 visninger

Våkna opp av at muttern banka i døra for å få meg til og våkne. jeg svarte halvdau " jada *mumle* "Så sovna jeg igjen. Drømte om at jeg var i et skip ( flygende ) som i halo1 feks. Så var det noen monstere såkalt Chimera der inne som blei produsert. De var grufulle og jeg husker fortsatt hvordan de ser ut :p ( kan tegne de om jeg får til en gang )Ansiktene var litt som de orkene i LOTR, men et annet "kjennemerke". Når de kom til live blei det noe mørkt forran som en stjerne med mange kanter i ansiktet ( på huden altså )De lagde en merkelig "skrikelyd" når de "kommuniserte", og av en eller annen grunn gikk kamuflasjen min bort akkuratt da de hylte sånn. ( som en shield kamuflasje )Så kom en av de bort til meg, han så rart på meg med de stygge øynene sine, og skreik. Plutselig sto jeg over en type fallem, og når han skreik trykka jeg på knappen og fallt ned. Husker ikke fallet, men husker at jeg reiste meg opp fra en liten gressflekk helt uten skader, og sto forran en type "grotte".Det var et fint rennende vann der, og to mus som jeg ikke brydde meg noe om egentlig.Så kom det en dundrelyd!Det var pappa som løp ned trappa fordi han var litt sein til jobb :p han stakk innom for å sjekke om jeg var våken.Syns drømmen var nok så merkelig :hmm:Kan ikke huske å ha spillt HALO i det siste heller.Ikke si at jeg trenger profesjonell hjelp :p jeg har bare stor fantasi.

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det kommer sikkert av at du spiller for mye :p

 

nei da.. man får aldri spilt etc. for mye :)

så har du sikkert en lengsel om å spile halo1 da..

 

Er merkelig det der med pussige drømmer.. jeg drømte en gang at eg bygde en "gigantisk" berg og dalbane med bare hammer og spiker.. Viknene ble dratt opp av en borrelås istede for kjetting :p

Lenke til kommentar

Du spiller for mye, og du ser altfor mye på film:P Apropos dette her med drømmer. Opplever av og til at det som skjer i drømmene skjer i virkeligheten også, på en måte:P F.eks en gang, da jeg hadde forsovet meg, banket en kompis på døra. Og akkurat i det han banker på, så passer lyden inn i drømmen, akkurat som om jeg har drømt at noen banket på en eller annen plass. Litt vankelig å forklare, men bankinga hans passet rett inn i drømmen. Slik har skjedd flere ganger, og det er i grunnen underlig;)

Lenke til kommentar

Jeg har som vane å ha mareitt hver kveld og skriker og skråler som bare det.

Veldig dumt at jeg alrdi husker hva jeg har drømt. :hrm: Kanskje bedre uten de minnene :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...