Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    33
  • comments
    100
  • views
    27821

Berlin, whoppau!

Sign in to follow this  
Guest

392 views

Da var uken i Berlin overstått. Og den kan rett og slett ikke beskrives! Hele klassen har blitt enda mer sammensveiset i løpet av turen, er helt sykt hvor sammensveiset vi faktisk er. INGEN er utenfor og alle dro ut sammen hver kveld og gjorde ting sammen hele tiden. Var bra uteliv i Berlin, billig drikke og mye folk. Også er det jo alltid gøy å dra ut når det er så mange kjente rundt seg. Var nesten litt skuffende å dra ut i drammen igår da, men var jo kjentfolk der og da. :) Shoppingen i Berlin er også noe for seg selv, masse bra butikker der.Ca hver dag har vært slik: Frokost, skoleting, shopping, vors, byen. Er litt slitsomt i lengden, men en uke går akkurat. Får finne frem noen bilder senere. =)

Sign in to follow this  


3 Comments


Recommended Comments

Turen til Berlin jeg var med på i fjor er den desidert beste skoleturen jeg har vært på! Var dere på Qudorf (eller hva det het) eller? Vi ble i hvert fall fortalt at det var det meste populære utestedet for unge mennesker nattestider. *mimre* Fett var det ...

Share this comment


Link to comment

JA vi var på kudorf! Var kjemperått der, men det var den dagen jeg var så full at hverken skjønte hvor jeg var eller at jeg var full. Så jeg kan ikke påstå å huske så veldig mye derfra. ;)

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...