Gå til innhold
  • blogginnlegg
    33
  • kommentarer
    100
  • visninger
    28 183

Berlin, whoppau!


Gjest

533 visninger

Da var uken i Berlin overstått. Og den kan rett og slett ikke beskrives! Hele klassen har blitt enda mer sammensveiset i løpet av turen, er helt sykt hvor sammensveiset vi faktisk er. INGEN er utenfor og alle dro ut sammen hver kveld og gjorde ting sammen hele tiden. Var bra uteliv i Berlin, billig drikke og mye folk. Også er det jo alltid gøy å dra ut når det er så mange kjente rundt seg. Var nesten litt skuffende å dra ut i drammen igår da, men var jo kjentfolk der og da. :) Shoppingen i Berlin er også noe for seg selv, masse bra butikker der.Ca hver dag har vært slik: Frokost, skoleting, shopping, vors, byen. Er litt slitsomt i lengden, men en uke går akkurat. Får finne frem noen bilder senere. =)

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Turen til Berlin jeg var med på i fjor er den desidert beste skoleturen jeg har vært på! Var dere på Qudorf (eller hva det het) eller? Vi ble i hvert fall fortalt at det var det meste populære utestedet for unge mennesker nattestider. *mimre* Fett var det ...

Lenke til kommentar

JA vi var på kudorf! Var kjemperått der, men det var den dagen jeg var så full at hverken skjønte hvor jeg var eller at jeg var full. Så jeg kan ikke påstå å huske så veldig mye derfra. ;)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...