Gå til innhold

Sabell's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    11
  • visninger
    28 555

Sliten


Sabell

792 visninger

nå, men sånn god sliten nå tror jeg og gnagesår, dumme meg, fordi jeg ville ha på noen andre sko, som jeg ikke har gått med så mye. Også gikk jeg kjempe langt og da begynte jeg å merke det, og jeg som ville gå fort, endte i sneilefart, og måtte gå enda lengre også etter at det begynte å gjøre vondt. Blir så dumt at nesten er komisk, fordi jeg visste egentlig innerst inne at jeg ville komme til å få gnagesår. Og tenkte at det er bedre om jeg tok de andre. Men de er så kjempe slitte hihi:) Men ikke engang til i hvertfall.

 

Også ringte jeg først et sted ang forsikring i dag, men fikk ikke til å fyle ut mailen jeg skulle sende tilbake. Pluss at han ba meg ringe igjen for jeg måtte finne ut av bonusen, også skulle han gå til lunsj :) og når jeg ringte tilbake så fikk jeg beskjed om at han var i møte resten av dagen. Så gikk på nettet i stedet, og valgte å få tilbud også ble jeg ringt opp mens jeg var ute å gikk, men hadde ikke med meg telefonen, også ringte jeg tilbake og fikk ordnet forsikring med engang så jeg kunne kjøre allerede i dag,og så fikk jeg avtale giro med engang også sa problemet mitt betaling i utide :) Pluss at jeg kan betale pr. mnd :) If og det var bare å ringe og trykke og vips. "Rolig vi hjelper deg" står det hos dem:) Og det gjorde dem virkelig. Itilegg sparer jeg nesten 3000 kr i året ;)

 

Også fikk jeg kjørt langt i dag og lånt meg damprens til bilen. Og på veien tilbake så stod det en politibil. Og jeg tenkte at de ikke kunne ha stoppet meg uansett fordi de manglet lys på den ene siden :)

 

Men er glad de ikke stoppa meg for jeg hadde glemt førerkortet. Kom på det på veien, men da var jeg kommet så langt syntes jeg at jeg ikke orket å snu. Pleier som regel å ha det liggende i bilen, men siden jeg ikke kunne kjøre så tok jeg det ut...Takk og pris at jeg ikke ble stoppet. Det hadde blitt bot det. og prikk sikkert også.

 

Har ikke snakket med han jeg er forelsket i i dag, men forhåpentligvis i morgen igjen :)

 

Også var det godt å komme hjem nå å sette seg ned. Er sulten:) Også fikk jeg skrevet litt i dag. Men bare noen få setninger.

 

Men noe forandret livet mitt helt totalt når jeg var ute og gikk i dag. Aldri noensinne opplevd den følelsen jeg hadde der og da, og det var så deilig. Bortsett fra gnagesår.

 

Og nå når jeg satt meg ned så fikk jeg lyst til å sy meg en ting. For etter at jeg ordnet med tlf i går så gikk jeg å tittet i en klesbutikk og det var masse salg og jeg hadde så lyst på nye klær og fant så mye fint og plukket til meg vettu :) hihi:) Men så endte det med at jeg hang fra meg alt sammen fordi for det første så begynte jeg å telle hihi:) Og for det andre så tenkte jeg at det blir bare mer å drasse på når jeg skal flytte. Også trengte jeg det egentlig ikke. Men det er så mye fint. Og den ene var perfekt, men så så jeg for meg noe her og nå som ser enda bedre ut, itilegg til det kan jeg ta fra noe jeg aldri bruker å lage meg ett helt nytt plagg :) Så ble veldig inspirert nå...Og har lyst til å kose meg skikkelig med det å se hvor det ender...

 

Men nå er jeg sulten, samtidig som jeg egentlig er litt rastløs i hodet mitt. Vet ikke hvorfor jeg er så rastløs i hodet akkurat nå. Men slapper nok ikke helt av. Hjelper nok når jeg får i meg litt mat. For har bare spist en marsinpankakebit i hele dag :) Og nesten ikke vært hjemme heller, så må ordne litt. Ta en varm dusj spise og ikke tenke så mye mer for i dag. Kanskje det var noen flere av dørene som er åpne nå. for jeg trenger egentlig bare å slappe av nå. Men er litt sliten til å lage mat nå også :/ Må slappe av litt til :)

 

Itilegg til det ringte dem meg fra sykehuset idag, for å si at de ikke hadde glemt meg også :) Og at de har møte i løpet av neste uke ang når jeg får komme dit :) Så ekstra fint at telefonen er oppe og går igjen også:)

 

 

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...