Gå til innhold

Sabell's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    11
  • visninger
    28 555

Han


Sabell

736 visninger

kom igjen og snakket med meg igjen. Forklarte at jeg ikke trodde han var i kontaktlisten. Det var det som gikk galt, for jeg tok han vekk :) Så nå er han som jobber i militæret og jeg venner igjen :)

 

Også har jeg fått betalt masse regninger, og det letter sånn når jeg får gjort det, men skulle ønske jeg fikk betalt flere.

 

Falt litt ut av skrivingen i går, men håper jeg får fortsatt i dag, også har jeg spist veldig sunn frokost, så det hjelper sikkert på konsentrasjonen min, også er beinet mye bedre i dag, men må nok hvile det en uke til. Skulderen er også litt bedre igjen..Men fortsatt veldig vond. Er på vei ut så jeg får ordnet litt ting og tang pluss en lang gå tur.

 

Har ikke snakket med han jeg er forelsket i enda i dag, men skal prøve å ringe han når jeg får ordnet telefonen :)

 

hihi:) gleder meg til å høre stemmen hans igjen :)

 

Også skal jeg prøve å huske og lese av strømmen neste gang så det blir litt billigere strøm for meg :)

 

Veldig morsomt må jeg si.

 

Jeg gikk og skulle ordne denne forsikringen igjen. Det er ikke første gangen dette skjer, men sist gang fikk jeg streng beskjed om alltid betale i tide og det ordnet seg, men så rotet jeg til vettu. Uten og egentlig mene det. Også fikk jeg slutt oppgjør, og da bare betalte jeg den her for litt siden. Istedet for å gå å snakke med dem da jeg fikk denne. Fordi jeg hadde vært forsent ute, men etter at det gikk en stund så viste det seg at jeg hadde betalt det månedsoppgjøre i tillegg, som jeg fikk tilbakebetalt etter at jeg hadde betalt sluttoppgjøret.

 

Også går jeg dit da. Og alt ser ut til å løsne seg, men så fikk jeg beskjed om å måtte betale for ett helt år og jeg som håpte de kunne hjelpe meg så jeg fikk ordnet som avtalegiro. Og jeg har ikke råd til å betale forsikringer for et år nå. Enda jeg bad om den billigste dem hadde. Også sa han til meg etter og snakket i telefonen for det var ikke han som kunne bestemme med det. Og han sa fatisk at jeg kunne gå å prøve et annet selskap og sa at han syntes det hørtes dyrt også, selvom det var for et år men denne billige forsikringen :)

 

Men akkurat når jeg skulle til å gå herfra etter å ha skrevet her om at jeg gledet meg til å høre stemmen hans igjen logget han seg på :))) Jeg fikk snakket litt og fortet meg avgårde og hjem så klart, men vi fikk ikke snakket så mye, også skjedde det en liten krasj der og jeg ble kjempe lei for jeg fortalte han om det med forsikringen og tenkte at nå vil han sikkert ikke snakke med meg igjen fordi det er så mye tull med meg. Og samtidig så sa han at han måtte bare snakke med noen og gå ut av kontoret hihi:) Men at jeg kunne skrive og at han skulle lese det når han kom tibake. Også når han kom tilbake så skrev han, men det så ikke jeg og mens han skrev så skjeede det noe med pcen hans så han ikke fikk sendt det og typisk meg tror det værste med engang, og begynte å gråte, for han er ferdig på jobben rundt den tiden og ikke fikk jeg ringt og hørt heller. men så kom han på igjen :) Og satt litt til og da dukket alt han hadde skrevet tilbake før jeg ble lei meg :)

 

Men nå da har hatt samme forsikring selskap i tre år og fordi jeg rote til igjen så får jeg ikke månedlig betaling igjen, så har ikke forsikring på noen ting nå. Og hva hvis det hadde begynt å brenne her nå da :(

 

Men i såfall sa han jeg er forelsket i en fin historie til meg om kinesere og dører i sinnet. At i sinnet har vi mange rom og at jeg må bare ha et rom åpent av gangen, også bad han meg ordne telefonen. Også satt han med meg over en time etter arbeidstid også :)

Og jeg har en dør åpen nå, fordi jeg får ikke gjort så mye med noe annet allikevel, men skal ordne telefonen og gå meg en tur igjen :)

 

Tar med skriveblokka også :) Eneste håpet mitt for å bli reddet ut av situajonen tror jeg. Også får jeg prøve og åpne en dør av gangen resten av dagen.

 

Men nå da kan ikke kjøre noe steder engang. Og jeg som skal sende en stor pakke jeg har solgt også. huff :/

 

"En dør av gangen."

 

Telefonen i orden igjen. Det var gratis :) Trengte bare en sånn til mikrosimkortet og fikk på den gamle igjen.

 

Fikk sendt pakke også...

 

Sjekket på billigere forsikringer Fant en og ringer dem i morgen :)

 

Også var det et rom som har vært åpen en stund, som jeg ikke har nevnt her, men som jeg egentlig har prøvd og ordne med en god stund. Og som jeg ble litt mer klok på i kveld og må ta mer tak i igjen i morgen. Også har jeg pakket enda mer for jeg kommer til å flytte uansett hvor enn det blir :)

 

Og nå begynner jeg å se litt lyst igjen på ting :) Også er jeg veldig trøtt og sliten nå etter en lang dag. Men det har vært en veldig lærerrik dag må jeg si.

 

Tror jeg kommer til å drømme mye rart i natt og får stabilisert hodet litt mer også i løpet av natten. Har ikke fått skrevet noe i dag annet enn her. Men har ikke den døra åpen nå heller. Nå er det natti;)

 

Drikker ferdig teen. og nå er alle dørene stengt bare natt døra igjen. Det her er som eksplosjon i hverdagen min, for nå tenker jeg ikke på annet enn at jeg skal gå å legge meg. hihi. selvom det er litt rart for meg. Er ikke vant med det. Er det en dør som er åpen og noe prøver å snike seg ut derfra så lukker seg igjen fordi jeg vil bare ha en dør åpen fra nå av :) som nå feks så prøvde det å snike seg en.

 

Men jeg skal ikke si hva den prøvde på, men gleder meg til å åpne den igjen:) prøver å komme på hva den ville, men den lukket seg hardt igjen Så husker ikke engang :) heheh:) nå åpnet jeg den igjen og kom på hva, men lukker den igjen igjen :))) ahh lukket den opp et annet sted så jeg fikk skrevet litt videre på drømmen min :)

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...