Gå til innhold

Sabell's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    11
  • visninger
    28 555

oppdatering


Sabell

768 visninger

laget pannekaker med salat og bakt merkelige boller i dag. fordi jeg hadde nesten ikke sukker og brukte sunt mel...Men de blir gode med ost på tror jeg:) Ble sånn rundstykkebolle smak:)

 

Skrivingen blir det dårlig med.

 

Får tanker hele tiden som jeg tenker at. Ja det må jeg skrive. Også begynner jeg med helt andre ting alltid...

 

Og nå begynner forelskelsen å bli borte også. Han sier det blir bedre etter april fordi han jobber så mye. Er sikker på at han er gift. Så synes alt blir tull. Men får se litt til

 

:)

 

Også hører jeg på Melody Gardot hver dag om dagene ;) Har pakket så mye og fant denne cd`en liggende i en skuff og da har denne blitt favoritten min i det siste.

 

Også hørte jeg en nydelig sang tidligere i dag som jeg aldri har ført :)

 

Også skal jeg legge meg nå og håpe på at dagen i morgen blir mer fornuftig. Har ikke fått trent omtrent på 2 uker nå heller :/

 

Så får prøve litt pent i morgen :)

 

Sove godt! :)

 

Jeg skal opp 6.30 her...hihi:)

 

 

Husker ikke hva jeg drømte i natt, men vet at jeg hadde mareritt.

 

Også ble jeg stillt et spørsmål i dag som jeg enda ikke har svart på. Og det var: "Elsker du deg selv?"

 

Drikker ferdig teen og tenker mer på det... Men det begynner å hjelpe:) Allikevel har jeg skjønt at det er mye rart med meg. Som allikevel kanskje ikke gjør noe. Også får det bare vannes godt og heles. Også går det seg til når jeg får slappet av mer :)

 

Nesten som å ha alt i og om hverandre for så å samles igjen. Men det meste sitter heldigvis bare i hodet. Og om dagene så leter jeg ikke etter noe heller :) Og har egentlig kun meg selv å ta vare på. Noe som begynner å bli litt enklere å tenke på nå når jeg slapper mer av. Også er det så deilig å pakke bort...Og kun ha akkurat det jeg synes jeg trenger.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...