Gå til innhold

Sabell's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    11
  • visninger
    28 555

Skriver


Sabell

639 visninger

Gikk tur igjen i mørket. følte denne tomheten gå inn i meg og når jeg kom hjem følte jeg det enda mer.

 

Telefonen min har blitt brent opp av laderen så får den ikke på eller til å lade, og jeg ble så lei meg, men fant fram masse blokker jeg har skrevet i. I hvertfall noe og lest litt i de og tror jeg kan bruke noe av det.

 

Men så begynte jeg plutselig på nytt igjen. Og mister helt gnisten, men så kom jeg hit også skriver jeg litt om det også letter det litt for kom på nå at det kanskje er litt flere hendelser som gjør at det virker som en begynnelse stadig vekk. men så er det flere handliger, men det er virkelig vanskelig

 

Men mens jeg skrev så kom denne i hodet mitt :)

Og det muntret meg opp samtidig som jeg lever meg litt inn i noe helt annet blir det også en del av meg og er en del av meg.

 

Men jeg er litt trist nå samtidig. Skal fortsette å skrive litt til å se om det endrer seg der...Føler det kanskje blir for mye på engang.

 

Har tusen ting i hodet. Mens jeg skriver der også.

 

Hihi:) kommet lengre nå Og nå blir jeg mer tilfreds også :) Litt til nå så, også blir det bær med youghurt og snart senga her:) Gleder meg til morgen da får jeg og han jeg er forelsket i snakket sammen igjen også. Men tror jeg må skaffe meg ny telefon egentlig.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...