Gå til innhold

Sabell's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    11
  • visninger
    28 555

Husker


Sabell

688 visninger

ikke så mye fra drømmen i natt, men jeg kjøpte en bil i natt i drømme.

 

Men så fikk jeg den så billig at det sikkert bare var lureri, eller at noe ville komme i veien for at det var jeg som kunne bli eieren..Det var i hvertfall det drømmen sa.

 

I tilegg til det gjorde kjøpet til at jeg kom forsent på skolen eller jobben. For klokka viste det.

 

Og når jeg fortalte fornøyd og glad til en at jeg hadde kjøpt bilen. Så sa nei den var blitt lovt bort til en annen. Det morsomme i det hele som egentlig ikke var så morsomt, men siden det var en drøm. Var at bilen var blitt mistet av eieren og at navnet med mobilnr stod på et stort skilt som var den rette eieren til bilen, og ventet på å blir funnet tilbake av eieren :)

 

Våknet ikke så tidlig i dag allikevel. Men har bare sovet ca 6 timer. Og så har jeg kjempe vondt i kneet og skulderen min, men må selvfølgelig ut å gå allikevel.

 

Skal snart på sykehuset forhåpentligvis. Måtte få ny time fordi jeg mente det var en annen dag også sjekket jeg ikke brevet godt nok. Har ringt også venter på at de skal ringe om neste time, men nå har det gått to uker, og de har ikke ringt tilbake enda, mulig de har, men det er noe galt med telefonen min også :) så får prøve og huske å ta kontakt i morgen med dem. Eller så får jeg sikkert nytt brev i posten.

 

Blir lei meg når jeg ikke får trent og kroppen ikke fungerer som jeg ønsket, men jeg får i hvertfall gjort noe.

 

I dag går støvsugeren i søpla også får jeg se om jeg tar meg råd til en ny. Men her er det så at jeg må støvsuge hverdag omtrent p.g.a hundehår. Vi skal snart ut å gå. og jeg skal prøve å slappe av å sette meg ned å skrive, mens jeg er ute ett sted. Må bare passe på at det er et sted hunden kan løpe fritt.

 

Selvom det ikke frister så veldig å gå så langt i dag.Pluss at jeg var seint ute med å betale forsikringen på bilen så er litt redd for å kjøre et sted, for har fått avskiltnings brev på den. Hehe :) Blir litt sur. For den bilen er ikke verdt så veldig mye og nesten 1000 kr i mnd for en bil er latterlig. føler jeg bare blir sugd penger ut av. Og at alt går til regninger. For jeg sitter ikke igjen med noen ting og et liv da er ikke så heldig akkurat. Selvom jeg vet at det kunne vært verre. Allikevel er det ergelig. Hadde nettopp betalt en strømregning, fordi jeg var forsinket med den også. Og de er veldig kjappe med å sende inkasso varsel. Jeg tror det nesten ikke er eneste gang jeg ikke har betalt en strømregning som har blitt lagt på ekstra gebyrer i hele mitt liv.

 

Og det er ikke akkurat varmt her, Og i går måtte jeg kaste en varmeovn som hadde sluttet å fungere også. Men nå blir det varmere. Og engang så var jeg så heldig å få regning på 0 kr etter å ha lest av strømmen. Det er noe jeg ikke pleier å gjøre, fordi jeg ser på meldingen også glemmer jeg det helt av. Fordi jeg ikke er så god på å konsentrere meg om alt, fordidet blir så mye for meg av og til. Noe som også gjør at jeg er litt sent ute med reginger å betale også.

 

Men har sikkert betalt mye mer enn nødvendig. Og det er ikke så morro det heller. Og rett etter at jeg hadde betalt så fikk jeg jaggu en ny strømregning:/

 

Så skal finne fram regninger i dag og se hva jeg får betalt, Også får jeg gå å ordne så jeg får forsikring igjen. Er så kjedelig at jeg roter sånn. Men skal si i fra til banken at jeg må avtalegiro eller noe. allikevel synes jeg forsikring er penger rett ut i luften jeg ikke får noe igjen for. Og det plager meg litt, for for meg så er det penger jeg kunne brukt til noe mer nyttig som å få betalt andre regninger.

 

Jeg skal uansett prøve og ikke bekymre meg Så langt har jeg fortsatt tak over hodet og mat. Selvom det bare har blitt bær og youghurt omtrent her de siste dagene. Og mye tunfisk chili og ris :) Og det er ganske godt og billig :)

 

Har en bok som heter the secret. Bør kanskje prøve å lese den å se om det hjelper noe. for den skal visst ha hjulpet flere å få det man ønsker seg. Har prøvd å lese den engang, men følte at det ikke gav meg noe så hoppet hit og dit, og fikk ikke lest den rett og slett, men kan begynne på den i dag, mens jeg prøver å fokusere på skrivingen jeg holder på med. En ting av gangen. Det er der alt blir slitsomt for meg. For jeg klarer stort sett ikke å konsentrere meg om en ting om gangen. Som feks nå når jeg sitter her å skriver tenker jeg på en drøss av andre ting samtidig som jeg blir stresset av. Men skal prøve å tenke på en ting.

 

Og da stilnet det litt..Fikk meg omtrent til og ikke tenke på noe. Det var egentlig veldig deilig.

 

Men slutter jg å tenke på noe så får jeg antaglig ikke gjort noe i det hele tatt, noe som egentlig kunne vært veldig bra for meg også. Bare hvilt og ikke tenkt på noe, men vet jeg må ut da i hvertfall. Men kan jo bare gå uten å tenke på noe å la alt falle på plass av seg selv.

 

Så ut og gå og når jeg kommer hjem igjen. betale regninger. så langt jeg har regnet ut nå. Så må jeg betale minst ca 13000. Det er trist. Og betyr at jeg må leve på ris og tunfisk hele neste måneden med kanskje litt kos innimellom. Jeg får prøve å tenke positivt. Ris er godt det og også har jeg potetmos også. Også har jeg mange suppeposer :) Og at det blir bedre om jeg lar kanskje kjærligheten hvis det går ta hånd om meg og leder meg akkurat der jeg trenger å være. Og kanskje øker sjansene mine for at det kan blir bedre.

 

Isåfall skal jeg prøve så godt jeg kan å følge mitt indre og ikke la negative tanker få lov til å herske så mye å tappe meg for god energi. Vet ikke så mye annet enn at det kanskje kan være hjelp i det. Det står hvertfall ikke bekymre deg for morgendagen i bibelen.

 

Men det som plager meg litt er at der så mye unødvendig i livet som går utover tilværselen min. Men jeg vet også at jeg holder på å rydde i det.

 

Også har jeg fått solgt noe småtteri nå, som også hjelper litt på situasjonen :) Og mer håper jeg også å selge så :)

 

Men det jeg kan nyte mest av alt i dag tror jeg er sol, enn så lenge. Også gleder jeg meg litt til å lage frokost. For jeg har nemlig hatt veldig liten matlyst i det siste, men må tenke at det er sunt om jeg får i meg frokost og at det vil lette på mye det også :) Også lager jeg så jeg kan spise det i hele dag :) Og det jeg ikke får råd til nå av regninger får jeg råd til neste måned sikkert.

 

Så ikke bekymre seg :)

 

Skal skrive må liste for morgen dagen å håpe at jeg får gjort det. Nå blir det å drikke ferdig kaffen spise og bare gå ut å se hvor det leder hen:) Kanskje jeg blir fyllt med mer inspirasjon.

 

Men så langt så virker det altfor vanskelig å prøve og skrive. Og jeg vet ikke helt hvordan man bygger opp en novelle heller. Men har funnet tittelen og vet litt fram og tilbake, men synes det virker som om jeg har for mange i deèr til å klare å forholde meg en bestemt historie av gangen.

 

Jg får kanskje bare skrive det som faller inn og prøve å rydde opp i det når jeg føler jeg har skrevet nok. heheh:) tenker på det han sa. Fordi jeg skulle sikkert ønsket alt var ferdig allerede. Samtidig tenker jeg at kanskje det er. men jeg har bare ikke funnet de riktig brikkene å satt det i sammen enda. Noe som jeg tror at jeg ikke får til heller. Men kanskje det hjelper litt å komme seg ut og inn igjen. Få tankene på andre steder :) Ikke alltid lett å være meg som er så mye om og men og fordi atte. men som sagt prøve og ikke tenke så mye. Men ikke lett det heller når jeg er veldig vant med å tenke på alt mulig...

 

Og at mye jeg tenker på også bare blir inni der. Men som jeg vet ønsker å komme ut. Så får se :) Nå fikk jeg ihvertall luftet litt om det også. Noe som på en måte er godt, fordi da får jeg litt mer oversikt. Samtidig som jeg tenker at det kanskje er litt feil vei. Fordi man blir hengende ved det. Men det kan endre seg. og det gjør det. Siden jeg bare slipper til nye tanker som gjør så at jeg lar det endre seg, og fordi jeg får endret litt på tanken mine samtidig mens jeg skriver :)

 

Da var det feks ikke noe mer for nå. :) Men det er fordi jeg må må må. jaja:) Hvis ikke så kunne jeg sikkert skrevet mer her.

 

Ønsker så klart en herlig dag til de som leser også. Selvom det ikke er noe vits i å lese hva jeg skriver sikkert :)

 

Tror vi har vært ute i tre timer :)

 

Og det var bra. Lagde ikke mat før jeg gikk ut, men nå koker jeg ris i hvertfall :) Og egentlig så trenger jeg ikke noen penger, det viktige er at vi har så vi ihvertfall klarer oss :) Og at jeg er litt mer forsiktig. Som feks jeg hadde ikke noe godis med meg til hunden og ikke var det noe den liker av hundegodt i butikken heller, Så kjøpte jubelsalami som den har kost seg med på turen. Og milkshake til meg :) Også fikk jeg ny inspirasjon. tror det var siste kapittel faktisk, på den første novella i hvertfall :) Og den slutta litt spennenede så gleder meg til fortsettelsen :) Bortsett fra det er jeg litt fortvila fordi jeg får ikke på telefonen i det hele tatt nå. Og han jeg er forelska i skulle ringe eller sende melding til meg i dag :) Og uansett så tror jeg at jeg trenger telefon også.

 

Hihi alle gode ting er tre. Støvsugeren varmeovnen og telefonen har kutta ut i løpet av de tre siste dagene her :) Og i stad hørte jeg sånn rar lyd fra vaskemaskinen også, men det gikk bra heldigvis :) Uansett så kommer det noe godt ut av det tror jeg. For nå slipper jeg feks å støvsuge også sparer jeg strøm også slipper jeg å bli forstyrra av telefonen også :)

 

Går vaskemaskinen så blir det sikkert noe godt ut av det også :) Også blir det mye enklere for meg å bli kvitt ting , når det allikevel er ødelagt, men da setter jeg ikke inn en ny igjen ihvertfall :) så får jeg heller vaske for hånd om det er sånn:) Kanskje jeg er på vei til å leve mer i ett med naturen, og spare miljøet litt mer også :) Kanskje det vil gjøre at jeg får konsentrert meg mer om andre ting som er viktigere også. Og at det t.o.m kan være med å hjelpe meg til få inspirasjon b.l.a til skrivingen.

 

For som i går når jeg sov på ettermiddagen så ringte telefonen i et sett, selvom jeg hadde av lyden var det merkelig nok en av dem som ringte mest jeg hadde mareritt om også.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...