Gå til innhold

Sabell's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    11
  • visninger
    28 555

Skrev


Sabell

605 visninger

tidlig her i dag men så ble det ikke til at jeg la det ut. Men jeg lagra det i stedet et annet sted.

 

Men idag våkna jeg klokka 8 av en forferdelig vekker klokke som endret drømmen jeg hadde, men jeg hadde det egentlig fint i dag helt til jeg la meg igjen utover ettermiddagen og sovna og våknet igjen. Da fikk jeg mareritt, og drømte at en som egentlig er en god venn skulle sørge for at det ikke skulle gå bra med meg. Men så ble det bedre igjen etter klokka tolv i natt.

 

Han som jobber i militæret vil ikke snakke med meg mer. Ikke at det gjør så veldig mye, men ble litt såra også, men han håpte kanskje på mer. Og siden jeg er forelsket i en annen så var det vel ikke aktuellt å ha meg som en venn da.

 

Sånn er det. Men jeg gjorde han kanskje sur fordi jeg tok han først vekk fra kontaktlisten min, men det var egentlig ved en feil.

Har vært borte i det før også. Men jeg flørtet sikkert for lite å snakket for mye om han jeg er forelsket iogså så han gikk lei. Forståelig :)

 

Men har snakket masse med han jeg er i forelsket i i dag da før jeg la meg. Var så trøtt for jeg sovnet så seint igår. Og nå ble det plutselig enda mer seint. Sov feil og fikk vondt i nakken og skulderen også. Men klarer å gå mer normalt nå. satt meg i skogen i sol tidlig i dag.

 

Men har blitt litt plaget i det siste så vært mye å tenke på. Etter at jeg våkna hadde jeg tenkt til å skrive, men var sliten også tenkte jeg på så mye også var jeg litt nervøs også etter det som har skjedd. Også hoper det seg litt opp innimellom.

 

også tenker jeg for mye. Men jeg fikk vaske gulvet og rydda også tok jeg meg varm og go dusj med kokkos olje og etter dusjen laget jeg fotbad og te og blåbær og bringebær med youghurt. Og mens jeg vasket så fikk jeg masse ny inspirasjon til hva jeg kunne skrive, men det passer ikke inn det jeg har begynt på så vet ikke riktig.

 

Tok fram en bok også mens jeg satt med føtten i fotbadet. men det ble ikke til med å få lest heller.

 

Skal prøve å gå og sove nå. Også håper jeg at jeg våkner litt bedre i morgen enn i dag uten altfor mange bekymringer. Har begynt å tenke og bli redd for at det blir krig i Norge også. Men nå går det ihvertfall mot lysere tider, som klokka har blitt skrudd fram:)

 

Sa til han jeg er forelsket i hva jeg tenkte på i går angående det å bli lei:) hehe han sa at om han skulle bli etter 1000 ganger kunne han kanskje be me skifte farge på håret :)

 

Også er det andre gangen han spørr om jeg pleier å lese siste siden i en bok når jeg har kjøpt meg en bok. Jeg gjør ikke det. Men det er sant at jeg pleier å bekymre for hva som kommer til å skje og lager en masse styr ut av hva som kan skje:)

 

Og i dag har det vært så at jeg har puttet salt i vaske vannet for å fjerne all negativ energi. I tillegg til det har jeg og en venninne prøvd å fjerne en forbannelse. Og jeg tenker at det endelig er noen som forstår meg. Men kanskje vi bare er sprø. I såfall hjalp det litt etterpå. For det var mye dårlig rett før.

 

SÅ får jeg se nå. Skal ta med både skriveblokka og boka på senga, men regner med at jeg sovner fort. Og at jeg sikkert våkner tidlig i morgen selvom det er seint nå...Men håper det blir mer rolig når dagen kommer igjen :)

 

Også blir jeg glad når jeg tenker på han:) Så skal ta han med meg i senga også å holde godt rundt i drømme å håpe at jeg drømmer noe fint jeg husker :)

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...