Gå til innhold

Sabell's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    11
  • visninger
    28 555

En ting i hvertfall


Sabell

592 visninger

Må le litt, men her har det skjedd mye rart i det siste. Og den boka kan jeg vel se langt etter. Verken fått begynt å lese eller skrevet noe mer siden sist.

 

Så blir det litt sånn på`n igjen her.

 

Uten å vit om jeg egentlig komme noe videre.

Men i natt drømte jeg om en stor hvit sommerfugl i hvertfall. Ser på det som et godt værtegn. Det ligger i luften.

 

Så kom jeg i samtale med en jeg føler er mer inspirasjon samtidig som en flyvende ånd. Det bare er sånn fordi jeg skal slutte å tenke så mye å skrive eter følelsene uten å la de negative tankene få lov til å ødelegge samtidig som jeg tenker at det er en grunn for at noe gjør så en til slutt føler seg hel mihandla. Slik at man kan ta ett skritt videre.

 

Men denne ånden fortalte meg som om den skulle ha kjent meg et helt liv uten å viten om noen ting. At jeg er den som nekter å la barnet i meg forsvinne.

 

Enda jeg prøvde å la barnet i meg drukne i fjor sommer ved å la henne falle blant disse sankornene som bølgene ville komme til å skylle vekk. Er det virkelig umulig å bli en Rhinos?

 

selvom alt flyter utover som nå er jeg fortsatt Jeg er I am I am. kan tro man fikk lit for mye inspiriasjon. men jeg skal være meg og ingen andre så får resten gå av seg selv for jeg har bestem meg for og ikke gjøre noe mer. Og i dag og i går fikk jeg nok. Nok nok...

 

Ineg vet hve hvem hvorfor meg jeg vet. Jegkjenner meg selv best og vet akkurat hva hvem hvorfor. Nok om det også.

 

Så ser jeg for meg de som står med stærten i været i og hodet i sanden. De er livsfarlige.

 

Men om jeg får skrevet noe mer vet jeg ikke. Tror det går dårlig og ser ikke ut som jeg får gjort så mye annet som kan endre på situasjonen heller. Men en får ta en ting om gangen som vanlig. Og i dag gjorde jeg ihvertfall en ting, men det endrer jo ikke hele ens liv av den grunn. Selvom det endrer en del. Noe jeg håper at det gjør.

 

Så får jeg bare vente å se hva morgendagen bringer. I dag har jeg i hvertfall fått mye frisk luft og sol, selvom jeg halter.

 

Også gikk støvsugeren min i stykker i stad:/ Også skulle jeg lukke et vindue så ramle et bilde ned fra veggen og knuste. Av ale ting var det bilde av jesus faktisk:/ Også var ramma med speil arabisk. Hadde fått den i gave :( Også tenkte jeg siden jeg er litt overtoisk av meg nå går det rett i bøtta igjen. Men så tenkte jeg etterpå siden det står i bibelen at man ikke skal lage seg noe bilder av Gud var det kanskje bra allikevel :) Må alltid finne det gode ved det dårlige vettue

 

Også sier denn ånden da.

 

De gjør så vi mister jobbene pengene hjemmene og snart kommer de til deg også. Også er vi bare slaver. Og skrivefeilene orker jeg ikke bry meg om :) Synes de hadde sin sjarm allikevel:)

 

Så fikk jeg flere tanker her igjen da.

 

Slaver

 

De som kom før oss har lagt alt til rette for hva som vil komme etter oss.

 

Og i følge hva som er skal være sant hvis det er sant. Vil ikke en mann ha dama si etter 1000 omganger med henne. For når den 1001 gangen kommer er han lei :)

 

Så da hva med meg da. Som bare vil ha en?

 

Blir jeg naiv og dum og må føleg etter å tro at jeg vil ha mange jeg da?

 

Så blir det mer sånn at jeg må stole på meg selv og side jeg er som jeg er må vel også andre tenke litt sånn også..

 

Hvis ikke så er det like greit å gi opp nå og la være å tro på kjærligheten mellom menn og kvinner. Siden man nå mener instinktente er alt. Men har ikke intinktene føleleser kanskje. Nei jeg må si meg uenig. Jeg tror ikke alle menn vill ha mange forskjellige kvinner og at det ganske likt. Og jevnt fordelt. At noen menn og noen

kvinner ønsker det. Betyr ikke at alle vil det.

 

Noen vil ha en og ønsker denne ene livet ut. Da ble jeg enig med meg selv. :)Selvom man sikkert kan gå lei. Men man kan bli en også vips. Og da kan man jo bare bare fortsette der man er. Som jeg er feks lei av meg selv en del ganger. fordi jeg føler jeg sitter fast.

 

Men det vil løsne. det løsner mer og mer uten at det egentlig gjør det. Men jeg kan tro det i hvertfall Det i seg selv blir til at det løsner vel :)

 

Det løsner Det løsner :)

 

hihi:) veldig morsomt! Men det er sant det løsner faktisk! :)

 

Skal prøve å sove nå :) aldri drukket sånn te her før ble kjempe trøtt av den også.

 

også var det sånn her om dagen Jeg satt oppe ganse sent også fikk jeg meldign av han i militærte. Gå til seng hihi:) sa ja med engang jeg :) Han er er litt engel:)

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...