Gå til innhold

Sabell's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    11
  • visninger
    28 555

Hodeverk


Sabell

592 visninger

Våknet seint i dag. Ble vekket av hunden. Skal ut på lang tur i skogen med den snart. Ble sittende å chatte med han i militæret til det var litt seint. Og fortalte han at jeg hdde meditert og møtt den kongen eller prinsen i drømme. Og lurte på hva det kunne bety. For vi var jo i et slott og slott tilhører jo gjerne konger eller prinser og han jeg er forelsket i var jo ikke det.

 

Han sa jeg hadde problemer. Jeg sa til han har du aldri meditert. Jo han hadde det, men at jeg så ting. Jeg sa til han at jeg ser jo ikke ting jeg drømmer og fantaserer å lar ting komme til meg. Han synes dømmen ar komplisert og at jeg var det også. Og visste ikke hva det kunne bety.

 

Vi snakket om at han jeg er forelsket i kanskje ikke er ment for meg eller at han kanskje er ment for meg.

 

Han er veldig snill. Og håper for meg at det er han jeg er forelsket i er den som er ment for meg.

 

Men jeg begynner å tvile nå. Kanskje han bare står i veien for meg. Fordi avstanden er stor og det gjør meg litt trist. Itilegg til at jeg ikke egentlig kan vite så mye om han.

 

Dessuten har jeg mast så mye om på ham om å vise at han er interessert, for jeg synes ikke han gjør det nok. Men det er fordi han jobber mye. Ihvertfall som han forteller. Denne helgen har jeg lovt og ikke mse på han. For det har vært sånn at på ettermiddagen så svare han ikke på meldinger eller tlf. Og det har fått meg til å tro han er gift. Det tar han et minutt å sende godnatt melding f.eks. SÅ jeg har blitt sint for det. Og det har ødelagt for det som egentlig er bra. For på formiddagen har vi sett hverandre mye og snakket en del.

 

Selvom han er på jobb da også :)

 

så det blir vanskelig for meg å tro på han. Samtidig så mener han at han sårer meg, men at jeg ikke forstår helt hvordan livet hans er.

 

Og siden jeg føler det gikk over stokk og stein. Noe det gjorde bad han meg ikke ringe denne helga her. Men at han var sikker på at jeg ville komme til å gjøre det. Men jeg har ikke gjort det. Men føler jeg for det kommer jeg sikkert til å gjøre det. Men har ikke tenkt til det. Jeg spurte om han kom til å ringe meg, men hvis ikke han gjorde ville vi ihvertall snakke til mandagen antaglig.

 

Mulig vi sklir fra hverandre og at det ikke varer. Og at det er en grunn til at jeg har gjort som jeg har gjort. For som sagt så tror jeg engler er med å hjelper til. Fordi de vil at jeg skal ha det bra :) Og når jeg føler jeg ikke har det bra så er alt dobbelt så vanskelig, men i dag er det litt bedre enn i går.

 

Og jeg har tenkt til å dra på treningsentret i dag og trene så jeg vil føle meg enda bedre også...Siden jeg nå føler jeg har litt mer ork til det. Og at jeg bekymrer meg for den økonimsek biten akkurat nå får så bare være. Og at nav klusser får jeg ordnet opp med i morgen. Men jeg synes de kunne gjort jobben sin ordentlig.

 

Fordi de lager mer styr enn nødvendig og utsetter andre for å få det mer vanskelig også. Kanskje jeg skulle fått en utdannelse innen for det og begynt å arbeide der. Vet jo hvor vanskelig det er å prøve å få hjelp fra tidligere derfra. Og hvor mye dritt som følger med når man ikke får den hjelpen man egentig trenger. Selvom det er veldig vanskelig å hjelpe mennesker også. Men det kunne jo vært en begynnelse :)

 

Så jeg trenger jo ikke så mye. Har det grunnleggende må bare finne ut hvor jeg skal starte og hva det heter for å komme seg dit. Sosial arbeider?

 

Spørs vel om det er det riktige, men siden jeg hele tiden må gå å vente på alt mulig. SOm aldri blir orndet med så kanskje det hadde vært en idè. Også får jeg legge fra meg det å flytte ut av Norge. Nei aldri i verden. Jeg vil virkelig flytte fra Norge. Men som det er akkurat nå så blir det vanskelig. Selvom jeg ikke har tenkt til å la noe hindre meg i det egentlig. Og i går øvet jeg på gloser igjen så det begynner å se litt mer lyst ut. Også kan jeg hjelpe mennesker når jeg får kommet meg til ro der i stedet :) Har veldig lyst til å jobbe med barn :) SÅ kanskje jeg kan få jobb i en barnehage eller noe til å begynne med der :) Sener vil jeg starte barnehjem også :) Og det er drømmen min egentlig. Selvom jeg ser for meg et barnehjem litt utenfor det vanlige :) Men jeg skal kjempe for det. Fordi jeg tror de trenger meg :)

 

Så først må jeg finne mer ro. Og den begynner å lande litt mer nå. Og det er sant at forelskelse står i veien for mine drømmer noen ganger, for jeg blir som regel såra. Samtidig så er det ikke noe morro å være alene, og det gjør meg også litt rastløs, men jeg fant egentlig mer roen. Men så kom han, og vips. ble det mye opp og ned og alt annet blir på en måte glemt. Meg selv også...Så nå blir det litt bedre håper jeg. Og uansett så vet jeg jo ikke det kan jo hende vi møtes og at han er ment for meg. Men jeg må ikke stresse med det og miste kontrollen helt fr det ender med at jeg bare sårer meg selv. Det vil gå bra uansett. Dessuten har jeg en venn for livet om ikke :) Nå blir det god og lang tur her :) Også får jeg finne roen å prøve å være med på en skrivekonkurranse :) Det kan bli spennede. Ikke sikkert at jeg blir med i konnkurransen, men da har jeg ihvertall målet mitt rettet mot det jeg liker å gjøre og får begynt på noe som kanskje kan bli en bok. Og det er jo verdt et forsøk for jeg elsker å skrive også har jeg mye fantasi som trnger å komme ut g som kanskje kan glede andre også. pluss at det kan bli et levebrød. Noe som vil gjøre meg mer fri :)

 

Gått kjempe lang tur nå :) Kom akkurat hjem så vært ute i ca tre timer :)

 

Og jeg fikk det så bra fordi jeg fikk masse i deèr til denne skrivekonkonkurransen :) Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg setter på en kleesvask og rydder litt fra helga Også blir det å sette seg ned med skrivearbeidet. Også tenkte jeg litt på den kongen eller prinsen mens jeg gikk ute at siden den dukket opp kanskje det er ekte kjærlighet allikevel siden de representer på en måte lykke, velstand og rikdom :)

 

Grubler mye på hvordan begynnelsen skal være- Men jeg har skrevet mye flere ganger og har mange begynnelser både her og der blant en hel haug. Har flere bokser og søplesekker med skriverier. Flere pcèr er også fyllt :) Men kanskje jeg skal prøve å begynne på nytt igjen et annet sted :) I såfall tror jeg det blir ganske spennende. Og begynner å glede meg litt:) Fordi jeg også kan holde meg til et tema og ikke la alt flyte ut til et stort kaos noe det stort sett har gjrt når jeg skriver. Men jeg trnger virkelig å konsentrer meg om en ting av gangen og vet at det ofte er veldig vanskelig. Men nå ser jeg på det som mer et arbeid. Og kanskje klarer å holde mer fokus for en gang skyld. Dessuten begynner det på hjelp nå som jeg har kommet meg litt etter de siste dagene den uka her og begynner å se litt mer lyst på ting :)

 

Var ikke så lett og gå i stad. Har vondt i begge knærne nå, men det gikk bra. Og etterpå når jeg skal trene blir det nok bare å sykle. Og trene overkroppen :) Men jeg har i hvertfall planer om å skrive i et par timer først :) Men undre meg på begynnelsen...

 

Jeg fortalte han jeg chattet med i går at jeg øsnket jeg kunne skrive bøker, men at jeg helst ønsket den var ferdig. Da sa han du er fra Norge og blir aldri ferdig også lo han og sa han tulla :) Jeg sa til at jeg snart er gresk også var det litt morro fordi han har studert ancient greek og sa at det beste er å studere hardt for å lære det. Eller det var i hvertfall det han har gjort når jeg spurt om hadde noen triks som kunne få meg til å lære det fort. Også begynte jeg med denne alpha vita og husket ikke mer enda jeg har lest det greske alfabetet mange ganger også sa han resten :) Men byttet ut vita med beta. Men jeg ble litt lei meg for at jeg ikke husket det. Og lurer på hvorfor jeg har så dårlig hukommelse. Men må sikkert pugge mer...Også har jeg ikke hodeverk nå. Men er veldig selvopptatt :) Også tror jeg at jeg har funnet en begynnelse sånn halveis nå :) Men av alle ting så er det sikkert en mening og englehjelp at jeg møtte ham på nettet :) Og jeg setter veldig stor pris på ham :)

 

Må skrive ca 20 000 ord til denne konkurranse tror det går ganske fort for det er ikke så lenge siden jeg prøvde å skrive bok og da klarte jeg å skrive ut en hel skrive blokk på to dager b.l.a også :) Og så har jeg kanskje noe fra tidligere som jeg kan plukke ut ;) men må være ferdig 30 april :) Er ikke sikkert det går, men da har ihvertfall prøvd. Og man vet jo aldri. Uansett så er skriving det beste jeg vet om omtrent :) Og skrive kan jeg jo gjøre allikevel. Så får jeg finne på noe annet lurt om det ikke går heller. Man trenger jo ikke vinne konkuranser for å få gitt bøker heller :)

 

Men da kan jeg reise samme dagen om jeg vinner b.l.a :) Problemet er at det må være fem bøker tilsammen så må sette igang her :)

 

Men historien har jeg allerede, og ideèr dukker opp rett som det er :)

 

Ett annet problem er at jeg aldri har lest en eneste serie. Men fikk faktisk en bok her om dagen som er en del av serie. Og den er ikke så lang så får prøve å lese den så jeg forstår litt mer hvordan :) Men har begynt nå og har skrevet en side allerede :) det tok fem minutter tror jeg:) Og nå må jeg gjøre den enda bedre :)

 

Hehe:) enda bedre fikk sett i noen bok serier nå. Og begynte på nytt. Nå er faktiskt begynnelsen enda bedre og det her er kjempe spennede..Ser liksom for meg alt som dukker opp:) Akkurat som å se en film:) Vil bare fortsette for å se hva som skjer :)

 

7 A3 sider så langt, men nå er den litt rar, så må ordne litt på det etterpå Også har jeg flere prosjekt på gang så får ta det på senga i kveld tror jeg ;) Og etter trening må jeg gjøre noe annet pluss at jeg må få lest gloser :) Og nå er det allerede så seint og jeg er egntlig litt trøtt nå. Pluss at jeg må begynne å lese på en bok også. Tror ikke det blir så mye trening på meg. Vips er klokka halv ti og ti og en time med det andre jeg har begynt på og litt gloser da er klokka plutselig 12...Sulten er jeg også. Men i morgen tror jeg det blir enda bedre.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...