Gå til innhold
  • blogginnlegg
    33
  • kommentarer
    100
  • visninger
    28 202

Bil, shopping og sekser!


Gjest

420 visninger

Totalt sett vil jeg si at dagen i dag har vært bra. Det hele startet på skolen idag, etter å ha slitt med filmen i hele går var det på tide å vise den for klassen. Alle fire var ganske nervøse, men klassen lo godt noen steder og det samme med læreren. Da den var ferdig sa han at det var en klar sekser, og at det var første prosjektfilmen han hadde sett som faktisk ikke bare var vrøvl. At vi haddde klart å plukke ut det aller viktigste å få dette fram på en fin måte samtidig som vi var morsomme. Så den ble jeg fornøyd med. :)Da kan kom hjem stod bilen min i oppkjørselen og nøkkelen lå i gangen. Mamma ga meg 500kr for å kjøre i butikken fo rå kjøpe rømme for henne, og da var jeg ikke hard å be. Er i hvert fall digg å ha bil, ganske total frihet på en måte. Og siden jeg hadde bilen måtte jeg dra med meg lillesøster på en liten handletur. Elsker å shoppe så det ble litt nytt i dag og. :)Tok et lite bilde for å slenge inn her: dagens.jpgOg siden jeg først er i gang kan jeg jo nevne hva det er der:-Sort kjole, den satt perfekt :D- Beige høyhalset høst/vinter genser- Beige t-skjorte til å ha inni den- Rosa høyhalset ullgenser <3- Brune støvletter med lav hel og rund tupp- Svart enkel genser- Svart hettegenserjakke - Svarte strikker- Armbånd, noen svarte og noen grå- Pynteøredobber- Blomsterstrikker- To kjederDette var sikkert totalt uinterresant, men hovedsakellig var det det dagen min dreide seg om. Imorgen skal jeg på aksjekveld i Oslo. Men kanskje jeg rekker å blogge når jeg kommer hjem. :)

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Du er en særdeles snill storesøster, jeg skulle veldig gjerne hatt eldre søsken som tok meg med på shoppingturer. Men, du synes ikke det var en litt drøy liste til å bare ha vært på en liten handletur fordi du «måtte» ut for å kjøre bilen? ;) Uansett, gratulerer med ny bil!

 

Sjekket for øvrig den PDF-filen du linket til, et par av menneskene som skal snakke der i morgen er høyst oppegående (i tillegg utdeles street credz i store mengder for at du i det hele tatt drar på noe slikt).

Lenke til kommentar

Tusen takk for gratulasjoner. :)

 

Thomas: Var oppegående mennesker ja ;) Og jeg må jo være litt snill når jeg har en lillesøster da, så kan jo hun være snill mot meg noen ganger og. :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...