Gå til innhold
  • blogginnlegg
    21
  • kommentarer
    47
  • visninger
    296 929

"Gjesteboken" min


Gjest

193 visninger

Hei! Her har du muligheten til å gjøre enkelte ting:*Spørre meg spørsmål om meg.*Spørre om ting du måtte lure på generelt, som du tror jeg vet svaret på.*Spørre om tips osv. *Spørre om det kommer et nytt blogginnlegg snart.*Kommentere meg som bruker/person og slike ting. Kan jeg bli en bedre bruker?*Kommentere ting sagt i innleggene mine, som vil føre til OffT, hvis det blir postet i tråden innlegget er.*Spørre hva jeg har gjort i dag/går/morgen.*Framtidsutsikter osv. *Og alt annet som du måtte komme på som ikke passer inn i noen av de andre blogginnleggene, ikke passer inn i egne tråder, eller som ikke passer på PM.Jeg vil svare/kommentere det meste!

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Siden det er så tidlig på morran sier vi at dette er i går.. :wee:

I dag (i går) har jeg ikke gjort så mye i grunn bortsett fra å sende en PM til 56 skandinavere på twcenter.net ellers var jeg på skolen der vi hadde det morsomt med å se på folk som datt. Så hadde vi en norskprøve om norsk litteraturhistorie der vi fikk spørsmål om nesten alt jeg ikke hadde klart å sette meg så godt inn i.

I går (dagen før i går) hadde jeg faktisk en fektetime (nei, ikke en slik med sånne hvite drakter med sensorer og slikt. Neida det var en privattime så å si med en fra Stella Polaris.

I morgen (idag) Skal jeg ikke til den skolen jeg vanligvis pleier å gå på, men Melsom vidergående skole hvor jeg skal undersøke hvordan det er på dems Medier og kommunikasjonslinje. Er forresten bare meg og tre andre som valgte det faget å se på (de andre er forresten to som ikke er så hyggelige på skolen og 1 jeg ikke kjenner..(betryggende... det blir sikkert en eller annen to og to oppgave..)) alle de andre i klassen måtte selvfølgelig dra der og der, for der skulle jo alle andre.. :roll:

Vi skal i alle fall filme/fotografere tidlig på dagen før vi skal redigere senere på dagen.

 

TSP :)

Lenke til kommentar

10.klassene har vært på besøk til VGSer idag her også.

Du måtte jo undersøke om PCene på skolen er gode nok til å spille RTW på. Regner med at skolen ikke er god nok hvis ikke? :p

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...