Gå til innhold

L4r5's Blog

  • blogginnlegg
    23
  • kommentarer
    60
  • visninger
    670 674

Gud(tm) og bibelen og sånn


L4r5

815 visninger

Jeg satt her og tenkte. Og som dere alle vet så er sene kvelder og tenkning sjelden noe som fører til noe positivt. Hvertfall ikke når man gjerne tar seg en øl eller to. Heldigvis så har jeg såpass vett at jeg visste å stoppe før jeg lå og prøvde å ringe eksen. Ikke at det hadde funket særlig bra, hu ene kan for tiden ikke fordra meg og hu andre nyter for tiden et opphold med gratis kost og losji det neste året. Litt begrensede reisemuligheter, men det finnes drawbacks med en hver situasjon. Ja hvor var jeg... Poenget som forsvant. Skal komme til det nå snart. Jeg satt altså og tenkte i disse sene nattestimer mens jeg nøt mitt hermitiserte brygg med 4,7 volumprosent med alkohol. Leste litt på forumet koste meg rett og slett. Så fikk jeg denne geniale tanken.

Hva om Gud er ekte?! Og hva hadde skjedd om han steg ned fra sin Himmelske Trone og ned på vår stakkrs klode. Tenk på alle de religiøse tekstene! La oss for ordens skyld konsentrere oss om de som omtaler den rette guden (hvilken av de det nå måtte være). Tenk når han ser hva vi har skrevet om han. Hva vi tror om han! Bibelen (om det nå er den rette tro osv.) har jo blitt skrevet om hundrevis, om ikke tusenvis, av ganger. Ting er fjernet. Ting er sikkert lagt til. Tenk når han leser dette. Mulig jeg er helt på jordet, men jeg ser for meg en grå gammel mann (kan være en dame også... Slapp helt av OTTAR. Det kan være en dame. Men jeg ser altså for meg en grå gammel man) som går inn i kirken. Opp til presten og tar bibelen fra ham. Så setter han seg ned på en benk i kirken og tar frem en rød kulepenn og begynner å rette! Etter at han har sittet med den noen timer så går han opp til presten og leverer den tilbake med "Karakter: 2(-) Vi må snakke sammen..." skrevet på siste side.

 

Noen som har tenkt noe lignende?

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

I lol'ed :!:

 

Ellers kan jeg ikke si at jeg har tenkt meg akkurat det samme. I mitt hode er en eventuell "Gud" et mer flyktig og allstedsværende vesen, så det er litt vanskelig å se for meg ham gjøre slik. Uansett spørs det om han ville brydd seg noe særlig om oss der vi farer av gårde på et lite støvfnugg i et evig stort univers.

Lenke til kommentar

Genialt :D

 

Ja, jeg har nok vært inne på de samme tankene, om hvor mye som er lagt til og tatt vekk i bibelen, og hvor mye som faktisk stemmer. Jeg tror heller ikke han ville blitt videre imponert over den.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...