Gå til innhold

Kalinkens

  • blogginnlegg
    4
  • kommentarer
    9
  • visninger
    10 403

En ung manns betraktninger rundt sædsmaking på landsdekkende fjernsyn.


Kalinken

647 visninger

Mens jeg satt og så på fjernsyn med mitt kjære opphav ble jeg plutselig utsatt for en opplevelse jeg tror begge parter vil gjøre det best i å umiddelbart glemme. I sitt krampaktige forsøk på å henge med på trendene og å vise at også en gammelkommunistisk anstalt som et fjernsynsmonopol kan appellere til ungdommen, bestemte NRK seg for å vise et program hvor diverse kvinner inntok sæden til sine menn.

 

Det stemmer; mannens kjærlighetssaft rant nedover halsen til de heldige kvinnene i beste sendetid, for du må ikke tro at de ventet til etter midnatt for å vise fram de obskøne sædfråtse-kalasene sine, dette gikk over skjermene på en tid da ethvert barn med respekt for seg selv fortsatt var våken. For å gjøre det hele enda mer flaut for en stakkars ung mann som forsøker å tilbringe litt kvalititetstid med sine gamle foreldre ble vi også bombardert med de sædsmakende kvinnenes usmakelige vitser, som ble fremført nærmest gurglende og leende, mens det unevnlige fortsatt var i deres munn.

 

Men det verste med det hele var at de forsøkte å bake det hele inn i en kvasi-vitenskapelig setting, som for å rettferdiggjøre det hele og motbevise at det er snakk om den sensasjonalistiske sexpraten som også tabloidene flyter over av. Det vitenskapelige alibiet var et eksperiment, som selvfølgelig på ingen måte ble utført etter vitenskapelige prinsipper, hvor kvinnene skulle smake utifra spermiene hva deres utkårede hadde inntatt i perioden før.

 

Gud, hvor statskanalen har gått til hundene.

5 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det overrasker meg litt å høre om dette. I hvilket program/hvilken sammenheng var dette?

 

EDIT: Glem det. Når jeg leser litt grundigere skjønner jeg at det må være snakk om dette kvasivitenskapelige engelske mat-programmet som har gått i det siste :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...