Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    3
  • views
    15266

Nuvel.

Sign in to follow this  
Snurreleif

210 views

Jeg har nå falt inn i den gruppen jeg egentlig har vært veldig skeptisk til det siste året.

Bloggerne (uttales best med skummel bakgrunns musikk).

 

Her kommer jeg til å skrive om ting som opptar meg, som provoserer meg, gjør meg hæppylæppy, og andre kanskje helt usaklige ting.

Jeg kommer IKKE, til å skrive på dialekt, siden jeg har problemer til tider med å forstå den selv, og halve poenget med en blogg er vel å brife til andre hvem man er, og da hjelper det ikke å få andre til å tro at man er et rablende gal svamp monster som snakker som om han har småbarn i kjeften.

 

Uansett.

 

Det som kommer til å gå igjen i denne bloggen er nok saker om musikk, spill, film, daglidagse ting, irritasjons moment (jeg er et ganske negativt menneske om jeg får si det selv, men nei, jeg ser ikke på meg selv som "emo", selvskader, eller andre moteriktige mobbe offer, dog synes jeg at selv-skading ikke er et mobbe-tema, men det får nå være), og politikk for de dumme.

 

Håper at de/dere/ingen, som leser denne bloggen får vite litt mer om meg som person (hvis noen har interesse av det), og hvor jeg står når det kommer til saker og ting.

Jeg er mer enn villig til å bli kjent med nye folk, så for all del, bare ta kontakt hvis dette er ønskelig.

 

 

 

 

Hei, jeg heter Thomas Johan, og er bosatt I Oslo, mer korrekt Mortensrud for øyeblikket.

Fri-tiden går som regel til mine 5 store intresser, Kjæresten min, spill,film,musikk og venner, en skikkelig fjortiss innledning altså.

 

For de som lurer, så ser jeg egentlig på alle slags filmer, alt fra Elefant-mannen og Dr-Strangelove, til Transformers og Distrubia, så lenge det ikke føles ut som om jeg har kastet bort tiden min.

 

Musikken jeg hører på er for det meste metal og rock, der er det så mange band og artister jeg hører på så jeg gidder rett og slett ikke å ramse opp alle sammen, men det går veldig mye i "dau-metall" og sånne ting.

 

Jeg er den stolte eier av en HaXboX 360, og jeg er også ganske åpen når det kommer til spill, jeg har vokst opp med spill, comodore 64, nintendo, SNES, sega, nintendo 64, playstation 1 og 2, og xbox "serien", så jeg ser på meg selv som ganske "inne i det" når det kommer til spill.

For øyeblikket er det som sagt xbox360 som gjelder, og ikke overraskende, er det Call of Duty4 som er hoved spillet.

Kommer sikkert med en samling oppdatering senere.

 

 

Ellers vet jeg ikke om det er så mye å si om meg, jeg er egentlig ikke så særlig spennende foruten om intressene mine, men jeg får til tider høre at jeg er en omsorgsfull, og vitterlig person, noe jeg skulle ha likt å tro på selv. (emu emu!).

Jeg må dog få presisere at selv om jeg har "g33k" intresser, så diskuterer jeg ikke mine intresser før disse tas opp, det er ikke sånn at når jeg møter på en tilfeldig person jeg vil bli kjent med, at jeg ramser opp alle de beste barndoms-spillene osv.

Dog jeg gjør det nok noen ganger uten at jeg er helt klar over det selv, og når noen først begynner å snakke om noen av intressene mine, så har man vel egentlig signert sin egen døds-dom.

 

 

Men det får holde for i dag, så får jeg oppdatere med jevne mellomrom, hvis noen skulle ville legge igjen en kommentar så vær så god!

 

 

 

 

Dagens Soundtrack sang:Black Sabbath - Black Sabbath.

 

Siden dette er mitt første innlegg, vil jeg gjerne starte med en sang som egentlig er starten på noe helt unikt, nemlig Black Sabbath's karriere.

 

pluss at den er utrolig digg å høre på når man er brisen og metal-gal.

 

 

 

 

-Thomas Johan.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...