Jump to content

L4r5's Blog

Sign in to follow this  
  • entries
    23
  • comments
    60
  • views
    670304

En ny venn

Sign in to follow this  
Guest

451 views

Da jeg våknet i dag hadde jeg fått en ny venn. Han var en liten veps som fløy rundt på rommet mitt. Jeg døpte ham Jesper... Jesper var en koselig fyr. Veldig sosial, men litt uskikkelig noen ganger. Jeg tenkte jeg skulle prøve å dressere ham, men det var ikke så lett. Han likte ikke å bli klødd bak vingen.Jeg hadde også planer om å finne en sytråd og feste rundt halsen hans slik at vi kunne gå turer og lukte på blomstene sammen. :)Men så for bare noen minutter forlot Jesper meg. Han fant et åpent vindu og dro sin vei :(Nå skal jeg gråte en liten skvett. :cry:Jeg kommer aldri til å glemme deg, Jesper...

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

×
×
  • Create New...