Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    90
  • comments
    80
  • views
    72407

Kvifor eg ikkje møtte opp til timen

Sign in to follow this  
Guest

263 views

Eg skulle eigentleg møtt opp, og eg var på vei, eg såg fram til å møte Dani, gni det inn i trynet hans at Viking KNUSTE Brann og at Start slo Odd, sånn at Viking behald plassen sin i eliteserien.Han måtte nemleg ut og kjøpe roser.Dani hata roser.Uansett, eg kom kjørande inn på skulen, parkerte scooteren min på anvist plass og gjekk mot skulebygg C kor eg skulle ha bedriftsøkonomi. Eg gjekk opp trappa, men like utenfor døra til klasserom 20, frøys eg.Eg ville inn, men eg klarte ikkje å få meg til å opne døra.Om nokon hadde komt ut av den, hadde eg gått inn, for da hadde eg ikkje noko val, men no hadde eg det, og eg valgte å bli ståande for å sjå kva som skjedde.Etter nokre minutt, prøvde eg å gå inn igjen, men eg frøys.Eg klarte rett og slett ikkje å gå inn til timen.Det har skjedd før og.Eg blei irritert og lei meg og søkte tilflukt på biblioteket.Det fyrste eg gjorde, var å gå og sjå på den skjønnlitterære samlinga deira, for å sjå om dei hadde fått noko nytt, og for å sjå om eg fant Jonas Lies «Trold 1» og «Trold 2».Det gjorde eg ikkje.Eg fannt bare «Samlede Verker 1» til «Samlede Verker 5».Skuffa gjekk eg og fann ei datamaskin og satte meg ned foran hu og begynte å skrive.Eg hadde bestemt meg for å skrive på nynorsk kvifor eg ikkje møtte opp til fyrste time med bedriftsøkonomi, mondag sjette november 2006.Eg er feig.Eg slit med angst.Eg fekk panikk.Eg klarte det berre ikkje.Der har du meg i eit nøtteskal.Feig og angstfyllt, og eg klarar ikkje gjere noko med det.Sjur Helmersen Vaage, 3APA, Orkdal VGS

Sign in to follow this  


3 Comments


Recommended Comments

×
×
  • Create New...